Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğum günün kutlu olsun Cihat

Bende Nazım Hikmet der ve giderim ...

‎Çok solcu tanıdım ama hiçbiri senin ki kadar kalıcı devrim yapmadı solumda
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğum günün kutlu olsun Cihat
      Eyvallah kanka , teşekkürler .

Yorum

• Sanılan kadar kötü değil aşk Yapmayın , etmeyin .

Önemli olan aşkı acısıyla kabullenebilmek .
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Edittrrrrrrrrtttttt
          İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceyhun o mesajını editle gözünü seveyim editle . Gelince görmesin

Mevzu neydi ?
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mevzu neydi ?
            Mevzu derin
            61
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ben sana anlatırım bir ara Tolga
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İnsanın beyaz gömlek üzerindeki ufacık siyah lekeyi görmek gibi bir huyu olduğu için aşka bu kadar lanet ediyoruz. Oysa, onu ilk gördüğünüz zamanki hislerinizi hatırlayın, o kalp çarpıntılarını, karşısında dizinizin nasıl titrediğini hatırlayın. Bunlar az şey değil uşaklar, sevmek kötü bir bir şey hiç değil. Acı çekmek de var sonunda, haklısınız ama öleceğiz diye yaşamayalım mı ? Sevin kardeşlerim, sevin.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok abi çok zor . Kız arkadaş kalalım diyor , bende arkadaş gibi konuşmak zorunda kalıyorum . Şarkı falan armağan etsem olmaz . En iyisi kendi haline bırakmak herhalde .
                  Arkadaş kalalımın kibarcası nedir hiç düşündün mü kardeşim? Kızlar bu gibi durumlarda karşı tarafı kırmamak için ve sırf kendi vicdanlarını düşündükleri için bazı şeyleri üstü kapalı söylerler.

Arkadaş kalalımın kibarcası sen benim hoşlancam birisi değilsin, seninle olmaz. Seni istemiyorum hayatımda demektir. Son yazdığım zamanla gerçekleşecek bir hadise hiç birşey eskisi gibi olmayacak aranız açılacak zamanla araya soğukluk girecek ve sen onun hayatından çıkmış olacaksın. Bence hiç ümitlenme. Ben senin yerinde olsam şu saatten sonra onunla konuşmam bile. Zaten niyeti varsa kendi gelir.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    One night stand!
                    su ONS cok b.ktan birsey
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaş kalalımın kibarcası nedir hiç düşündün mü kardeşim? Kızlar bu gibi durumlarda karşı tarafı kırmamak için ve sırf kendi vicdanlarını düşündükleri için bazı şeyleri üstü kapalı söylerler.

Arkadaş kalalımın kibarcası sen benim hoşlancam birisi değilsin, seninle olmaz. Seni istemiyorum hayatımda demektir. Son yazdığım zamanla gerçekleşecek bir hadise hiç birşey eskisi gibi olmayacak aranız açılacak zamanla araya soğukluk girecek ve sen onun hayatından çıkmış olacaksın. Bence hiç ümitlenme. Ben senin yerinde olsam şu saatten sonra onunla konuşmam bile. Zaten niyeti varsa kendi gelir.

Şamarladın beni abi resmen .
                      Ama haklısın galiba .
                      Kesip atamadığım da bir gerçek , nasıl yapacağım ki şimdi ?

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şamarladın beni abi resmen .
                        Ama haklısın galiba .
                        Kesip atamadığım da bir gerçek , nasıl yapacağım ki şimdi ?
                        Biraz sert oldu kusura bakma kardeşim ama ben senin yorumlarından gördüğümü söylüyorum.

Seninkine benzer bi olayı ben 2 sene boyunca yaşamış ve sevdiği insanın bir başkasıyla olmasını kabullenme sürecini yaşayan bu insan birazdan tavsiye verecek sana

Sen elinden geleni yaptıysan zorlamıycaksın bazı şeyleri. Uzatmıycaksın yani olumsuz bi cevap mı aldın ilk seferde eyvallah deyip çekilceksin kenara. Hep bi ümit hep bi ümit dersen kendini mahvedersin.

O sana sonuçta ümit vermedi üzülecek bişey yok ortada. Sakın ola o kişiyi hayatında olmazsa olmaza çevirme yine sen kaybedersin.

Biliyorum seviyorsun o kişiyi ama Allah aşkına o kişiye haddinden fazla değer vermemeye çalış. İnsan hak ettiğinden fazla değerin kendine verildiğini görürse afallıyor bu karşı tarafa olumsuz şekilde yansıyor.

Benden sana söylemesi bağlanmamaya çalış rölantide takıl az hep onun istediği olmasın biraz olayı kendi lehine çevir. Cidden karşı tarafı takmayınca ilgilenmeyince bu karşı tarafın hoşuna gidiyor ve seni daha çekici kılıyor. Eğer herşey bitsin dersen tamamen onunla muhabbetini kes yol yakınken daha fazla üzülmeden Eğer biraz olsun seninle iligli içinde his varsa kendini belli edecektir zaten.

Yorum

• Soner abi öneriler için çok teşekkürler .
                          Kafamda ki sorulara güzel cevaplar verdin abi , tekrar teşekkürler .

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de buna benzer bir şey yaşıyorum ama benim durum baya karışık.

Kızla 1 hafta kadar konuştuk daha sonra niyetimi belli edince arkadaş kalalım dedi,madem arkadaş kalıcaktın 1 hafta neden konuştun diyorum,muhabbetin iyiydi ben de bir şeyler olsun istiyordum ama olmadı diyor.

Ben arkadaş kalmak istemiyorum,hiç konuşmayalım dedim,kız illa arkadaş olarak konuşmak istiyor,kızın en yakın arkadaşı da benle arkadaş oldu onla da bu konuları konuşuyoruz,kız sevgili işine pek yanaşmayan bi tip diyor.

Ne biçim iş anlayamadım.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kızla 1 hafta kadar konuştuk daha sonra niyetimi belli edince arkadaş kalalım dedi,madem arkadaş kalıcaktın 1 hafta neden konuştun diyorum,muhabbetin iyiydi ben de bir şeyler olsun istiyordum ama olmadı diyor.

Ben arkadaş kalmak istemiyorum,hiç konuşmayalım dedim,kız illa arkadaş olarak konuşmak istiyor,kızın en yakın arkadaşı da benle arkadaş oldu onla da bu konuları konuşuyoruz,kız sevgili işine pek yanaşmayan bi tip diyor.

Ne biçim iş anlayamadım.
                              Bazı kızlar çıkmak ilişki adı altında yaşamak istemezler.... Sadece yaşamak için yaşarlar.... Bu biraz da erkeğin egemenliği altına girmek istemediklerinden kaynaklanır... Arkadaş gibi takıl sıkıntı yok

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne biçim iş anlayamadım.
                                Kadinlari Anlamak Atomu parcalamakla Es deger
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X