Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    offfffffffff

Bu Ask beni yoldan cikartiyor
    Sen yine Almanya'ya mı döndün?
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen yine Almanya'ya mı döndün?
      Yok ya
      Ama Birde Eskiyi hatirladim
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Görmeyince unutursunuz sakın görmeye felan çalışmayın yeniden aklınıza geliyor. Ama görmediğinizde ilk 1 hafta çok özlesenizde zamanla alışırsınız ve yavaş yavaş unutursunuz.

Yorum

• Bi trabzonspordan bide kızlardan çekiyoruz

Yorum

• Aslında takım iyi olsa takımla bütünleşiyoruz hiç umrumuzda olmuyor aşk meşk cart curt...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslında takım iyi olsa takımla bütünleşiyoruz hiç umrumuzda olmuyor aşk meşk cart curt...
              Ya evet aslında yanlış birşey ama öyle oluyor

Kız - Ya Aşkım yürümüyor galiba bu ilişki
              Erkek - Layyy lay lay lay lay laaaaa Aooooo Trabzoonnn
              Kız - Ne oluyor ya bu günlerde çok garipleştin Aşkım
              Erkek - Fırtınaylaa doğdukkk efsaneee oldukkk ihtilalii yaptıkk ....
              Kız- Bence ayrılmalıyız sen artık beni sevmiyorsun
              Erkek - Bordoyla maviii çok sevdikk abii bordoyla mavi çok sevdik abii
              Kız - Ben gidiyorum ne halin varsa görrr
              Erkek - Pınar başı burma burma yar yar yar yar yar yaramannnn
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ask Kimin Umurunda
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hani böyle kaygana yerken içinde hamsi olduğunu bilirsin ve ağzına her dilimi attığında acaba bu dilimin içinde mi diye bir kuşku bir heycan duyarsın yavaş yavaş yersin sonra o hamsinin tadı diline gelirde bir hoş olursun bir için gıdıklanır bir dilim daha atayım dersin sonra bir dilim daha hamsisiz dilimler hamsili dilimimi bulmak için arttırırya insanın şevkini işte Aşk'ta öyle birşey işte....
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hani böyle kaygana yerken içinde hamsi olduğunu bilirsin ve ağzına her dilimi attığında acaba bu dilimin içinde mi diye bir kuşku bir heycan duyarsın yavaş yavaş yersin sonra o hamsinin tadı diline gelirde bir hoş olursun bir için gıdıklanır bir dilim daha atayım dersin sonra bir dilim daha hamsisiz dilimler hamsili dilimimi bulmak için arttırırya insanın şevkini işte Aşk'ta öyle birşey işte....
                    la helal olsun sana..ancak böyle tarif edilirdi

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Görmeyince unutursunuz sakın görmeye felan çalışmayın yeniden aklınıza geliyor. Ama görmediğinizde ilk 1 hafta çok özlesenizde zamanla alışırsınız ve yavaş yavaş unutursunuz.
                      Bankada karşılaştım

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bi trabzonspordan bide kızlardan çekiyoruz

Allah sonumuzu hayır etsin..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu sayfaya geldiğimde bazen seviniyodum aşık değilim çok şükür diye bazense kendime kızıyodum ben bu kadar kötü ve zor begenen birimiyim diye.Yok olmamam lazım bu sene üniversiteye hazırlanıcam zaman kaybetmemem lazım,1 senyiçokiyiçalışarak geçirmem lazım derken bende aşık oldum hemde imkansız aşk diye denilen cinsten.

Bu yaz Samsunda kuzenimin arkadaşıyla tanıştım ve bugün tam 1 ay oldu çıkmaya başlayalı.O Samsunda yaşıyor ben İstanbulda.Zor oluyo hasretlik ama gidiyo bir şekilde bakalım nereye kadar gidicek.Çözülmesi gereken çok önemli bir okul,gelecek sorunu var.İllede İzmir diyor ve ben fazla istemiyorum üniversitede İstanbul'dan ayrılmayı.

Korkuyorumda eğer ben İstanbul'da iyi bir yer kazanırsam fakat sırf sevdiğim için İzmir'e gidipte daha sonra ayrılırsak ne olucak?Ayrıliyim diyorum fakat seviyorum.Ayrılmasamda İzmir korkusu var olucak. Kafam çok karışık...
                          En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 21:22.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bile bile girdim bu oyuna. Ne olursa olsun hep dışında kalacağımı bile bile, beni oyununa al istedim.

Bir kenarda durup senin yaşamını izleyerek sessizce sıramı bekledim. Ve hep sevdim seni. Sen gülerken, ağlarken, severken, kanarken, kanatırken, orada öylece durup sevdim seni. Elimden de başka birşey gelmedi.

Hiç şikayet etmedim senden. Hiç şikayet etmedim sevginden. Hiç şikayet etmedim sevgisizliğinden. Asla sevilmek için sıramın gelmeyeceğinden.

Bilerek girdim bu oyuna. Ve çıkıp gitmeyi, seni bırakmayı, seni artık sevmemeyi göze alamayacağıma göre şikayet etmeye de hakkım yoktu.

Kendimce sebepler buldum. Kendimce haklar verdim, kendimce haklar aldım kendimden. Sadece küçük bir ihtimal için kendimce senin oyunlarınla savaştım.Senin hayatın tüm gerçekliğiyle sürüp giderken gözlerimin önünde, ben kendime yalanlardan bir yaşam yarattım.

Hiç şikayet etmedim. Hiç suçlu aramadım. Çünkü ben bunları sadece kendim için yaşadım.

Kendim için sevdim seni. Seni sevmek beni yaşama yakın tuttuğu için. Seni sevdikçe kendime bağlandığım için. Seni sevdikçe herşeyi sevdiğim için.

Ben bunları kendim için yaptım.

Hiç bir zaman bir hayatım olmayacağını bile bile. Senden bir hayat istemeye hakkım olmadığını düşüne düşüne. İçten içe beni çok sevmeni isteyerek ve bunun hiç olmayacağını bilerek sevdim seni.

Elimden de başka bir şey gelmedi.

Sonra yoruldum orada öylece durmaktan. Dahil olmadığım bir yaşamı izleyerek içindeymişim gibi davranmaktan. Yoruldum dışarıda kalmaktan. Buna hakkım yoktu farkındaydım. Çünkü ben bunları kendime, kendim yaptım.

Zor zamanlarında elinden tutarken bunun bir anlamı olmadığını bile bile yaptım. Sen ağlarken kanayan yüreğimin yalvarışlarını duymayacağını bile bile sarıldım sana. Sen hayattan vazgeçerken umurunda olmadığını bile bile yalvardım. Sadece bir an için seni mutlu edebilirsem, dünyanın en mutlu insanı olduğum için çırpındım seni mutlu etmek için.

Sadece kendim için.

Aciz bir aşktı bu. Bencil bir aşktı bu. Çaresiz ve imkansız bir aşktı bu.

Ama yine de çok büyük bir aşkla yaşadım bunları.

Sadece kendim için yaşadım.

Yoruldum sonra. Sen de benim için birşeyler yap istemeye başladım. Benim için yapacak hiç birşeyin olmadığını bile bile istedim.

Mesela sevebilirdin beni.

Seni sevdiğim kadar olmasa da sevebilirdin, az da olsa, bir anlık da olsa, gücün ne kadarına yetiyorsa mesela...
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Biliyorum konusacak birseyimiz kalmadi, paylasacak hic bir seyimiz yok.
                              Yine de yüregimden gücümün yettigi yere kadar sana sesleniyorum,
                              seninle konusuyorum... Bugün sana olan kirginligimi rafa kaldirdim,
                              sevgimi aldim avuclarimin arasina, ona siginiyorum... Cümlelerimi kisalttim,
                              kelimelerim buruk, gülüslerim istenmeyen dudaklarimda...

Bir ihtimal gelisine sigindigimi farkettiysem de, engel olamadim gurursuz
                              ama umutlu hasretine... Bugün gönlümü hos tutmak istiyorum,
                              imkansiz olan her rüyaya inanasim geliyor... Bir cocuk gibi
                              isteklerimi bastiramiyorum... calmayan telefonuma elim gidiyor,
                              sana halen bende oldugunu israrla yazmaya calisiyorum... Bende olan seni,
                              hic kirmadim, degistirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin
                              nasil oldugunu, gülüp gülmedigini anlamsiz bir sikintiyla merak ediyorum...

icimdeki güzelligine inanip inanmamani artik umursamiyorum!
                              Üsüyorum, bu üsüme yalnizligimdan geliyor ve sariyor her tarafimi...
                              Tutunabilecegim hicbir güzellik yok, hatirlamaktan usanmayacagim
                              anilarim disinda... isinabilmek icin onlara sariliyorum...
                              Anlamsiz ve cevapsiz sorular hihzirca siritiyor, ben görmemeye
                              calisiyorum... Düsler uzak gibi görünüyordu ama yakindi...

Belki de görmeyi istemek gerekiyordu... Gözlerini ac desem kapatacaksin
                              ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldim ama bakmadim
                              falima... Gözlerimi gelislere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemis
                              itiraf etti sonunda... Düsüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam degil...
                              Gelseydin, kendimi unutup sana kosacaktim, susturacaktim icimdeki isyani,
                              kavgalarin ortasinda bir günes gibi dogup isitacaktim yüregini,
                              sevincten aglayacaktim bu defa, mutluyken hemen sarhos olmusum gibi,
                              dokunacaktim, sarilacaktim. Ama gelmedin, gelemezdin belki de gelmeye de
                              hic niyetin yoktu aslinda... Kendimi kandirdigimi anladigimda agliyordum...

Eskiden kimi sarkilarin ne kadar anlamli oldugunu düsünürken, simdi
                              ayriligin ardindan calinan her sarki umutsuzlugumu ve sevgimi anlatiyormus
                              gibi geliyor... Sevdigim ne cok sarki varmis, bunu senin gidisin gösterdi bana...
                              Her sarkida sen varsin, her yerde, her gördügüm insanda, denizde,
                              gecede, uykumda... Nasil beceriyorsun her yerde olabilmeyi...
                              Bu bir marifetse eger, neden benim yanimda degilsin ki?
                              Gözyaslarim asilligini yitiriyor ve yenik düsüyorum sevdana...

Gittin! Belki de hic gelmemistin ben, geldigini sandim... Ayak uyduramadim
                              yorgunluguna... Dudaklarina düslerindeki öpüsü konduramadim...

Kimi zaman bir cocuk oldum gülüslerinde simaran, kimi zaman bir kadin;
                              dokunuslarinda kendini bulan... Ama! En cok da imkânsizin oldum...

Her gelisimde bir kez daha gönderdigin oldum... inanamadigin, Yenemedigin,
                              üzerinden atlayamadigin korkularin oldum... Agladigin, bagirdigin ya da
                              sustugun isyanin oldum, sessizce bosalan gözyaslarin, birikmisligin oldum...
                              Yüregindeki kadin ben olmak isterken yüregine siginan ve tozlanacak olan
                              bir ani oldum... Haketmediklerin, artik yeter dediklerin ve herseyin olmak isterken
                              belki de hicbir seyin oldum... Söylesene ben gercekten senin neyin oldum?
                              Sesin hep uzaklari cagiriyordu, ben üstüme alindim, sana geldim...
                              Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenisi sahiplenir miydim?

simdi bir mevsimlik ask kaldi avuclarimda sadece bir mevsim yasanan
                              ama bir ömür gibi gelen ask... Kalbime henüz söyleyemedim gittigini,
                              ögrenirse onun da aci cekmesinden korkuyorum... Seni halen
                              benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum...
                              Gittin! Sevdamin yokluguna alisabilirim belki ama sesinin uzak yollarin
                              sonunda olmasi acitiyor icimi... Suskunlugun en büyük silahindi,
                              suskunlugunla vurdun beni asil aci olan, canimi acitan unutulmak...

Söylesene unutulmak kime yakisiyor?
                              Unutan sen olsan da sana bile yakismiyor ...

Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak
                              sende daha güzel duruyor... Görüyorsun iste, ask'a ve sana ihanet etmiyorum
                              benim kirginligim ask'a... Sen üstüne alindin...
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Buraya tabi nereye olacak..
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X