Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neymiş bakalım manası

Yeşil - Beyaz kızın Bursa'da olduğunu mu anlatıyor
    Kanka çiçek Yasemin çiçeğiymiş.. Renkler Yeşil Beyaz dediğin gibi Bursa'yı anlatıyor..

Üzerindeki böcekte ben oluyorum.. ççç
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kanka çiçek Yasemin çiçeğiymiş.. Renkler Yeşil Beyaz dediğin gibi Bursa'yı anlatıyor..

Üzerindeki böcekte ben oluyorum.. ççç
      Valla mı ççç

Adında Uğur olsa idi tam olurdu ççç

Bu kızın çıktığı varsa adı kesin Uğur'dur kanka ben burdan bunu çıkardım
      Twitter Adresim

Yorum

Valla mı ççç

Adında Uğur olsa idi tam olurdu ççç

Bu kızın çıktığı varsa adı kesin Uğur'dur kanka ben burdan bunu çıkardım
        Manası çok derin..

Hacı hiç çıktığı falan konularına girme moralim bozuluyor. İnşallah yoktur. Cuma da az dua etmedim.

Yorum

Manası çok derin..

Hacı hiç çıktığı falan konularına girme moralim bozuluyor. İnşallah yoktur. Cuma da az dua etmedim.
          Allah dualarının karşılığını verir inşallah

Tamam yoktur zaten

Hacı ailesini bulup istemeye mi gitseniz
          Twitter Adresim

Yorum

Allah dualarının karşılığını verir inşallah

Tamam yoktur zaten

Hacı ailesini bulup istemeye mi gitseniz
            Amin inşallah.

Direk istemeye gitsem şansım daha çok buna eminim.

Yorum

Amin inşallah.

Direk istemeye gitsem şansım daha çok buna eminim.
              Kızı takip etsene evi nerde
              Twitter Adresim

Yorum

Kızı takip etsene evi nerde
                Mahallesini biliyorum hacı..Bizim hemen yukarsı..Evinide bildiğimi zannediyorum. Kızın annesi babası almaya geldiği için babasını az çok gördüm uzaktan. Bugün de Cuma ya gittiğimde babasına benzettim birini. Aynı giyinmiş aynı fizikte gözlüklü bir adamdı. Girdiği evde tahmin ettiğim mahalledeydi..

Yorum

Mahallesini biliyorum hacı..Bizim hemen yukarsı..Evinide bildiğimi zannediyorum. Kızın annesi babası almaya geldiği için babasını az çok gördüm uzaktan. Bugün de Cuma ya gittiğimde babasına benzettim birini. Aynı giyinmiş aynı fizikte gözlüklü bir adamdı. Girdiği evde tahmin ettiğim mahalledeydi..
                  sen hazir oldugunda söyle, bende kalkip gelecem isvicre'den sana kizi istemeye ççç

dua'da bütün bmn asiklari icin dua etseydim

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sen hazir oldugunda söyle, bende kalkip gelecem isvicre'den sana kizi istemeye ççç

dua'da bütün bmn asiklari icin dua etseydim
                    Cidden ha. Kız benim düşünceme göre görücü uslü evlenip gider...) O görücü niye ben olmıyım.

Bir daha ki sefer hepimiz için dua edicem..Şimdilik kendim için ettim..

Yorum

• O kadar çok seviyorsun bi ümitle bağlanıyorsun tam açılacakken öğreniyorsun ki kızın başka çıktığı var çok kötü bi durum Allah kimsenin başına vermesin..

"Senden istediğim çok şey değilki
                      Uzaktan uzağa bir gülsen yeter."
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Senden istediğim çok şey değilki
                        Uzaktan uzağa bir gülsen yeter."
                        Şu an tek istediğim bu böyle kalsın yeterli benim olmasına gerek yok
                        Twitter Adresim

Yorum

Cidden ha. Kız benim düşünceme göre görücü uslü evlenip gider...) O görücü niye ben olmıyım.

Bir daha ki sefer hepimiz için dua edicem..Şimdilik kendim için ettim..
                          Saka saka.. Sen kendine et Senin durum en vahimi gözükdügü kadariylan..

benim durumda "sevdigim kiz bana abi diyince"ye dogru gidiyor, ama neyse.

sen bir cikolata cicek ayarla... kapiyi bir yanlis cal! ailen nerde dersen, bilki bu is olur, ama yürü git derlerse.. ozaman bu is görüccü usulü olmayacak..

kizin besik kertmesi felan yok demi?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saka saka.. Sen kendine et Senin durum en vahimi gözükdügü kadariylan..

benim durumda "sevdigim kiz bana abi diyince"ye dogru gidiyor, ama neyse.

sen bir cikolata cicek ayarla... kapiyi bir yanlis cal! ailen nerde dersen, bilki bu is olur, ama yürü git derlerse.. ozaman bu is görüccü usulü olmayacak..

kizin besik kertmesi felan yok demi?
                            Zamanla herşeyi görücez. Bakalım neler olacak. Acele etmiyorum artık. Zamana bıraktım..

Yorum

• su müzik tam uyuyor bana

dinleyin. güzel sarki yapmis usak.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar çok seviyorsun bi ümitle bağlanıyorsun tam açılacakken öğreniyorsun ki kızın başka çıktığı var çok kötü bi durum Allah kimsenin başına vermesin..
                                Zor bir durum. Bakalım piyango bana vuracak mı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X