Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada sürekli yazdıklarınızı okurdum. Şimdi bende aynı derde düştüm. Bir sevmek gerçekten bin defa ölmek demekmiş. Kabullenemiyor insan bir türlü bittiğini.
    Geçmiş olsun kaç yıllık ilişkiydi ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak madman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      derttaşız yani desene

güzel bi kız görünce sadece maşallah, Allah sahibine bağışlasın diyip geçiyorum, hiçbir kıpraşım titreşim yok
      Lanetlendik sanırım, şair oldum yazar oldum, aşksızlıktan alim oldum arkadaş
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lanetlendik sanırım, şair oldum yazar oldum, aşksızlıktan alim oldum arkadaş
        olumlu etkileri görünmeye başlamış sende o zaman
        Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçmiş olsun kaç yıllık ilişkiydi ?
          1 yıl neredeyse. Benim eşekliğimden oldu, kızla ilgilenmedim, nasılsa benim dedim kendime çok güvendim. Gidince anladım değerini.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Kızlar çiçektir. Kızlar hayattır. Kızlar damardır kızlar kandır.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o değilde çok oldu kimseden hoşlanmayalı.
              Küfe gibi herif oldum yahu
              Valla yaa
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla yaa
                Ula Canberk, daha geçen ay burda yazmıştın.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 yıl neredeyse. Benim eşekliğimden oldu, kızla ilgilenmedim, nasılsa benim dedim kendime çok güvendim. Gidince anladım değerini.
                  Bu sebeplerle mi gitti ?

Yorum

Valla yaa
                    Yıldım la canberk, kendimi ilahi aşka vurucam
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ula Canberk, daha geçen ay burda yazmıştın.

Ne çabuk geçti dimi günler. Adam aşık olmayalı diyo o yazdıklarım gelip geçiciydi bende özledim aşkı

İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yıldım la canberk, kendimi ilahi aşka vurucam
                      Seni bilmem de benim için o taraf zor yaa
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Seni bilmem de benim için o taraf zor yaa
                        Bu ne demek Canberk?..
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sebeplerle mi gitti ?
                          Sürekli ilgilenmediğimi söylediği için sıkıldığımı hissettim, ayrılığa ben getirdim ilişkiyi. Sonra dank etti kafama ama şöyle söyledi bana: artık çok geç.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlgilenmediğini sana o söyledi

Sen sonradan anladın

Anladıktan sonra bunun sebebini sıkılmana bağladın

Ve sonrada ayrıldın.

Rahat ve kararlı bir insanın yapabileceği şeyler bunlar Pişman oluşuna şaşırdım , normalde bunları bu sıra ile yaşayan biri sonunda ne yapalım abi kısmet böyleymiş demesini beklerdim.

Şuanda sen ne için pişmansın yani , aslında sıkılmamış mısın ? Sıkılmadığın için aslında seviyor muşmusun ?

Yorum

• İçimde çok büyük bir boşluk hissediyorum. Ona hak ettiği sevgiyi gösteremediğim için pişmanım. Ama benimki farklı bir şeydi. Ben, onunla öylece oturup 3 gün geçirsem hayatımın en mutlu 3 günü olurdu, konuşmadan, hiç bir şey yapmadan. İlişkide de ona sevgimi göstermeyi ihmal etmişim işte, gösteremediğim için pişmanım şimdi.

Sıkılma konusuna gelince. Önceden hep böyle bir uzun ilişkide( yaşıma göre uzun bir ilişki oluyor 11 ay ) sıkılmaya başlardım, sonra ayrılırdık, her şey biterdi benim için. Sanki yine aynısı olmalıymış gibi hissettim belki de. Onun bana ne ifade ettiğini beraberken anlayamadım. Önceden başkalarına yaptığımı, yine yaptım ama bu sefer acı çeken ben oldum. Biliyorum, çok karışık. Uzaktan bakınca da garip geliyor. Bunları ona da söyledim ama artık çok geçmiş. Napalım, unutmaya çalışıcaz artık.
                              En son mda61 tarafından düzenlendi; 08.10.2011, 12:14.
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Ben askdan maskdan anlamam ama bu parca bazilarin duygularini tercüme eder :

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X