Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    26 yaşındayım 1.80 cm 82 kg ssk lı çalışıyorum ev araba alabilecek kadar kredi çekebilecek itibarımız var bankalarda safım her yola gelirim. Taliplerimi bekliyorum numaram 0462 ... .. ..

Aşk meşk işleri bu seviyelere düştü tv lerde bangır bangır bağırıyorlar twitter facebook da arkadaş olup çıkıyorlar evlenmeyeni dövüyorlar neredeyse ama bende bir kısmet sorunu olduğunu düşünüyorum 17 sene okullarda harca bir tane mi çıkmaz adamın karşısına sağda solda zaten iyi bişe çıkmaz karşına ee bu durumda eş dost akraba araya girer seni baş göz eder. Evet ben bu son söylediğim başkaları tarafından yani görüücü usulü olanla başgöz edileceğim. Uzun lafın kısası sevdiğini alamıyorsan( ki burda sevdiğini alamama gibi bir durum söz konusu değil hiç bişe bulamama sorunu var ) aldığını seveceksin.

Bir arkadaşımın böyle bir sıkıntısı vardı paylaşayım istedim
    misafir umdugunu degil, buldugunu yer
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      simdi merak ettigim bir konu var. Avrupa kizlarla tanismak ve numaralarini almak cok zor. Türkiyede nasil??
      türk kızları burnu yere düşse lütfedip yerden almazlar...

ötesini sen düşün

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        26 yaşındayım 1.80 cm 82 kg ssk lı çalışıyorum ev araba alabilecek kadar kredi çekebilecek itibarımız var bankalarda safım her yola gelirim. Taliplerimi bekliyorum numaram 0462 ... .. ..

Aşk meşk işleri bu seviyelere düştü tv lerde bangır bangır bağırıyorlar twitter facebook da arkadaş olup çıkıyorlar evlenmeyeni dövüyorlar neredeyse ama bende bir kısmet sorunu olduğunu düşünüyorum 17 sene okullarda harca bir tane mi çıkmaz adamın karşısına sağda solda zaten iyi bişe çıkmaz karşına ee bu durumda eş dost akraba araya girer seni baş göz eder. Evet ben bu son söylediğim başkaları tarafından yani görüücü usulü olanla başgöz edileceğim. Uzun lafın kısası sevdiğini alamıyorsan( ki burda sevdiğini alamama gibi bir durum söz konusu değil hiç bişe bulamama sorunu var ) aldığını seveceksin.

Bir arkadaşımın böyle bir sıkıntısı vardı paylaşayım istedim
        Biriyle çıkıp da evlenmenin büyüsüne inanmıyorum yani uzun süre birlikte olup sonra evlenen çok az gördüm.
        Genelde mutlu evlilikle böyle tanışıp altı ay sonra evlenenlerde oluyor.
        En mantıklı yol bu diğeri zor zaten 26 yaşında bir adamın da artık biriyle tanışıp uzun bir ilişki yaşadıktan sonra evlenme ihtimali yok gibi bir şey çoluk çocuk 30-35 yaşını bulur o da geç bana göre.
        Yani biz yaşlarda biri şu an uzun yıllardır konustugu biriyle evlenme hazırlığı yapıyor olmalı.

Yorum

• Bir şey yazmak zorundayım. Neden hep kendinizi kayırarak bayanlardan dem vuruyorsunuz ki?
          Cinsiyet ayrımı yapılacak en son şey bu mesele.
          Çünkü iki taraf da aynıdır hemen hemen. Önemli olan karakterdir.
          Ve karakter kız erkek diye ayrılmıyor. İnsana özgü bir durum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir şey yazmak zorundayım. Neden hep kendinizi kayırarak bayanlardan dem vuruyorsunuz ki?
            erkeklerin kafa yapisi bu konuda dünyanin her yerinde neredeyse ayni. Kadinlar ülkeden ülkeye degisiyor

Yorum

• Aşk gönülde yaşanır,mantık yürüterek değil. "Kavuşamadıysam maşuk suçludur" Ülkedeki anlayış bu ne yazık ki. Maşuka sordun mu aşık olurken ? İnsanlar kendi kafasında birşeyler yazıp karşısı hakkında fikir sahibi olmamalı. Herkes birşeyler yaşıyor içinde.

Bu ve benzeri nedenler ... Büyükler birşey biliyor da üstüne basa basa,inatla ve vazgeçmeden bunu diyor : "Allah'tan hayırlısını dile"

Yorum

Bir şey yazmak zorundayım. Neden hep kendinizi kayırarak bayanlardan dem vuruyorsunuz ki?
                Ben daha çevremde ilişkisi için taş üstüne taş koyan kız görmedim.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  erkekler mücadele eder, kizlar naz. Olay bu kadar basit

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşına hayırlısını nasip olur inşallah. Selam söyle, çok zamandır görüşemiyorduk
                    twitter kapatalı beri görüşemedik. ben gene aynı takılıyorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biriyle çıkıp da evlenmenin büyüsüne inanmıyorum yani uzun süre birlikte olup sonra evlenen çok az gördüm.
                    Genelde mutlu evlilikle böyle tanışıp altı ay sonra evlenenlerde oluyor.
                    En mantıklı yol bu diğeri zor zaten 26 yaşında bir adamın da artık biriyle tanışıp uzun bir ilişki yaşadıktan sonra evlenme ihtimali yok gibi bir şey çoluk çocuk 30-35 yaşını bulur o da geç bana göre.
                    Yani biz yaşlarda biri şu an uzun yıllardır konustugu biriyle evlenme hazırlığı yapıyor olmalı.
                    bu saatten sonra senin dediğin gibi olacak zaten direkt evlilik.
                    ------------------------------------------------------------
                    aşık olmak demek birisiye çıkma ,sms atma değil yani gözünün ondan başka birşey görememesi gündelik yaşantına devam etmene engel olacak kadar onu düşünmek demek diye düşünüyorum.ben öle birşey yaşamadım ötekileri zaten gelip geçici heveslerdi.bu saatten sonra aşkı beklemek zaman kaybı ben hep aynı yerde bekliyorum gelecek olsaydı gelirdi

Yorum

nazlanan erkek duydunmu sen hiç Veyahut afra tafra yapan erkek Veyahut şu günü hatırlamadın bu günü hatırlamadın diye sinirlenen erkek

Bu konuda kadınla erkeğin eşit olduğu tek yer birbirlerinden dem vurmaları...Bayanlar erkeklerden erkeklerde bayanlardan her zaman dem vurur Onun haricinde kesinlikle benzerlik ve eşitlik olduğunu düşünmüyorum

Yorum

• İmkansız olduğunda aşk oluyor bence yahu buda bizim kaderimiz oluyor
                        Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben gördüm, okey oynarken koyuyorlar.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Yaramı deşen bir konu bu sakın imkansız bir aşka tutulmayın kendinizi yakar yandıkça erirsiniz..

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              erkeklerin kafa yapisi bu konuda dünyanin her yerinde neredeyse ayni. Kadinlar ülkeden ülkeye degisiyor
                              Polanyali Ukranaynali Ruslar ve Almanlar Degismezler pek
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Evlenmeyi iyi bişey sananlar var, rahat olacağını sananlar var, ilginç.. Tripten, nazdan bıktık diyorsunuz da evlenip çoluk çocuk yapınca iş değişecek mi? Sadece baba olursunuz beyler, yine aynı naz trip çene devam eder, demedi demeyin.
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X