Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut daha önce bunu herhangi bi Türkiye altyapılı bi kızda denedin mi
    Hayir Ama kaybedecek Birseyin Yok
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Mahmut'a danışma la ççç
      En son Canberk tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 01:28.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayir Ama kaybedecek Birseyin Yok

demesi çok kolay.. uygulamaya geçince kalıyorsun öyle ağa yakalanmış hamsi gibi pörtlek pörtlek gözlerle......
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben öyle düşünmüyorum,Şuan kızın olumlu bir cevap verme ihtimali çok düşük,bu ihtimalle kızı kaybetmek istemiyorum..

İleride daha iyi şartlarda,olumlu cevap alabilirim,benim acelem yok,olursa olur,olmazsa olmaz

Canberk çççççç
          Mahmut'la ilgili mesajı Niye editledin Canberk o mesaj çok güzeldi
          En son Bekir tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 01:32.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mahmut'a danışma la ççç
            Ya Ugrasma benle Kirginim Sana

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            demesi çok kolay.. uygulamaya geçince kalıyorsun öyle ağa yakalanmış hamsi gibi pörtlek pörtlek gözlerle......
            Benim basimdan Buna benzer bir olay gecti ama Sadece Benzer
            Bilirim Bilirim

Yorum

• Bekir toparlayamadım ondan kaldırdım

Mahmut noldu kanka sana
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yoooook Senin hatan i ben mi dicem Kendi Hatan Kendin Anla

Yorum

• Neymis : Birini seviyorsak serbest birakacakmisiz, dönerse bizimmis dönmezse hic bizim olmayacakmis. Güvercin besliyoruz sanki

Yorum

• Ortak Yanlis Seyle Bunlar Seviyorsan takip edicen

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neymis : Birini seviyorsak serbest birakacakmisiz, dönerse bizimmis dönmezse hic bizim olmayacakmis. Güvercin besliyoruz sanki
                      Abi ben ömrümün yarısını güvercin besleyerek geçirdim

Güvercini ilk aldığında önce ya kanadını çekerek 1 ay,ya da bantlayarak istediğin kadar uçurtmuyosun..
                      Bi nevi güvercini uzun bir süre rehin alıyorsun,sonra serbest bırakıyorsun..

Bi kız benim yanımda 1 ay kaldıktan sonra isterse gitsin

Yorum

• Bu şarkıyı dinleyin!!..Çok güzel...
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• @Bekir Aydın

Bir yerden kızın telefon numarasını bulmaya çalış. Bulunca da mesaj at. Önce kendini kısaca tanıt, sonra "yemeğe çıkalım mı veya bir kafede muhabbet edelim mi?" de.

Telefon numarasını bulamazsan feysbuktan mesaj at.

Onu da yapamazsan tek yakaladığın müsahit bir zaman git tanış (En iyisi bu)
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Bekir Aydın

Bir yerden kızın telefon numarasını bulmaya çalış. Bulunca da mesaj at. Önce kendini kısaca tanıt, sonra "yemeğe çıkalım mı veya bir kafede muhabbet edelim mi?" de.

Telefon numarasını bulamazsan feysbuktan mesaj at.

Onu da yapamazsan tek yakaladığın müsahit bir zaman git tanış (En iyisi bu)

Kızın numarasını alıp mesaj atma fikri iyi değil.

Öyle bir şey yapılırsa bu kızın hoşuna gitmeyeceği gibi, kim verdi lan numarayı buna moduna girecektir.

1-0 mağlup başlarsın, bence.. Tabi tanıdığın birisiyse ve numarasını bilmiyorsan başka.. Tanımadığın sadece gördüğün birisi ise hoş olmaz.

Facebook ehh işte..

En iyisi yüz yüze konuşmak.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Selami ya kızın manitası varsa...Bi de Bekir kardeşimizi kavga mı ettireceksin...Bekir ara tara kızın manitası falan var mı yoksa problem yaşarsın...

En olmadı döveriz kardeşim...
                              En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 03:37.
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Armağan ve Çağatay, gitsin yüzyüze konuşsun. En iyi fikir budur.
                                Kızın sevgilisi varsa hemen söyler yüzüne karşı.

Bir kızı tanımıyorsan, kızın gözüne en iyi kendine olan özgüveninle ve konuşmanla girersin. Heyecanını kontrol edip, muhabbeti götürebilirsen işin iş

Sakın bana kızın karşısına çıkıp konuşamam felan deme. Maça 1-0 felan değil en az 3-0 mağlup başlarsın.
                                *

Arkadaşın uzun zamandır peşinde olduğu kız var. Kız bunu çok çok iyi tanıyor ama başka birini sevdiğinden arkadaşla sevgili olamıyor. Neyse 1-1,5 ay önce (zamanı sallamış olabilirim ) bu kıza resti çekti. Arada bazı olaylar oldu arkadaş kızla konuşmam lazım dedi. Ne yapmalıyım felan dedi. Ben ne diyorsam o olmaz dedi, o ne diyorsa ben olmaz dedim. Sonunda kızdım "yemeğe davet et" dedim. Hemen mesaj attı.

Boyunun ölçüsünü aldı ama belirsizliği ortadan kaldırdı. İnsanı aşk değil belirsizlik eritir.
                                En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 03:47.
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X