Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• PİS zenciler
    aşkımı süpürmüşler
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sami ‏@DuzAdam_Sami
      Hatun ayrılırken "Arkadaş kalalım" dedi. Halı sahada kaleci mi yapayım, okeyde 4. mü yapayım bunu? Şahine binip piyasa mı yapalım m..k..
      Arkadaş kalalım dedikten sonra kızı aradım gece 11-12 maç var kaledesin gol yersen ebeni ... dedim mutluyuz vardı birde

İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bekir, bu cümleden sonra kız ile muhabbeti ilerletebildiysen o kız sana kesin aşık.
      Bende öğrenince senden adam olmaz olum demiştim Bekir'e ama kızın boş olmadığı belli

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gençler şaşırdınız mı? One night stand iyidir ne aşkı meşki amk.

(Aşık olmak istiyorum lan manitam olsun benimde.)
      Küfür etme lan
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sonda söyliceğiniz şeyleri başta söyleyin elbet faydasını göreceksiniz büyük sıkıntılardan sonra Allahın emri ve Peyganberin kavliyle bu pazar istiyorum kızı
        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• 1:15
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bende ahirete kestim bileti
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Hayata dön artık izzet boşver bu işleri.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 2 gün başlığa girmedik ne hale gelmiş silin şunları şuradan ya
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Seviyorum ulan !

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Tam başlığa girip bir şeyler yazacaktım , çok geride kaldı çünkü başlık . Dursun abi halletmiş zaten . Eyvallah abi..

Yorum

• Ask? Bilmiyorum
                        Bi kac yil önce oldum, veya oldugumu sandim. Bilmiyorum.
                        Sanki insanin icinde bir ates olur yanar durur. Tam bitti dersin, ummadigin anda görürsün
                        Ve o ates daha kor yanar adamin icinde.

Ask? Bir yandan zamaninda asik oldugun kisiyi unutmak istersin, bir yandan sana aski hatirlatan "o" acidir. Sürekli birini sevebilen, asik olabilen biri degilim. Acik konusmak gerekirse kiz ayarlamak, manita yapmak gibi bir sorunum hic olmadi. Belkide en büyük sucum cok kalp kirmamdir.

Galiba su son bi kac yilda acimasiz oldum, karsimdaki insan diz cöküp agladigi zaman icimden bsg diyesim geldi, sevmeyi asik olmayi unuttum, ariyormuyum? Galiba evet, o samimiyeti, birine ayit olma hissi özel birsey galiba, bilemiyorum..
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Piyyyyyyyyy Ağlama duvarı yapmışınız burayı.Merak ettim, bu başlıkta hiç sevdiği kızla güzel anılarını paylaşan oldu mu ? Başlığa her giren acı çekiyor sanki
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Piyyyyyyyyy Ağlama duvarı yapmışınız burayı.Merak ettim, bu başlıkta hiç sevdiği kızla güzel anılarını paylaşan oldu mu ? Başlığa her giren acı çekiyor sanki
                            Edittrrrrrrrrtttttt
                            En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 01.06.2012, 20:58.
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ceyhun o mesajını editle gözünü seveyim editle . Gelince görmesin
                              BordoMavi.Net

Yorum

• Seven çeker acıyı .
                                Sevmeyen ne bilsin ?
                                Bana aşktan söz etme..
                                Sevmek kim , sen kimsin.. !
                                En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 03.06.2012, 03:18.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X