Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aklının başından uçup gitmesi ...
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Yaz günü aşık olunmaaaaaaaz
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        avunma meselesi değil ben hiç bir çiftin kusursuz mutluluğa ulaştığına inanmıyorum (!) çünkü ben hayatımda ve etrafımda hiç böyle bir ilişki ile karşılaşmadım. şahsi konuşuyorum bir ilişki içerisindeyken karşı tarafla uyuşmadığım zaman hayatımda kimse olmadığı zamanları özlüyorum. ama ne tuhaftır bir süre sonrada hayatımda biri olmasını istiyorum. İnsan oğlu maymun iştahlı

Aynı benim yapıdasın oh dünyada tek değilmişim

Yorum

• Serdar'a katılıyorum ya %100 mutlu olan ve uyuşan çift yoktur zaten mesela ben dürümün içine domates koydurtmam dışarda doğranmış olarak yerim domatesi ama o içine domates koydurtur salata yemez uyuşmak önemli kimi hiç dürüm yemez bir big mag menü yer mecbur GNÇTRK yazıp 2222 ye gönderirsin ayak uydurursun yani zorlamayla olmaz bu işler iki tarafta zaman zaman birbirine uyacak.

Ama çok doğru birşeyde sevgilin varken yalnızlığı çok özlüyorsun çok enteresan birşey evine gitsede tek başıma gezsem diyorsun öyle anlar geliyor bazen ama insanoğlu işte enteresan.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aslında duygusal olmaya gerek yok ..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serdar'a katılıyorum ya %100 mutlu olan ve uyuşan çift yoktur zaten mesela ben dürümün içine domates koydurtmam dışarda doğranmış olarak yerim domatesi ama o içine domates koydurtur salata yemez uyuşmak önemli kimi hiç dürüm yemez bir big mag menü yer mecbur GNÇTRK yazıp 2222 ye gönderirsin ayak uydurursun yani zorlamayla olmaz bu işler iki tarafta zaman zaman birbirine uyacak.

Ama çok doğru birşeyde sevgilin varken yalnızlığı çok özlüyorsun çok enteresan birşey evine gitsede tek başıma gezsem diyorsun öyle anlar geliyor bazen ama insanoğlu işte enteresan.
              bu konularda senin partnerinle sorun yaşamadığını düşünüyorum acaba yanlış mıyım ççç
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Aşk ile kavrulsa ah bu gönlüm
                Meşk ile yoğrulsa ah bu gönlüm
                Her ne daim zevk-u sefa varsa
                Çare ermez geçer ah bu ömrüm

Ateşinle yanar gider bu gönlüm
                Sevgin ile dolar taşar bu gönlüm
                Diyar diyar gezse derman sorsa
                Çare bulmaz gecer ah bu ömrüm
                √ OKAN™ 1987

Yorum

• Fatih aşmışsın kendini.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ASK Delikanliyi Bozar

Delikanli Ister ve Alir
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şuan sövüyorum aşk'a.
                      Yarın yapamam aşksız.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Güzel sözmüş ula.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şuan ki duygularım bunu söyletti bana
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Aşk diye bir şey yoksa bu duygusal parçaları dinleyince neden uçup gidiyorum ben deplasmanlara :P
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• Vahh Vahh Eyüp de gitti
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ASK Delikanliyi Bozar

Delikanli Ister ve Alir
                                Memati mode : On

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X