Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• editt yanlış yer
    Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadinlari Anlamak Atomu parcalamakla Es deger
      bir fizikçi olarak söyleyebilirim ki atomu parçalamak daha kolay......
      !

Yorum

• Sadece kadınları anlamak değil zor olan . Genel anlamda insanoğlunu anlamak çok zor bence . Ben dahil herkes çok dengesiz tavırlar sergileyebiliyor ve bu çok normalmiş gibi devam ediyor hayatına çoğu zaman . O yüzden kimseyi takmayacaksın hayatında ve kendin için yaşayacaksın . Kimseye gerektiğinden fazla değer vermeyeceksin , kendine değer vereceksin sadece . Bir filmde izlemiştim , adam hayatın acımasızlığına ve düzenin bozukluğuna isyan ederek kendisiyle evlenmeye karar veriyor psikolojik dünyasında . Böyle yapacaksın aslında , bir anlamda kendinle evleneceksin . İnsanları mutlu etmek yerine kendini mutlu edeceksin . Çünkü hayat kısa ve üzülmeye değmeyecek kadar çabuk geçiyor zaman . Siz siz olun kimseye ederinden fazla değer vermeyin ,öküze kravat takmanın alemi yok .

Yorum

• Burda Sadece Erkekler Ask acisi cekkiyor gibi Sürekli erkekler burda
          Allaha Sukur O Zor günler Gecti gitti
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• şey ( g.t ) bile 2 parça ben hala yalnızım

Yorum

• Ask = Mantik mod off
              Trabzonspor

Yorum

• Dokunsalar ağlarım...

Yorum

• Ben farkı yerden gireyim can'lar.

Şunu bilirim kavgasız aşk hiç zevk vermiyor.

Bizimki önceden her dediğimi her yaptığımı onaylıyordu mantıken güzel ama bi yerden sonra bayıyor, en sonunda dedim ki bak kızım böyle sarmıyor arada bişeylere karşı çıkta tartışalım nedir her dediğimi her yaptığımı onaylıyorsun.

Tabi bizimki durumu biraz abarttı haftanın 3 günü kesin kavga ediyoruz ama olsun gayet mutluyuz.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben farkı yerden gireyim can'lar.

Bizimki önceden her dediğimi her yaptığımı onaylıyordu mantıken güzel ama bi yerden sonra bayıyor, en sonunda dedim ki bak kızım böyle sarmıyor arada bişeylere karşı çıkta tartışalım nedir her dediğimi her yaptığımı onaylıyorsun.

Tabi bizimki durumu biraz abarttı haftanın 3 günü kesin kavga ediyoruz ama olsun gayet mutluyuz.
                    Bolaşıklık kanına işlemiş olm; sükunet sana yaramıyor.

diyerekten 461'de yerimizi alalım..
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Bugun Hamamizade Kultur Merkezinde bir davetteydim..bi hatun geldi direk dikkatimi cekti zaten..boyle bir guzellik olamaz salonda otururken yol falan verdik iste..geldi bi onumde caprazima oturdu..hani bi bakiyorum valla artik istemdisi yani..oda bakiyor arada..oyle kisa kalmak zorundaydim ciktim..ama seni bulacagim ey kumral yesil gozlu..

Yorum

• konu gönül ilişkileri olunca tecrübelerin, başkalarından duydukların gördüklerin hep manasız kalıyor.
                        olacakları bitecekleri biliyorsun çünkü tecrübe etmişsin ama yine yaşıyorsun, bile bile.
                        Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben farkı yerden gireyim can'lar.

* Şimdi bunlara inanan oldu mu merak ediyorum Burda roller kesinlikle farklıdır. Herşeye Koray tamam, emrin olur demiyorsa bende bişey bilmiyorum ççç
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Suan Iliskisi Olanlar icin Sorularim var acaba yanitlarsalar sevinirim
                            Gece eve Gec gelmenize Karisiyorlarmi ?
                            Disari Cikmaniza Surat asip trip yapiyolar mi ?

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Suan Iliskisi Olanlar icin Sorularim var acaba yanitlarsalar sevinirim
                              Gece eve Gec gelmenize Karisiyorlarmi ?
                              Disari Cikmaniza Surat asip trip yapiyolar mi ?
                              evet...nereye? kiminle? kaca kadar?? bu sorulara tatmin edici cevaplar veremiyorsam yandim
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet...nereye? kiminle? kaca kadar?? bu sorulara tatmin edici cevaplar veremiyorsam yandim
                                En Sinir oldugum Sorular
                                Peki Siz böyle sorular yapiyormusunuz ?
                                Allahdan Sabah da eve gelse Karisanim Olmuyor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X