Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canberk ballim gecmis olsun, arada olur boyle seyler.
    2 gun icinde barisacagini hissediyorum
    Olmassada cok takma hayatini yasa
    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Esaslı geçti Ahmet
      Bilmiyorum ya devam edebilecek miyiz bende çok kırdım kalbini ama haklıyım aga dayanamıyorum kıskanıyorum da zorla değil
      14 subati gecir ardindan yine cikarsin bosuna masrafa girme hediye vs.
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Canberk Sinop'ta güzel kızlar varmış ben öyle duydum,eşşeklik yapma daha güzel limanlara açıl
        Bekir burası öyle rahatsız bir memleket ki ne sen sor ne ben anlatayım Çok değişik bir yer la bura

İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Canberk ballim gecmis olsun, arada olur boyle seyler.
        2 gun icinde barisacagini hissediyorum
        Olmassada cok takma hayatini yasa
        Sorma Mehmetim Baytarım esaslı geçti valla Arada olanlara arkadaşlar şahit bu sefer çok ciddi ya nasıl yapacağımı bende bilmiyorum

İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        14 subati gecir ardindan yine cikarsin bosuna masrafa girme hediye vs.
        Bir de o var Cem reyizle onu görüştük nasıl bir şey yapacağım bende bilmiyorum
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bekir burası öyle rahatsız bir memleket ki ne sen sor ne ben anlatayım Çok değişik bir yer la bura

senin memleket de sinop mu?
          Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Öyle desem yalan olur Annem Sinoplu
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Aşık olmak dünyanın en verimsiz şeyidir. Uykusuz kalırsın, salakça gülümsersin, kıskançlık krizlerine girersin, kalbin kırılır.
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

Canberk Sinop'ta güzel kızlar varmış ben öyle duydum,eşşeklik yapma daha güzel limanlara açıl
                Sinop,Samsun,Ordu.

Tez konusu olacak kadınlara sahip 3 karadeniz ili

Uzun uzun yazabilirim fakat yaşayanlar anlatsın kesinlikle en acaip kadınlar, çalkantılı ilişkiler hep burada ki kadınlarla oluyor, evlilik programlarına katılanların çoğu bu illerden hatta sunucuları bile bu illerden bir kaç il daha var böyle acaip olan giresun felanda bunun içine girebilir gerçekten dikkat edilmesi gereken bölgelerimiz.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kıskançlık olmadan olur mu ya. İnsan sevdiğini kıskanmazsa kimi kıskanacak ki ?

Hem kıskanmak sevgiden gelir. Bir şair derdi , ben seni gözümden kıskanırken sen ellerin oldun...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kıskançlık olmadan olur mu ya. İnsan sevdiğini kıskanmazsa kimi kıskanacak ki ?

Hem kıskanmak sevgiden gelir. Bir şair derdi , ben seni gözümden kıskanırken sen ellerin oldun...
                    Demekki ben sevmiyorum kimseyi kıskanamıyorum
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demekki ben sevmiyorum kimseyi kıskanamıyorum
                      Ooooy Cem Basgan gelmis

Basgan Iki üc Taktik versene
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ooooy Cem Basgan gelmis

Basgan Iki üc Taktik versene
                        Anlat ne durumda olduğunu Muhtar ben gereken taktikleri veririm sana
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlat ne durumda olduğunu Muhtar ben gereken taktikleri veririm sana
                          Yeni Birisini Istiyorum Yep Yeni El dememis
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni Birisini Istiyorum Yep Yeni El dememis
                            El değmemiş mi süzme peynir mi alıyon la
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Rahat ol Canberk hiç uğraşma,olucaksa zaten olur olmuyacaksa hiç olmasın.

Eğer uğraşırsan 3-4 sene sonra sen başka yerlerde o başka yerlerde olunca ''ben ne eşşek adammışım,kendimi ne hallere sokmuşum'' diyeceksin.

Ama illa uğraşıp yıllar sonra kendi kendime gülerim diyorsan uğraş,Her .... bi kere yemek lazım.
                              Çok doğru söylemişsin kardeşim.

Sevgi işleri bu zamanda o kadar garip bir hal aldı ki anlamak çok güç. Bu başlıkta çoğu kez konusu geçti ama öyle. Gerçekten gönülden seveni ben göremiyorum. Vardır ama bana rastgelmiyor galiba. Zengin olsun çok güzel olsun herkesin aynı amacı var.

Yorum

• Sevdiğini söylemeyen, içinde saklayarak ölen şehit sevabıyla vefat edermiş. Hadiste okudum. Detaylarını okumakta da fayda var

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X