İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Mahmut'a danışma la çççEn son Canberk tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 01:28.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir Ama kaybedecek Birseyin Yok
demesi çok kolay.. uygulamaya geçince kalıyorsun öyle ağa yakalanmış hamsi gibi pörtlek pörtlek gözlerle......"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Ben öyle düşünmüyorum,Şuan kızın olumlu bir cevap verme ihtimali çok düşük,bu ihtimalle kızı kaybetmek istemiyorum..
İleride daha iyi şartlarda,olumlu cevap alabilirim,benim acelem yok,olursa olur,olmazsa olmaz
Canberk çççççç
Mahmut'la ilgili mesajı Niye editledin Canberk o mesaj çok güzeldiEn son Bekir tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 01:32.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut'a danışma la ççç
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemesi çok kolay.. uygulamaya geçince kalıyorsun öyle ağa yakalanmış hamsi gibi pörtlek pörtlek gözlerle......
Bilirim BilirimGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Bekir toparlayamadım ondan kaldırdım
Mahmut noldu kanka sanaBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeymis : Birini seviyorsak serbest birakacakmisiz, dönerse bizimmis dönmezse hic bizim olmayacakmis. Güvercin besliyoruz sanki
Güvercini ilk aldığında önce ya kanadını çekerek 1 ay,ya da bantlayarak istediğin kadar uçurtmuyosun..
Bi nevi güvercini uzun bir süre rehin alıyorsun,sonra serbest bırakıyorsun..
Bi kız benim yanımda 1 ay kaldıktan sonra isterse gitsin
- Alıntı
Yorum
-
@Bekir Aydın
Bir yerden kızın telefon numarasını bulmaya çalış. Bulunca da mesaj at. Önce kendini kısaca tanıt, sonra "yemeğe çıkalım mı veya bir kafede muhabbet edelim mi?" de.
Telefon numarasını bulamazsan feysbuktan mesaj at.
Onu da yapamazsan tek yakaladığın müsahit bir zaman git tanış(En iyisi bu)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Bekir Aydın
Bir yerden kızın telefon numarasını bulmaya çalış. Bulunca da mesaj at. Önce kendini kısaca tanıt, sonra "yemeğe çıkalım mı veya bir kafede muhabbet edelim mi?" de.
Telefon numarasını bulamazsan feysbuktan mesaj at.
Onu da yapamazsan tek yakaladığın müsahit bir zaman git tanış(En iyisi bu)
Kızın numarasını alıp mesaj atma fikri iyi değil.
Öyle bir şey yapılırsa bu kızın hoşuna gitmeyeceği gibi, kim verdi lan numarayı buna moduna girecektir.
1-0 mağlup başlarsın, bence.. Tabi tanıdığın birisiyse ve numarasını bilmiyorsan başka.. Tanımadığın sadece gördüğün birisi ise hoş olmaz.
Facebook ehh işte..
En iyisi yüz yüze konuşmak."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
Selami ya kızın manitası varsa...Bi de Bekir kardeşimizi kavga mı ettireceksin
...Bekir ara tara kızın manitası falan var mı yoksa problem yaşarsın...
En olmadı döveriz kardeşim...
En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 03:37.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
Armağan ve Çağatay, gitsin yüzyüze konuşsun. En iyi fikir budur.
Kızın sevgilisi varsa hemen söyler yüzüne karşı.
Bir kızı tanımıyorsan, kızın gözüne en iyi kendine olan özgüveninle ve konuşmanla girersin. Heyecanını kontrol edip, muhabbeti götürebilirsen işin iş
Sakın bana kızın karşısına çıkıp konuşamam felan deme. Maça 1-0 felan değil en az 3-0 mağlup başlarsın.
*
Arkadaşın uzun zamandır peşinde olduğu kız var. Kız bunu çok çok iyi tanıyor ama başka birini sevdiğinden arkadaşla sevgili olamıyor. Neyse 1-1,5 ay önce (zamanı sallamış olabilirim) bu kıza resti çekti. Arada bazı olaylar oldu arkadaş kızla konuşmam lazım dedi. Ne yapmalıyım felan dedi. Ben ne diyorsam o olmaz dedi, o ne diyorsa ben olmaz dedim. Sonunda kızdım "yemeğe davet et" dedim. Hemen mesaj attı.
Boyunun ölçüsünü aldı ama belirsizliği ortadan kaldırdı. İnsanı aşk değil belirsizlik eritir.En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 03:47.
- Alıntı
Yorum
Yorum