Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bulduysak bile hayırlısı değilse olmasın Dış güzellik uğruna ömür boyu sıkıntılı dönemler yaşamak istemeyiz değil mi
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 23.07.2013, 18:59.

Yorum

• Gençler toplanın fikir alış-verişi yapmamız lazım
      Hatun buldum Trabzonlu,ama gel gör ki Fb li ne edeyim bu kızı
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Hiç zorlamadan bırak
        Her başarılı insanın bir planı.
        Her başarısız insanın bir mazereti vardır...

Yorum

• sevgili günlük en son yazdığımdan bu yana hayatımda değişen birşey olmadı. her güne acaba bugün o gün mü? diyorum kendi kendime. ama değişen birşey yok gene santraforlar gene sağ bekler konuşuyorum birtek senlen konuşamıyorum. neyse sevgili günlük işe dönmem lazım sonra yazarım gene.

Yorum

• + O seni üzmez.
            - Ya üzerse
            + Bana gelicen
            - Niye ?
            + Çünkü ben 40 yılda geçse seni seviyo olucam. (aşk budur)

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gençler toplanın fikir alış-verişi yapmamız lazım
              fazla uzatmadan birak, kani bozuk, ne yapacagin bunu. Salla gitsin.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sevgili günlük en son yazdığımdan bu yana hayatımda değişen birşey olmadı. her güne acaba bugün o gün mü? diyorum kendi kendime. ama değişen birşey yok gene santraforlar gene sağ bekler konuşuyorum birtek senlen konuşamıyorum. neyse sevgili günlük işe dönmem lazım sonra yazarım gene.
                Belki santrfor yerine onunla konusursan, birsey degisebilir.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Aşk ula o nasi birşey bilmeyenler anlamaz çok çok çok da acayip birşey.
                  Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
                  (A.Öztürk)

Yorum

• Yukarıda yazdığım örneği uygulamadığıma dair...

Peşinden ağlamak anlamında değil ama sizi hayatından çıkarmış bir insan için neden her seferinde korkmadan ateşlere atlıyor gönlüm anlamıyorum.

Yerinizde olsam Trabzonsporlu olan bir kadını sevmemeye çalışırım. Bizim her şeyimiz Trabzonspor ve bordo mavi renkler. Bunlarla yaşıyoruz.O sevgilinin anıları,bakışları,stadyumdaki heyecanı,yumuşak elleri,en güzel renkli gözleri hatta hüznü bu renklere öyle bir siniyor ki birisi Trabzonspor dediğinde sürekli içinizde fırtınalar kopuyor.Çok sevdiğimiz takımımızın ismi bile yarayı deşmeye yetiyor.

Sev kardeşim,git fenerliyi sev. En azından sürekli hatırlayıp zorda kalmazsın sonrasında.

Şarkıdaki gibi :" Yapma dedim yaptın gönül...Şimdi beni kurtar gönül..."
                    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 15:02.

Yorum

• Hiç Trabzonsporlu bir kızla çıkmadım.
                      Hep kızları Trabzonsporlu yaptım

Sonradan özlerine döndüler tabi

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gençler toplanın fikir alış-verişi yapmamız lazım

Ülkemizin güzide klüplerinden fenerbahçemiz diye cümleye başlıyosun

Yorum

• Diyemiyorum o guzide klüp cümlesini
                          Hüseyin de yok piyasa da kesin ceza yemiştir gene yorumsuz geçmezdi burayı
                          Fb li falan ama dalyan gibi hatun abi
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• öncelikle futbolu sakın konuşmaların içine sokma, kaybeden sen olursun söyleyeyim
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öncelikle futbolu sakın konuşmaların içine sokma, kaybeden sen olursun söyleyeyim
                              Kadını fazla ciddiye alırsan kafadan kaybedersin zaten
                              Kalbinin bir sahibi yoksa
                              Sürekli biri gelir biri gider.
                              Karşımıza çıkan her hatunu kalbimize dahil edersek de üzülen biz oluruz
                              Dimi sameet
                              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Karşıma daha önce birisi çıkmadığı için bilemiyorum

Az önce yazdığım gibi işte

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X