Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 saniye bi durdum. Kötü bir kahveyi yudumladim gibiydi.. Aklimdan neler gecmediki. Ne sevinmistim ama benle duygularini paylasti diye. Kafama tas düstü gibi, hatirliyamiyorum o ani
    Kisacasi, üzüldüm ama etkilenmedim

Bundan sonra muhabbeti ben asla baslatmam.. Dogum günü partisine bile davet etti. Ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi.... Gitsemmi gitmesemmi.
    Ayni durumu bende yasadim tip a tip aynisiydi Bence Gitmelisin
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yoğun bi mesai gününün son dakikalarında sen beni güldürdün ya, Allah ne ne muradın varsa versin.
      Teşekkür ederim abi
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ayni durumu bende yasadim tip a tip aynisiydi Bence Gitmelisin
        Sonuc ne oldu abi?
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

Sonuc ne oldu abi?
          Bende Sevgilisi Yokdu yanina Ama Genel anlamdi iyidi Iyi geliyo
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Gitsemmi gitmesemmi. Ortada kaldim. Gitmesem daha mantiklisi gibi geliyor. Zaten kimseyi tanimiyorum onun sehirinde. Tek basima oturacagim orda, oda Amerikalisiyla.. Yok ya ben gitmeyeyim

Yorum

• Sen Mahmut'tan derman bekliyorsan git hau Zenci'yle çık uşak
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Gitsemmi gitmesemmi. Ortada kaldim. Gitmesem daha mantiklisi gibi geliyor. Zaten kimseyi tanimiyorum onun sehirinde. Tek basima oturacagim orda, oda Amerikalisiyla.. Yok ya ben gitmeyeyim
                sen neden yanina gidiyorsun??? o senin yanina gelsin, isterse zencisini de getirsin
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Gitmeyecegim zaten. Karar verdim

Yorum

• Olur da gitme kararı alırsan git zenciye kafa at Anlasın ne hissettiğini kız
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Gitmeyecegim zaten. Karar verdim
                      En mantıklısıı...

İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olur da gitme kararı alırsan git zenciye kafa at Anlasın ne hissettiğini kız
                      Adam haklı eğer şaş kaza gidersen çak kafayı kızın yanında sana yuh barbar filan diyecektir suratına karşı ama içinden kim bilir neler der(iyi anlamda )
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sevgilimin adı Duygu Selin olsaydı, "Duygu Selin'e kapıldım." diye gezerdim ortalıkta.

yaaaaaaaaaa
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam haklı eğer şaş kaza gidersen çak kafayı kızın yanında sana yuh barbar filan diyecektir suratına karşı ama içinden kim bilir neler der(iyi anlamda )
                          Hazır cezam bitmişken,yeniden ceza almadan, yazayım

Habu denileni sakın yapma,Bence bunu yaparsan etrafındakilere,kendini çok salak hissettirirsin..

Kaldı ki zenci kardeşimizin suçu ne??

Kız Zenciye ilgi duyuyo diye,zenci kafa mı yemeli??

Ya bir kız seni seviyo diye sana kafa atsalar

Uymayın bu Canberk'e,insanları kandırmak hoşuna gidiyor

Yorum

• Sen yine mi geldin
                            Asıl buna inanmayın beyler

O zaman kıza kafa atsın bu nasıldı
                            BordoMavi.Net

Yorum

• Fazla durmucam,3 gün sonra Paket küfür ile 1 aylık toplu ceza almayı düşünüyorum

Kıza kafa atması mantıklı olabilir,anladığım kadarıyla kız ikili oynuyan bir tip,

Bir yandan Zenci ile işi götürüyor,diğer yandan ise,Rayman kardeşe umut verici,ifadelerde bulunuyor...

Ve bu anladıklarımdan vardıım sonuca göre,Bu kız Rayman kardeşimizi yedekte tutup,zenci ile Sorun yaşarsa devreye sokmayı düşünüyor

Ben olsam Ben yedekte tutulucak adam değilim der,kıza kafayı atar,çıkarım

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fazla durmucam,3 gün sonra Paket küfür ile 1 aylık toplu ceza almayı düşünüyorum

Kıza kafa atması mantıklı olabilir,anladığım kadarıyla kız ikili oynuyan bir tip,

Bir yandan Zenci ile işi götürüyor,diğer yandan ise,Rayman kardeşe umut verici,ifadelerde bulunuyor...

Ve bu anladıklarımdan vardıım sonuca göre,Bu kız Rayman kardeşimizi yedekte tutup,zenci ile Sorun yaşarsa devreye sokmayı düşünüyor

Ben olsam Ben yedekte tutulucak adam değilim der,kıza kafayı atar,çıkarım
                                O an küfür edilemez pc bile bulamazsın 3 gün kutlamalardan

Evet ikili oynuyor

Rayman reddetti zaten kızı.
                                Kız hem gel benle aynı yerde kal çalış diyor hemde seviyorum tarzından laflar ediyormuş zenci hakkında.

Sen cidden birşey daha derse kafayı çak kıza Rayman
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X