Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayat her zaman kapı açar samet,mesele aradığın insan o mu ?
    Bir sonra ki gelen bir öncekinin yerini dolduramıyorsa hayatın açtığı kapı pek de bir işe yaramaz.
    Kapı Rize'den açılabilir

Alper kesinlikle haklısın. Çocuğa karışmayanlardan sıkıntı haberleri geliyor hep
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 02.08.2013, 12:12.

Yorum

• Ynt: Aşk ve Aşık Olmak!

Hayat iste insanin istedigi gibi gitmiyor hicbirsey birileri gelip iftira atip cekip gidiyor . En yakinimdaki insanlardan biri amcamin karisi yapiyor bunu . Amcama anlattigimda da durumu karima iftira atmayin benim karim oyle birsey yapmaz diyor . Sonra da bana neden bakmiyor diye babama soyleniyor .

1 senede insanlarin gercek yuzunu tanidigim icin Allah ' a sukurler olsun . Hakkimi elbet alirim bu dunyada da elbet Allah cezalarini verir .

Icim cok rahat ama unutamiyorum , hazmedemiyorum olanlari .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayat iste insanin istedigi gibi gitmiyor hicbirsey birileri gelip iftira atip cekip gidiyor . En yakinimdaki insanlardan biri amcamin karisi yapiyor bunu . Amcama anlattigimda da durumu karima iftira atmayin benim karim oyle birsey yapmaz diyor . Sonra da bana neden bakmiyor diye babama soyleniyor .

1 senede insanlarin gercek yuzunu tanidigim icin Allah ' a sukurler olsun . Hakkimi elbet alirim bu dunyada da elbet Allah cezalarini verir .

Icim cok rahat ama unutamiyorum , hazmedemiyorum olanlari .

En başta ağırlığı koymak gerekiyor. Erkek olarak biraz ürkütücü olmamız lâzım. Öyle ki akrabalar konusmaya,fikir bile vermeye çekinecek.

Şahsen hiç bakmam akrabaya,ona buna . Kendim eminsem devam ederim. Sıkıntı cıkarmaya calisanlar da afgurduklarıyla kalır. Lâzım degiller

Yorum

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En başta ağırlığı koymak gerekiyor. Erkek olarak biraz ürkütücü olmamız lâzım. Öyle ki akrabalar konusmaya,fikir bile vermeye çekinecek.

Şahsen hiç bakmam akrabaya,ona buna . Kendim eminsem devam ederim. Sıkıntı cıkarmaya calisanlar da afgurduklarıyla kalır. Lâzım degiller
          Oyle olmuyor iste gidip kiza annesine babasina soylerse istedigin kadar devam etmek iste ipini cekiyorlar .

Yorum

Oyle olmuyor iste gidip kiza annesine babasina soylerse istedigin kadar devam etmek iste ipini cekiyorlar .

Sıkma canını kardeşim, sabret. Allah kolaylık versin ...

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sıkma canını kardeşim, sabret. Allah kolaylık versin ...
              Bu olaylarin olmasi iyi oldu kimin ne oldugunu cok iyi anladim . Tehdit olayini da yapmis olmasaydim icimde en ufak bir kotu duygu kalmayacakti yasadiklarimdan sonra dayanamadim bende konustum hemde cok agir keske yapmasaydim diyorum ama oldu bir kere .

Sabredemedik bundan sonra sabretmeyi deneyecegiz .

Yorum

Bu olaylarin olmasi iyi oldu kimin ne oldugunu cok iyi anladim . Tehdit olayini da yapmis olmasaydim icimde en ufak bir kotu duygu kalmayacakti yasadiklarimdan sonra dayanamadim bende konustum hemde cok agir keske yapmasaydim diyorum ama oldu bir kere .

Sabredemedik bundan sonra sabretmeyi deneyecegiz .

Allah Yardımcın Olsun Çağdaş
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• 7/24 futbol konusan kızlardan kesinlikle uzak durun.

Trabzonspor falan hikâye bu islerde.Tribün kızlarından hayır gelmez.
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 02.08.2013, 17:03.

Yorum

• Kız dediğin Bordo diyince Mavi diye bağıracak
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• ................................
                      En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 03.08.2013, 15:59. Sebep: düşüncelerim değişti :)

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        7/24 futbol konusan kızlardan kesinlikle uzak durun.

Trabzonspor falan hikâye bu islerde.Tribün kızlarından hayır gelmez.
                        Çok merak ettim neden??
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ................................
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok merak ettim neden??
                            Sürekli futbol konuşması zaten antipatik geliyor. İnsan futbol konusarak karsisindakini nasil taniyabilir ki ?

Tribün olayı ise aslında biraz göreceli. Stadyum ortamlarını,oraya giden adamların çoğunun kafa yapisini az çok biliyoruz. Bunu bilere oralarda takilan bir kız zaten benden uzak olsun.

Bunları bilmeden takılan zaten biraz saftriktir,yine uzak olsun.Futbolda kısılıp kalmış herkes antipatik geliyor bana.

Kız Arkadaşımı tribünden birilerinin "Naber,nasılsın?" gibisine arayıp sormasından hiç hoşlanmam. Ortamlar belli ... Üzerlerinde Trabzonspor forması olması bu adamları veya kızları iyi kisiler yapmaz.

Avni Aker zaten cafe & bistroya dönmüs. Erkekler kızları kesme yarışında,kızlar reklam peşinde. Bunu dile getirmemek için gönüllü bir suskunluk var genclerde. Twitter vb detaylar malum.

Sanal ortamda istatistik vermek,resmi hesaba acitasyon yapip mentionlamak, Trabzonspor'un onemli gunlerini hatirlamak,ona buna laf koymak ... Bunlar inanın o kadar bos ve itici ki ... Futbol olmadan cok sey kaybeden insan kesinlikle bostur. İsterse 1500 tane Trabzonspor kitabı yazsın.
                            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 02:59.

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X