Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• incide bir aşk hikayesi ? ilginç nasıl birşey merak ettim nedir bu muhabbet bir bakayım
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      incide bir aşk hikayesi ? ilginç nasıl birşey merak ettim nedir bu muhabbet bir bakayım
      Bagimlilik yapiyor sürüklüyor ve Hayal Ürünü Oldugu Söyleniyor

Tam 49 Sayfa
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bagimlilik yapiyor sürüklüyor ve Hayal Ürünü Oldugu Söyleniyor

Tam 49 Sayfa
        49 sayfadan fazla
        136 sayfa ben okudum eleman baya Yazmis
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• nerden okuyorsunuz arkadaşlar bulamadım ben,bi yardımcı olun)
          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Aşkın yaş farkı var mıdır
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              49 sayfadan fazla
              136 sayfa ben okudum eleman baya Yazmis
              Sadece O elamanin yazdiklari 46 sayfa Yani sadecekelebegimyazdiklari 46 sayfa

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşkın yaş farkı var mıdır
                Yaşına göre değişir o . Kaç yaş var ve bayan kaç yaşında ?
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aşkın yaş farkı var mıdır
                  Seviyosan git konuş bence..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• birisi 2 sene boyunca sizi peşinden koştursa, onun için herşeyi yapabileceğinizi ona kanıtlasanız ve bunlara değer vermiyormuş gibi gözükse, ardından sizde artık pes etseniz ve başka bir hayata kapak açmak üzereyken , bu kişi 2 sene sonra bir anda u dönüşü yapıp size dönse ne halt yersiniz ?
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yine uyuz bir tavsiye yapayım. Uzun vadeli ve evlilik düşünmüyorsanız sevdiğinize açılmayın ve ''Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez'' ilkesine uygun olarak yaşayın

Sevap bile kazanabilirsiniz böyle

Yorum

• Bir tavsiye de benden olsun o zaman. Hayatınızda tek seçim hakkınız varmış gibi düşünün ve aradaığınız kişiyi bu çerçevede değerlendirin. Böyle düşünüp de tek atışta hedefi vuran var mıdır bilmiyorum ama
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          birisi 2 sene boyunca sizi peşinden koştursa, onun için herşeyi yapabileceğinizi ona kanıtlasanız ve bunlara değer vermiyormuş gibi gözükse, ardından sizde artık pes etseniz ve başka bir hayata kapak açmak üzereyken , bu kişi 2 sene sonra bir anda u dönüşü yapıp size dönse ne halt yersiniz ?
                          Alllah Ne verdiyse Tekme tokat Dalarim Saka Bir yana Seviyorsan Dene Haci

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belki iki saat oldu bu hikayeyi okuyorum 49 sayfanın 8. sayfasındayım.. samimi söylüyorum, editör falan olsam yazarıyla anlaşır kitaplaştırırdım bu hikayeyi..

Aynen, kitabı çıksa alırım. Bu kadar heyacanla okuduğum bir hikaye olmamıştı daha önce.
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Aşk döngüsü: saygı duruşu, cicim ayı, trip ayı, boynuz ayı, alkol ayı, ayı oğlu ayı, izel konseri, istiklal marşı ve kapanış..
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Facebook'ta da paylaştım çok güzel abi yaa
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X