Aklının başından uçup gitmesi ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavunma meselesi değil ben hiç bir çiftin kusursuz mutluluğa ulaştığına inanmıyorum (!) çünkü ben hayatımda ve etrafımda hiç böyle bir ilişki ile karşılaşmadım. şahsi konuşuyorum bir ilişki içerisindeyken karşı tarafla uyuşmadığım zaman hayatımda kimse olmadığı zamanları özlüyorum.ama ne tuhaftır bir süre sonrada hayatımda biri olmasını istiyorum.
İnsan oğlu maymun iştahlı
Aynı benim yapıdasın oh dünyada tek değilmişim
- Alıntı
Yorum
-
Serdar'a katılıyorum ya %100 mutlu olan ve uyuşan çift yoktur zaten mesela ben dürümün içine domates koydurtmam dışarda doğranmış olarak yerim domatesi ama o içine domates koydurtur salata yemez uyuşmak önemli kimi hiç dürüm yemez bir big mag menü yer mecbur GNÇTRK yazıp 2222 ye gönderirsin ayak uydurursun yani zorlamayla olmaz bu işler iki tarafta zaman zaman birbirine uyacak.
Ama çok doğru birşeyde sevgilin varken yalnızlığı çok özlüyorsun çok enteresan birşey evine gitsede tek başıma gezsem diyorsun öyle anlar geliyor bazen ama insanoğlu işte enteresan.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar'a katılıyorum ya %100 mutlu olan ve uyuşan çift yoktur zaten mesela ben dürümün içine domates koydurtmam dışarda doğranmış olarak yerim domatesi ama o içine domates koydurtur salata yemez uyuşmak önemli kimi hiç dürüm yemez bir big mag menü yer mecbur GNÇTRK yazıp 2222 ye gönderirsin ayak uydurursun yani zorlamayla olmaz bu işler iki tarafta zaman zaman birbirine uyacak.
Ama çok doğru birşeyde sevgilin varken yalnızlığı çok özlüyorsun çok enteresan birşey evine gitsede tek başıma gezsem diyorsun öyle anlar geliyor bazen ama insanoğlu işte enteresan.Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Aşk ile kavrulsa ah bu gönlüm
Meşk ile yoğrulsa ah bu gönlüm
Her ne daim zevk-u sefa varsa
Çare ermez geçer ah bu ömrüm
Ateşinle yanar gider bu gönlüm
Sevgin ile dolar taşar bu gönlüm
Diyar diyar gezse derman sorsa
Çare bulmaz gecer ah bu ömrüm√ OKAN™ 1987
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleASK Delikanliyi Bozar
Delikanli Ister ve Alir
- Alıntı
Yorum
Yorum