Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O gemi birgün mutlaka gelecek..!
    Allah belamı versin gelmeyecek yahu beklemeyelim artık şu gemiyi gelmeyecek arkadaş gelmeyecek
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah belamı versin gelmeyecek yahu beklemeyelim artık şu gemiyi gelmeyecek arkadaş gelmeyecek

gelmesin bırak daha iyi işte, gelirsede yak bombala batır ne gemisi lan savaş filosu gelsin hepsini tek tek batırmazsam adam değilim.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Kesin gelecek bir gün.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

O gemi birgün mutlaka gelecek..!
          İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O gemi belkide gelmiştir de sen görmüyorsun ve sen de gitmen lazım az bişe
          Bekliyoruz bizde
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Onur Şeref terk ; Hiç debelenmeyin gelmeyecek ağzına muhlama koyduğumun gemisi .
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Onur Şeref terk ; Hiç debelenmeyin gelmeyecek ağzına muhlama koyduğumun gemisi .
              Oğlum benden size tavsiye.Trabzonspor şampiyon olana kadar kız falan düşünmeyin.Vallahi bak ben öyle düşünüyorum.Şampiyon olalım direk evleneceğim
              En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 15.06.2012, 23:56.
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oğlum benden size tavsiye.Trabzonspor şampiyon olana kadar kız falan düşünmeyin.Vallahi bak ben öyle düşünüyorum.Şampiyon olalım direk evleneceğim
                mantıklı Trabzonspor şampiyon olsun bizim kısmetimiz de açılır evelallah

Yorum

mantıklı Trabzonspor şampiyon olsun bizim kısmetimiz de açılır evelallah
                  Soner vallahi billahi öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum.Yok arkadaş başka türlü yok olmaz.Kabul etmem ..Önce şampiyonluk sonra gerisine bakarız
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kız erkek ayrımı yapmak hata. Böyle bir ayrım biyolojik olarak mevcut, gerisi her insanın kendisiyle alakalı.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dostlarım, bekar olarak veda edeceksin yani bu dünyaya
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kız erkek ayrımı yapmak hata. Böyle bir ayrım biyolojik olarak mevcut, gerisi her insanın kendisiyle alakalı.
                        Kizlar erkeklerden SIkayetci Erkekler Kendin sikayetci Bende Kendinde Hata bulan bir Asik Yada terkedilmis biri görmedim Suclu herzaman baskasiydi
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• çok riskli bir durum süründürebilir
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Ula Canberk daha erken senin için hayatını yaşa derim bunun için kendini sıkma daha yaşın benden genç bişeylerin eksikliğini hissetmiyosundur şimdi onun için eğlenmene bak sen

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O gemi belkide gelmiştir de sen görmüyorsun ve sen de gitmen lazım az bişe
                            Bekliyoruz bizde
                            Valla Burak kardeşim birisiyle düşündük olmadı inan artık birisini sevmeye korkuyorum artık yoruldum bi karamsarlık aldı başını gidiyor bende umut bitti anlıycan

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kız erkek ayrımı yapmak hata. Böyle bir ayrım biyolojik olarak mevcut, gerisi her insanın kendisiyle alakalı.
                            Erkek ve bayanların bir ilişkiye bakış açıları ve beklentileri farklı oluyor çoğu kez bunun için bir yerde kız erkek ayrımı yapmak zorunda kalıyoruz

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok riskli bir durum süründürebilir
                            Süründük daha ne kadar sürüncez usta

Yorum

• Şu bahsettiğiniz gemi geleli 1-2 ay oldu ama bu ara gemi su almaya başladı Ne yapacam ben ya

Yorum

• Sana Bekir verdi cevabı hâlâ soraymısın ?
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X