Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne hikayeymiş abi yaa
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• @Mustafa

Olmaz demeyin, Şansınızı Deneyin Yardım edebilecek yorumlar yapabilmek için, ilk reddediliş sebebini bilmek gerekiyor bence...
      Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
      LAZIM OLACAK

Yorum

• Yukarıda ki hikayede şu aşamada sözlerin pek manasının olmadığı düşüncesindeyim.
        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
        #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yukarıda ki hikayede şu aşamada sözlerin pek manasının olmadığı düşüncesindeyim.
          Ölsün mü şimdi ne diyosun ?
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ölsün mü şimdi ne diyosun ?
            Bu saatten sonra bakışlar ve bedenlerin konuşacağını düşünüyorum. Hani derler ya hiç konuşmadan başladık he aynen öyle olmalı.
            #20 COLMAN

Yorum

• Bende şu teorinin arkasındayım, insanlar konuşa konuşa
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Bende şu teorinin arkasındayım, insanlar konuşa konuşa
                Ama sözler kelimeler kifayetsz kalır burada hikayenin kahramanları birbirine "haydi gel benimle ol buluşup yıldızlarla bakalım dünyada ki resmimize" bakışı atıp sıkı sıkı sarılmalı , yeniden sağlam bir ilişkiye başlamalı.
                #20 COLMAN

Yorum

• Arada yaşananları unutmamak gerekli bunca zaman geçtikten sonra bence bazı şeyler söylenmeli.

Yorum

• Buranın müdavimi değilim ama nacizane fikrimi belirtmek istedim. Bence bayan arkadaş sizin ondan etkilenmenizden, ilginizden hoşlanıyor. Tamamen farklı düşünüyor olabilir ciddiyet konusunda. Bir mesaj verir farklı bir durum olursa. Ayrıca mesafeler ne kadar sevgi olduğu sürece önemli değil dense de aynı sevginin yok edilmesinde de başrol olur genelde. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız bol şans

Yorum

Bende şu teorinin arkasındayım, insanlar konuşa konuşa
                      Aşk öyle menem bişey ki bazen dili de kitleyebiliyor..O zaman o teoride çürüyor...
                      Bizzat yaşadım bu durumuhem de hiçbir olumsuzluk yokken,karşı taraf da olumlu düşünürken,tam 3 saat aynı masada oturup,konuyla alakasız toplam 10 kelime konuşabildim Aşk işte
                      Vay be tam 10 yıl geçmiş bu olayın üzerinden...

(Not:Hanım bunları duymasın)
                      # BMN #

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kahramanımız 7 yıl önce deliler gibi aşık olduğu kız tarafından reddedilir.Oysa kızla sürekli beraber gezmektedir,her anı birliktedir,dışardan bakan herkes onları sevgili sanmaktadır.Daha sonra filmin erkek başrol oyuncusu başka şehirde çalışmaya gider.Gelir gene güzel vakit geçirmeye başlarlar ama o arada bayan karakter başka figüranlarla da iyi anlaşmaya başlamıştır.Sonra askerlik girer araya uzun bir süre göreşmezler.Tabi figüranlar hemen fırsatı değerlendirmeye çalışır.Kız onlara yüz vermemektedir.Aslında çok havalı olmadığı halde kız gayet seçici davranmaktadır.Asker dönüşü artık baya mesafe açılmıştır.Kız başka şehire gitmiştir.Erkek bunun üzerine yurt dışına çok uzaklara çalışmaya gider onu unutmak için.Orda 6 ay kalıp başka birine aşık olup tekrar ülkesine döner.Aslında bu ilk başta aşk olmadığı halde sonradan aşka dönüşür.Çok uzun bir süre birlikte güzel vakit geçiren çift kızın büyük bir darbe vurmasıyla sonlanır.Herşey biranda gerçekleşmiştir.Kimse ne olduğunu anlamamıştır.Ayrılmalarından uzun bir süre geçmesine rağmen etraflarındakiler olayın hala çok saçma oldugunu düşünmektedirler hala.Kahramanımız yeni yeni toparlanmaya başlamışken 7 yıl önceki bayanla tekrar görüşmeyi sıklaştırmıştır.İçindeki kıpırdanma gene başlamıştır.Belki de şuan tam zamanı olduğunu düşünmektedir ama aradaki mesafe ve daha önceden reddediliş çok korkutmaktadır.

Aşk ve aşık olmak müdavimlerinin görüş,öneri ve fikirleri beklenmektedir
                        Şimdi öncelikle yorumlarım ne kadar zorlasam da objektif olmayacak bunu bilesin
                        Olayın olabiliretisini yazalım önce.

7 yıl önce teklif ettiğin kız hala aşık olduğunu bilerek senle konuşuyorsa bu olayın oluru vardır . Ama şöyle bir durumda var kızlarda acayip bir ego var . Teklif ettirip ret edebilir . Off çok karışık durum

Ben kız olaydım sana platonik aşık olurdum
                        Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet, son cümlen BMN'de En Komik Mesajlar ‎( 1 2 3 ... Son Sayfa) başlığına layık.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak AYAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Mustafa

Olmaz demeyin, Şansınızı Deneyin Yardım edebilecek yorumlar yapabilmek için, ilk reddediliş sebebini bilmek gerekiyor bence...
                            İlk reddediliş sebebi biraz aceleci davranmakta olabilir belki.Yada beğenmemek

İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu saatten sonra bakışlar ve bedenlerin konuşacağını düşünüyorum. Hani derler ya hiç konuşmadan başladık he aynen öyle olmalı.
                            Mesafeler mesafeler....
                            İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arada yaşananları unutmamak gerekli bunca zaman geçtikten sonra bence bazı şeyler söylenmeli.
                            Geçen zamanda mesafe olsada ufak tefek muhabbet vardı
                            İlk olarak 61Elif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Buranın müdavimi değilim ama nacizane fikrimi belirtmek istedim. Bence bayan arkadaş sizin ondan etkilenmenizden, ilginizden hoşlanıyor. Tamamen farklı düşünüyor olabilir ciddiyet konusunda. Bir mesaj verir farklı bir durum olursa. Ayrıca mesafeler ne kadar sevgi olduğu sürece önemli değil dense de aynı sevginin yok edilmesinde de başrol olur genelde. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız bol şans
                            Elif 10 numara tespit

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi öncelikle yorumlarım ne kadar zorlasam da objektif olmayacak bunu bilesin
                            Olayın olabiliretisini yazalım önce.

7 yıl önce teklif ettiğin kız hala aşık olduğunu bilerek senle konuşuyorsa bu olayın oluru vardır . Ama şöyle bir durumda var kızlarda acayip bir ego var . Teklif ettirip ret edebilir . Off çok karışık durum

Ben kız olaydım sana platonik aşık olurdum
                            Ahmet sen kız olma bence
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet, son cümlen BMN'de En Komik Mesajlar ‎( 1 2 3 ... Son Sayfa) başlığına layık.

Etma da

İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahmet sen kız olma bence
                              Artize bakale Kız olaydım sana mı bakardım Derler di seversen yaranamazsın die

Kız reddetmiş ona teklif ediyo biz ne diyok dediğine bak
                              Twitter Adresim

Yorum

• Kısa ama en güzel çözüm,Allah'tan hayırlısını dile ve zamanı akışına bırak bence...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X