Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Bekir Aydın , sadece uzaktan baksan yetmiyor muydu ?

Kızın saçını ağıza almak falan nedir . Platonik insana yakışmaz bunlar .
    Twitter Adresim

Yorum

• Bu Şarkı Sevipte Kavuşamayanlar için gelsin ; Bekir , Armağan ve Selami için gönderiyorum bu şarkıyı

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tek taraflı ise dünyanın en berbat şeyi,karşılıklı ise dünyanın en güzel şeyi.
        Oblomov'un Hırkası

Yorum

• @Emirhan bana da yollasana bi şarkı
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tek taraflı ise dünyanın en berbat şeyi,karşılıklı ise dünyanın en güzel şeyi.
            Aynen geçen beğenmediğim bi kıza gittim , ben sana aşık falan değilim ya dedim ben de sanaaa dedi , insan rahatlıyor bi hoş oluyo
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen geçen beğenmediğim bi kıza gittim , ben sana aşık falan değilim ya dedim ben de sanaaa dedi , insan rahatlıyor bi hoş oluyo
              Ahmet Size yakin deli hastanesi varmi
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

ya ben de diyorum sevmek, onunla bu konuyu konuşunca da sevilmemek, kibarca reddedilmek kaderimiz mi diye.bu senin dediğini yapmayı hayal ettim de şimdi, gerçekten adamın psikolojisini rahatlattırıyo.bak egolarımı tatmin ederim ben böyle düşünmesi bile rahatlattı...çağ açar bu gençlerde

Yorum

• Hepnize yardımlarınız için teşekkürler

Kızın tabi ki sevgilisi yok,bunu çoktan öğrendim...

Kızın numarasını bulmak kolay iş ama numara,Face işi dediğiniz gibi 1-0 yenik başlamak olur,en iyisi yüz yüze olanı,ilk aşamada sadece tanışmak bile yeter bana..

Kızın karşısında konuşmaya gelince,Adriana Lima'nın karşısında bile heyecan yapmam ben

Ahmet ben almadım ki,kız ne zaman gelmiş,ne ara oraya geçmiş anlamadım bile,yoksa ben o kadar yakınlaşamam kıza
                  Bu arada Mahmut'a katılıyorum kendini bi kontrol ettir sen,milleti de kandırmaya başladın,yakında tüm forum platonik olucak

@Emirhan
                  Sabah sabah ağlattın beni
                  En son Bekir tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 12:15.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Şarkı Sevipte Kavuşamayanlar için gelsin ; Bekir , Armağan ve Selami için gönderiyorum bu şarkıyı

Yürüü be Reis be, kralsın sen..

Yorum

• Bekir' e şimdi Facebook konusunda taktik verirdim de bu başlıkta olmaz.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bekir' e şimdi Facebook konusunda taktik verirdim de bu başlıkta olmaz.
                        Onur Sen Anliyonmu Bu islerden

Yorum

• Face' de profilime bak anla.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Onur Taktik vericeksen Burdan Bekliyoruz baska yerden Ugrasdirma Bizleri

Yorum

• Gençler adam yakışıklı ondan , yoksa taktik falan bildiğinden değil

Taktik bizim gibi tipsizlerin işi
                              Twitter Adresim

Yorum

Gençler adam yakışıklı ondan , yoksa taktik falan bildiğinden değil

Taktik bizim gibi tipsizlerin işi
                                Bir yerde celiski var SImdi Tipsizsin diyorsun ama aldigin dün Aldigin En karizmatik ödülü aldin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X