Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    El değmemiş mi süzme peynir mi alıyon la
    Peynir Yogurt gibi saglikli seyler yemem ben Haci
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Aşık olmak, gecenin üçünde uyanıp sabah yediye kadar sevdiği için, seve seve uykusunu feda edebilmektir...
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Demekki ben sevmiyorum kimseyi kıskanamıyorum
        Estağfurullah usta öyle demek istemedim ama mutlaka sende kıskanırsın. Sevdiğini kıskanmak çok önemli bir şeydir bence. Kıskançlık duygusu kötü bir şeydir lakin sevdiğini kıskanırsan kötü değildir. Herşeyi bir sınırında bırakıp sevdiğine sevgini belli etmen lazım. Kızlarda sever erkeğinin kıskanç olmasını aslına bakarsan.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni Birisini Istiyorum Yep Yeni El dememis
          Bu zamana kadar çok aradım ama ben bulamadım. Artık aramayı bıraktım desem yeridir.

Eline el değmemiş kız var ama benim ilgimi çekmiyor. İlgimi çekenlerin eli otoban olmuş

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Off ya. Bmn'de millet konuya yazılar yazıyor. Sevgilerine hediye alma planları yapıyor. Bende de dahil diğer gariplenmiş üyeler konuyu okuyorlar. Bizim de bir sevgilimiz olsa, bizde hediye planları yapsak diyor. Bize niye bulmuyorsunuz arkadaşlar, bizde niye yok !!!!
            Sıkıntı yok.Böyle daha iyi ya.

Daha ne püskevitler gelir geçer rahat ol

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu zamana kadar çok aradım ama ben bulamadım. Artık aramayı bıraktım desem yeridir.

Eline el değmemiş kız var ama benim ilgimi çekmiyor. İlgimi çekenlerin eli otoban olmuş
              Eli Otaban Olmus Kizlar Hicbir zaman ilgimi cekmedi Sahsen

Hayatimda Tek bir Sevgilim Oldu Onuda Aptalca Seyler Yüzünden Kaybettim

Yorum

• Öyle bir gün gelecek ki, ben sen olup sen ben olacaksın.Bana yaptığın her şeyi tek tek yaşacaksın..
                Sabah uyandığın da, acaba o mesaj atmışmı diye telefona bakacaksın.Her gününü gülerek eğlenerek geçiremeyeceksin.Gece yatarken ondan ''İyi geceler sevgilim'' mesajını bekleyekceksin ve o mesaj hiç bir zaman gelmiyecek.Sen sevdikçe, sen değer verdikçe, sen onun üstüne düştükçe kaybeden taraf olacaksın.Ulan her şeyi geç, aradığında telefon meşgul çalacak.Ben niye yaşıyorum bu kodumun dünyasında diye kendine küfürler edeceksin.Yani 1 kişi senin hayatının içine edecek.Hiç adını duymadığın maddelerin bağımlısı olurmu lan bir insan? Olur bal gibi olur hemde.''Ya kardeşim şifreni ver de onun profiline bakayım'' diyeceksin kardeş dediğin adamlara..
                Harbiden beni yaşamak nasıl bir duyguymuş söylesene?

Şimdi anlıyamabildin mi nasıl geçiyormuş benim hayatım? Daha satırlara dökmediğim o kadar şey var ki, boşver.
                Ve ben ki, sen bunları yaşarken öyle bir mutlu olacağım ki; ''Yaşa şerefsizin kızı yaşa, birazcık benim hayatımı yaşa'' diyeceğim.Aynı senin bana yaptığın gibi, Nedemişler? Etme bulma dünyası..

Küfürlerden arındırılmıştır

Yorum

Eli otaban derken yanlış anlaşılmasın.Dışarıdan çok hoş iyi birine benziyor tanıdıkça çok kişiyle çıktığını görüyorsun.Onu demek istedim yani. Yoksa tabi ki kimsenin ilgisini senin dediğin gibi kızlar çekmez.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle bir gün gelecek ki, ben sen olup sen ben olacaksın.Bana yaptığın her şeyi tek tek yaşacaksın..
                    Sabah uyandığın da, acaba o mesaj atmışmı diye telefona bakacaksın.Her gününü gülerek eğlenerek geçiremeyeceksin.Gece yatarken ondan ''İyi geceler sevgilim'' mesajını bekleyekceksin ve o mesaj hiç bir zaman gelmiyecek.Sen sevdikçe, sen değer verdikçe, sen onun üstüne düştükçe kaybeden taraf olacaksın.Ulan her şeyi geç, aradığında telefon meşgul çalacak.Ben niye yaşıyorum bu kodumun dünyasında diye kendine küfürler edeceksin.Yani 1 kişi senin hayatının içine edecek.Hiç adını duymadığın maddelerin bağımlısı olurmu lan bir insan? Olur bal gibi olur hemde.''Ya kardeşim şifreni ver de onun profiline bakayım'' diyeceksin kardeş dediğin adamlara..
                    Harbiden beni yaşamak nasıl bir duyguymuş söylesene?

Şimdi anlıyamabildin mi nasıl geçiyormuş benim hayatım? Daha satırlara dökmediğim o kadar şey var ki, boşver.
                    Ve ben ki, sen bunları yaşarken öyle bir mutlu olacağım ki; ''Yaşa şerefsizin kızı yaşa, birazcık benim hayatımı yaşa'' diyeceğim.Aynı senin bana yaptığın gibi, Nedemişler? Etme bulma dünyası..

Küfürlerden arındırılmıştır
                    Kardeşim ne yaptın ya. Çok duygusalmış

Yorum

neymis o seyler
                      Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

Eli otaban derken yanlış anlaşılmasın.Dışarıdan çok hoş iyi birine benziyor tanıdıkça çok kişiyle çıktığını görüyorsun.Onu demek istedim yani. Yoksa tabi ki kimsenin ilgisini senin dediğin gibi kızlar çekmez.
                        Yaniii Anladim ne demek istedigini

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neymis o seyler
                          Fazla Özel Oldu Söylemesem

Yorum

• Aşk meşk işlerini düşünenler 14 Şubatın geçmesini bekleyin bence

Yorum

Aşk meşk işlerini düşünenler 14 Şubatın geçmesini bekleyin bence
                              Bence 14 Subat Bos is yani Para Tuzagi

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle desem yalan olur Annem Sinoplu
                                o daha iyiymiş, bi gün kapını çalarım belki
                                Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X