Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rayman usta burda durumlar farklı ya. Adamı Kokoreç yaparlar ne diyon sen..
    Allah bana Turkiyede kiz nasip etmesin o zaman
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Valla görünüm onu gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burası Kaybedenler Klübüymüş ya bir dost öyle diyordu
        Kaybetmeden girmek yasak buraya.

4 ay peşinde dolaş ağzını açmadan kız gitsin biriyle muhabbet etsin gel buraya ah ulan kadare bak be diyecek hale gelmen lazım Birtan
        aynen herkes ya ayrılmış geliyor yada ne yapsamda ayarlasam diye geliyor
        Bir "çok güzel gidiyor" diyen yok
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Suyu hayal etmekle susuzluğunu gideremez, ateşi düşünmekle ısınamazsın.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Suyu hayal etmekle susuzluğunu gideremez, ateşi düşünmekle ısınamazsın.
            Bana yağmurdan bahsetme yağdır
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana yağmurdan bahsetme yağdır
              Bana yağmurdan bahsetme yağdır şemsiye kullanan adidir diyorsun yani
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bana yağmurdan bahsetme yağdır şemsiye kullanan adidir diyorsun yani
                Aynen öyle dostlarım yağmurdan ıslanmayan top olsun
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

Suyu hayal etmekle susuzluğunu gideremez, ateşi düşünmekle ısınamazsın.
                  Suyu hayal etmekle belki susuzluğunu gideremezsin ama , suyu içersen o su biter belki artık hayal bile edemezsin . Ama suyu içmeyip sadece içtiğini hayal edersen ,hep bi içme şansın olacaktır .

Üşümek yüzde elli psikolojiktir , buzun içinde saatlerce yaşayan insanları düşünün tek yöntemi psikolojidir. Üşümediğini hayal eder , ateşi düşünür konsantre olur .

Lafın kısası , hersevda elvedadır .

Ama platoniklikte kimse size elveda diyemez
                  Twitter Adresim

Yorum

• Felsefi atışmaya dönüştü başlık
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lafın kısası , hersevda elvedadır .
                      Ahmet aşk konusunda yüksek lisansa doğru ilerliyor gibisin

Yorum

• Sen böyle güzelken
                        bana söz düşmez.
                        Bakma böyle yazılar yazdığıma,
                        Ben aslında "İkra!" emrine amade,
                        Seni okuyorum
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Bana, dedi, sen isim ver, varlığım senin olsun.
                          Bana öyle bir isim ver ki senin adının yanında dursun.
                          Seni anan beni de ansın. Seni hatırlayan beni hatırlamadan olmasın.
                          Bir "ile" koy aramıza bizi
                          birbirimize bağlasın.
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Dedim lâl’im, dedi âhvalinim..! Dedim rızamsın ,dedi ahiretliğimsin..! Dedim kimsin, dedi elhamdülillah seninim…

Yorum

• Belki çok düşük bir ihtimal ama ilhitmal ihtimaldir
                              Mayıs sonunda söz yüzüğü parmakda olabilir
                              Ağustos'da askere gidecem diyorum bekleyın diye ama işte 6 kardeşten tek erkek olmanın zararları.

Yorum

• Burak benimde kötü ayrıldım ayrılacağım bir lafa bakar durumdayım hep burdayım bak ççç
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X