Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut sen hiç konuşma
    Benim durum arkadaşlarınkiyle aynı değil panpaa
    Tabi canimbiliyoruz

İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne var dalga gececek?!?

Ben sevdim.. Elektrikde aldim..

Kiza acildik.. Kol begendi...

Ciddiye alma.. Degmez dedim..

(küfür) tövbe tövbe...

Bide 3 hafta sonra acildigimi bilmeyen arkadas bana demez mi?!

- O kiz sirketindeki bir cocugu seviyormus?!

O kol bir girdi bana ama nasil :'(
    Mehmet Gecmis olsun canim
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Canberk o kolun intikami kotü olacak.. Kirarim lan ben o kolu

Yorum

• Neyi biliyon olum Durum açık seviyoruz birbirimizi kavga çok ama naapalım tadı tuzu kavgadır bir ilişkinin
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kırma panpa ters çevir gerisini söyletme işte
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Mehmet Sende yap öyle kol
            Canberk biliyoruz sen gidiyoken ben geliyodum

Yorum

• Bu baslik degissin.. "Kaybedenler Kulübü" olsun..

Hem biraz gizli olur.. Ask basligini gören.. Erkek adam ne eder aski meski der...

Canberk ters olmaz Bize ters gelir

Yorum

• Ne kaybeden'i ? Kim ne kaybetmiş. Olum saçmalamayın size öyle geliyor asıl kaybeden onlar...
                Sizin gibi birini kaybediyorlar bir kol bir zenci uğruna () takmayın sakın yaa sanki dünyada tek kız kaldı oda sizi buldu.
                Elinizi sallasa ellisi la alla allah düşündüğünüz şeye bakın
                BordoMavi.Net

Yorum

• Ayrıca sizin burada kendinizi parçalamanız bile yeter (ahh ulan ben o kolu varyaa misali ).
                  Erkek adamın aşkla işi olmasa burda böyle konuşmazdınız ciddiyim kaybeden onlar anlayacaksınız bunları ...
                  BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne kaybeden'i ? Kim ne kaybetmiş. Olum saçmalamayın size öyle geliyor asıl kaybeden onlar...
                    Sizin gibi birini kaybediyorlar bir kol bir zenci uğruna () takmayın sakın yaa sanki dünyada tek kız kaldı oda sizi buldu.
                    Elinizi sallasa ellisi la alla allah düşündüğünüz şeye bakın
                    Deme öyle daha cook moral boziyosun

Yorum

• Alın lan buda benden size gelsin

Inan bana sevgili ! Gözlerin en dindar adamı bile alkolik yapar . . .
                      BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Sende yap öyle kol
                        Sormasi ayip hangi kolu uygun gördün bana :?

*

Dün otübüsde isden eve geliyordum..

Simdiki yere tasinali 9-10 ay oldu..

Otübüsde önde arkaya bakan koltuga oturdum..

2 durak sonra kara mi? Kara.. Güzel mi ? Güzel.. Icini bilmem, ama disi 4 dörtlük bir kiz / bayan bindi.. Ilk kez gördüm kizi..

Kiz ayakta yolculaga basladi.. Kiz bana kafasini cevirdigi an ben basks yere bakiyorum.. Ben geri baktigimda kizin kafasi hemen yön degistiriyor..

Tesadüfdür o dur budur dedim.. 4 kere mi nre aynisi oldu..

Kiz henüz inmedi otübüsden.. 5-6 durak ayakta gitti.. Yavas yavas aceba bizim ordan mi diye düsünmeye basladim..

Kiz pat diye karsimdaki koltuga oturmazmi?!? Kiz baska tarafa bakiyor, ama baktigimi biliyor.. Yüzünde hafif gülümseme icten disari vuruyor.. Ne düsünüyor Allah bilir..

Neyse.. Biz resmen 1-2 durak göz göze gittik.. Is inada bindi.. Ikimizde gözleri kacirmiyoruz..

Icimden ohh kiz bizim oradan son duraga geliyorduk dedim.. Tanisiriz vsvs..

Ne suc isledim bilmiyorum, ama bu kadarida fazla..

Bizim komsunun oglunu görmem görmem otübüse binesi gelmis!!

Yanimda "Aloo Mehmet agabey" duydukdsn sonra kafayi cevirdim..

Allah kahretmesin.. Oydu

Kiza geri baktim.. Kiz bir gülme krizini girdi ama kendini zor tutuyor..

Iste o an bittigim andi..

Kiz jet hiziylan uzaklasti sonra indikden sonra..

Offline offf...

Benim hic mi sansim olmaz?!?

Iyiki ama bu ask islerini ciddiye almiyorum

Yoksa buraya ne yazacakdim.. ben platonik takilmaya devam edecegim

Yorum

• Canberk Bi get ya
                          Adamlar Ask acisi cekiyo Sen Tütün Alkol diyon

Yorum

• Mehmet iş başka tarafa kayıyor onu burda telafuz edemem
                            Bu ne şans olum ççç
                            BordoMavi.Net

Yorum

• Hayır mı şer mi bilmiyorum?...Mehmet'in ki de tam bomba..Işınlansaydınız birbirinize az kalmış
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Sende yap öyle kol
                                Yolda karşılaşmadınız mı ?
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X