Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesinlikle, senin dediğine göre kıyaslayınca yüz yüze en temizi
    Olay en temiz haliyle şu; Trabzonspor şampiyon olduğunda, Avni Aker'de beraberce kendimizi o müthiş gecede kaybetmeyi istemiştim. Bordo Mavi inanılmaz bir gece. Nasip değilmiş. Artık başkasıyla kutlar.

7/24 futboldan başka bir şey konuşmayan birisiyle.
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 19:17.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gayet iyi açıklamışsın durumu

Bu arkadaş olarak kalmayı tam anlamış değilim tam bir çin işkencesi

Biri bana şu cümleyi açıklayabilir mi?

Birlikte olmayacaksak,Tanrı neden karşılaşmamızı istedi?
      Ordaki arkadaş olarak kalma durumlarından bir tanesi de onun için yedekte oluşun.. Hani hiç yoktan biri var o olmadı bu olur.. Belki, deneriz..
      En çok da istedikleri, ego tatmini.. Biri var beni seviyor, hep orda.. Hele ki size o laflar edildikten sonra hala gitmemişseniz, karşındakinin gerçek anlamda gururu okşanıyor ve sizi kaybetmek istemiyor.. Dursun orda o, beni seven biri var yehhu..
      He ya he öyle.. Madem seviyorsun arkadaşın olarak ona bu durumu yaşatma.. Ki onları söyledikten sonra arkadaş olarak da kalamayacağınızı biliyorsun.. Bilmiyorum kişiden kişiye değişir ama benciller bu konuda, bir hayli..

Yorum

• Trabzon kızlarından hayır gelmez bize eğer orada yaşamıyorsak. Bir umut denedim yakın zamanda ama yok. Hemen değere biniyorlar. Futbol,futbol,futbol,futbol,futbol... Başka birşey bilmiyorlar. Sapıklardan haber veriyoruz, inat eder gibi oraya buraya gerçek fotoğraflar ekleniyor. Ne ayaksın diyorum içimden.

Nedir bu Twitter sevdası kızların ? Ayıptır ya hu ayıptır. Hiç mi aile yok ? Anne , baba sormaz mı nedir elinden düşmüyor bu telefon diye ? Biz deyince karışmış oluyoruz Çok ağlarlar bu gidişle ve Trabzonspor için stadyumda bağırıyor diye odunun birini alıp,ömür boyu pişmanlık yaşarlar. Futbol herkesin ilgi duyduğu bir alan. Sen onun ötesine bakmıyorsan her zaman gözün kapalıdır.

Bunları kızlar dinlese de anlamadığı için buraya yazıyorum
        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 21:00.

Yorum

• Gençle niye kızlarla ilgili bu kadar derdiniz var
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Vakit öldürüyoruz yazarak. Kızların bazıları depresyonda bence. Ne dersen de sabah aksam futbol.

Bu depresyon durumunu düşününce üzülüyorum onlara.Asıl bağlanan erkekler değil,kızlar.

Yorum

• Çıkarken söylediklerini ayrılırken veya ayrıldıktan sonra yalanlarlar.. ''Yoo ben öyle bişey söylemedim sanaa!'' ''Hadi ordan yaa ne zaman demişim''.. Benimde başıma gelmişti bi kere bu durum.. Çevremde daha çok rastladım.. Neyi niye inkar ediyorlar bazı durumlarda hiç bilmiyorum, anlamda veremiyorum..

Yorum

• Aşkın Nur Yengi'nin eski bir şarkısı var "Hadi Git" diye. Sözlerini es geçmeden iyi dinleyin arkadaşlar

Yorum

• Burada insanları aşktan,evlilikten boşu boşuna soğutmayın...
                  '9'
                  fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burada insanları aşktan,evlilikten boşu boşuna soğutmayın...
                    Hasan ben kendimi biliyorum. Evlendikten sonra seversin durumu bana göre değil
                    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 27.07.2013, 20:39.

Yorum

• Samet ben genel konuştum,bu sayfada hep bu hava var...

Evlilik korkulacak bir şey değil,bekarlara mesajım bu
                      '9'
                      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Bana göre değil. Kesin ve net.

Yorum

• Gidenin pesinden sakın ağlamayın.Hayat yeni kapılarını cabuk açıyor

Yorum

• Hayat her zaman kapı açar samet,mesele aradığın insan o mu ?
                            Bir sonra ki gelen bir öncekinin yerini dolduramıyorsa hayatın açtığı kapı pek de bir işe yaramaz.
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Evlenir evlenmez çoluk çocuğa karışmak lazım.

Yorum

• Ynt: Aşk ve Aşık Olmak!

5 yıllık ilişkim bitti gecen hafta evlilik arifesinde . Aramıza girmelerine izin verdik bir sekilde . Sonunda donulmez bir yola girdik kiskanclik , iftira , guven ve tehdit yuzunden .

Allah herkesin gonlune gore versin .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X