İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak madman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülederttaşız yani desene
güzel bi kız görünce sadece maşallah, Allah sahibine bağışlasın diyip geçiyorum, hiçbir kıpraşım titreşim yokHes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLanetlendik sanırım, şair oldum yazar oldum, aşksızlıktan alim oldum arkadaşDayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun kaç yıllık ilişkiydi ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde çok oldu kimseden hoşlanmayalı.
Küfe gibi herif oldum yahuBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla yaa
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 yıl neredeyse. Benim eşekliğimden oldu, kızla ilgilenmedim, nasılsa benim dedim kendime çok güvendim. Gidince anladım değerini.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla yaaHes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla Canberk, daha geçen ay burda yazmıştın.
Ne çabuk geçti dimi günler.Adam aşık olmayalı diyo o yazdıklarım gelip geçiciydi bende özledim aşkı
İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıldım la canberk, kendimi ilahi aşka vurucamBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Seni bilmem de benim için o taraf zor yaaHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sebeplerle mi gitti ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlgilenmediğini sana o söyledi
Sen sonradan anladın
Anladıktan sonra bunun sebebini sıkılmana bağladın
Ve sonrada ayrıldın.
Rahat ve kararlı bir insanın yapabileceği şeyler bunlarPişman oluşuna şaşırdım , normalde bunları bu sıra ile yaşayan biri sonunda ne yapalım abi kısmet böyleymiş demesini beklerdim.
Şuanda sen ne için pişmansın yani , aslında sıkılmamış mısın ? Sıkılmadığın için aslında seviyor muşmusun ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İçimde çok büyük bir boşluk hissediyorum. Ona hak ettiği sevgiyi gösteremediğim için pişmanım. Ama benimki farklı bir şeydi. Ben, onunla öylece oturup 3 gün geçirsem hayatımın en mutlu 3 günü olurdu, konuşmadan, hiç bir şey yapmadan. İlişkide de ona sevgimi göstermeyi ihmal etmişim işte, gösteremediğim için pişmanım şimdi.
Sıkılma konusuna gelince. Önceden hep böyle bir uzun ilişkide( yaşıma göre uzun bir ilişki oluyor 11 ay ) sıkılmaya başlardım, sonra ayrılırdık, her şey biterdi benim için. Sanki yine aynısı olmalıymış gibi hissettim belki de. Onun bana ne ifade ettiğini beraberken anlayamadım. Önceden başkalarına yaptığımı, yine yaptım ama bu sefer acı çeken ben oldum. Biliyorum, çok karışık. Uzaktan bakınca da garip geliyor. Bunları ona da söyledim ama artık çok geçmiş. Napalım, unutmaya çalışıcaz artık.En son mda61 tarafından düzenlendi; 08.10.2011, 12:14.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum