Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haberim yok ama benim başıma da şu an böyle birşey gelmiş olabilir, ama çok düşük bir ihtimal, p.tesi kokusu çıkar.

Ben 11.11.11 'i arguman olarak kullanmak istemedim.
    Kapı gibi salıdan 05.10.10 'um var elimde, hemde 10.10.10'lu pazar günü, yanında da pazar 03.10.10 Bjk maçının bileti

Bu son yazdığımı anlamaya çalışmayın, bir ben anlarım
    Zaten 6.deneme den sonra son satırı okudum kardeşim

Sende bi açıver başında ki durumu ben kötüyüm iyi gelir belki
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İzmir'de otuyom bi gün, Trabzondan kuzen aradı atla gel şu Bjk maçına 2 bilet var bende dedi
      Normalde o gün Ankaraya gidecem , okul başlayacak Üni 1 olmuşum fln filan

Trabzonspor'ya bilet de beleş oh dedim direk Trabzon'dayım, 03.10.10 da Mustafa Kafayı çaktı Bjk'yi yendik, sabahına ilk uçakla Ankaraya okula gittim. Yorgunluk var gece Meydanda maçı kutlamışız, Şişman'da kafa bulmuşuz falan filan
      Ertesi gün 05.10.10 gittim okula,salı günü matematik dersi varmış, üniversitede farklı şubelerde ders olduğunu falan bilmiyorum tabi, hazırlıkta böyle birşey yoktu , rastgele girdim bir sınıfa matematik diye
      Sonrada listede adım yokmuş, ilk arada kaçıyım dedim. Dışarda duruom öle. Saat 10-11 arası. Merdivenlerde bi kız belirdi önce, yere bakıo, hafiften kaldıra kaldıra başını, inmeye başladı
      ERROR
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Error çççççç

Maşallah hikayeye bak yahu

Pazartesi bana da haber ver
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Haber verecem, ama düşük bi ihtimal yani, her kıza böyle bir tarihte birilerinin bişi yapabileceği ihtimali üzerinden bir teoriydi benimki

Bende hikaye çok, bu kız için yaptıklarımı anlatsam gülme krizine girer herkes
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ''

Aşk Zordur.. Yaşamasını Bilmeli..

''
            Uğur BULUT || TWİTTER ADRESİM

Yorum

• canberk beşikdüzülü gibi oyna kanki, göz bebeğini yiyim çaktırma.

ajan gibi hareket et, ben yokum, ölüyüm ben... yapman gerekeni biliyorsun, içeri sız bilgileri belgeleri al sonra tekmeyi koy bana dön...

kanki bundan fazlasını yapma düzgün bir yalan uydur, beşikdüzüne indiğimde vurdurma beni
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sana cevabı verdim ben özel olarak Hala kabul etmedin lan bu
                BordoMavi.Net

Yorum

• ne yapıyor bu kaç saattir insan nete girmez mi ))) neyse yapacağını biliyorsun abdülhey, özeldende belirttim işte operasyonun amacını ve yapılış yöntemini.. kullanılacak silahları biliyorsun, susturucuyu tak içeri gir belgeleri al ve çık ! çatışmaya girme, o seslensin ama sen cevap verme, karda yürü izini belli etme, belgeleri aldıktan sonra kafasına sık(yani sil) ve bana şifreli bir mesaj at, belgeleri birlikte inceleyelim.. sonra bir süre gözükmemekte yarar var ben atina sen moskova, en az 1 ay toz oluyoz ok ?

not : şu mesajdan sonra şüpheli durumuna düşebiliriz ama önemi yok burası bizim yuvamız, kimse polise haber vermez dimi ? xd

hacı olumlu yada olumsuz şu haberi ver artık ölücem lan heyecandan, olm ben trabzonun CL maçlarında bu kadar heyecan yapmıyom...

gerilim filmlerini severim ama o filmin içinde oynamak beni deli ediyooooorrrrr !!!!
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şu kız bi kabul etsin onu silecem seni bi daha eklemeyecem bu ne lan böyle az sal beni yaa ççç
                    BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu kız bi kabul etsin onu silecem seni bi daha eklemeyecem bu ne lan böyle az sal beni yaa ççç

kanki şu olumlu haberi ver, temiz bir şekilde bitir şu operasyonu o kızın o kız olmadığını anlayayım dile benden ne dilersen

sen sil beni bmn de beni silsin, üniv silsin, trabzon silsin, istanbul silsin, alayınız silin beni... ama o olumlu haberi istiyorum, ''onu'' istiyorum !!!

tamam sakinim...

Yorum

• Bağlayın la şunu

Kabul etmedi lan bu ne olacak şimdi . Şurdan yakışıklı bi resim bulup koyayım faceye bari
                        BordoMavi.Net

Yorum

• girmemiştir faceye psikopat mı bu kız niye kabul etmesin, girince kabul eder.

Yorum

• Belki İlişki durumu doğrudur la ççç Ondan kabul etmeyebilir kız haklı beyler dağılın
                            BordoMavi.Net

Yorum

• yerim onun ilişkisini hacı sen dediklerimi yap, bu kabul eder sen yarın girersin sana dediğim gibi ne kadar bilgi varsa istiyorum al o dediklerimi sonra zevkle sil, kopar, parçala gitsin, c4 koy ne yaparsan yap sil sana bir daha bulaşmasın, aramıza girmesin ne sorarsa sorsun cevaplama zaten aynı anda onlinede olamazsınız, sen kabul ettiğini gördüğün an dediklerimi yap sonrasını biliyon söyledim işte.

iki seçenek var.. iyi yada kötü, ortasıda yok bu işin..

Yorum

• Sohbet etme diyo la laflara bak sanane olum benim arkadaşım olacak ççç
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X