Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O bakışmalar ters tarafa gidiyordu işte.
    Çocuğu dövdün mü la Mehmet Ç. ???
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hayir bide cocuk dogma büyüme burali.. Nereden baksan 15 sene..

Kiz önümüzde yürürken cocuga , bu kiz kim? Dedim..

Geri gelen cevap: -Ayip agabey sen nereye bakiyorsun??

Taniyormusun tanimiyormusun dedim hayir dedi

Ben bu isler ciddiye bindiginde, yani evlenmeyi düsündügümde kendime bir okutup üfleteyim.. Kismetlerim kaciyor..

Yorum

• 'Aloooo mehmet abi!!'
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yolda karşılaşmadınız mı ?
          Yok Cem Yok Senlede görüsmedik yolda

Mehmet Kiza nasil bir kola yorum yapmis sende öyle bi kol yap diyorum
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayir bide cocuk dogma büyüme burali.. Nereden baksan 15 sene..

Kiz önümüzde yürürken cocuga , bu kiz kim? Dedim..

Geri gelen cevap: -Ayip agabey sen nereye bakiyorsun??

Taniyormusun tanimiyormusun dedim hayir dedi

Ben bu isler ciddiye bindiginde, yani evlenmeyi düsündügümde kendime bir okutup üfleteyim.. Kismetlerim kaciyor..
            Ula tam sopallık yaa lafa bak
            Tabi doğru değilseee

İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            'Aloooo mehmet abi!!'
            Koptum ama yaaa
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim yolum farklı muhtar görmemen normal .Bir olaya başlarken yol ve izimi belli etmem
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bendeki kol onun koluna 10 cekerde..

Cocuk biraz kara.. Ten rengimi degistiremem..

Arap mi ne kolun sahibi..

Ben benim kolu birgün fena gecirecegim..

Bide bu isler neden hep birbirine baglantili?? Cocuk eski sinif arkadasimin is arkadasi cikti face'de kurcalarken gördüm.. Aralarida iyi.. Birbirlerini begenip duruyorlar..

Kizi kafasina hayal ettigi kol ilen bas basa birakiyorum.. Hayalindeki kolun pesinden gitsin.. Beni oldugum gibi kabul edecek.. Bu saatden sonra bide kütügü Arabistana aldiramam...

Yorum

Bendeki kol onun koluna 10 cekerde..

Cocuk biraz kara.. Ten rengimi degistiremem..

Arap mi ne kolun sahibi..

Ben benim kolu birgün fena gecirecegim..

Bide bu isler neden hep birbirine baglantili?? Cocuk eski sinif arkadasimin is arkadasi cikti face'de kurcalarken gördüm.. Aralarida iyi.. Birbirlerini begenip duruyorlar..

Kizi kafasina hayal ettigi kol ilen bas basa birakiyorum.. Hayalindeki kolun pesinden gitsin.. Beni oldugum gibi kabul edecek.. Bu saatden sonra bide kütügü Arabistana aldiramam...
                  Kol beğenme muhabbetine dönmesin panpaa
                  BordoMavi.Net

Yorum

• Lütfen dalga gecmeyin

His etiklerimi bilseniz

Cocugun ismi aklima gelmiyor, ama cocuk bir cuvsl inciri berbat etti.. Bide pis fenevli.. Tam sopalik.. Arada sirada babasi dövüyor duyuyorum yukaridsn yapma etme acidi ah oh ih diye..

Kizi normal sartlarda gelcek sene Subatt'a yine görmeliyim.. 9 aya bir

Yorum

Lütfen dalga gecmeyin

His etiklerimi bilseniz

Cocugun ismi aklima gelmiyor, ama cocuk bir cuvsl inciri berbat etti.. Bide pis fenevli.. Tam sopalik.. Arada sirada babasi dövüyor duyuyorum yukaridsn yapma etme acidi ah oh ih diye..

Kizi normal sartlarda gelcek sene Subatt'a yine görmeliyim.. 9 aya bir
                      Dalga geçilmeyecek gibi değil bir insan dayak yerken nasıl Oh diye bağırır ççç
                      BordoMavi.Net

Yorum

• Cumartesi benim için büyük günlerden ilki heralde görücez.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Gençler buda size gelsin :meşale1:

Şüphesiz ki hayatta en acı şey, Birini çok sevipte ona söyleyememektir. Bide böyle küçük turşu biberler var onlar da çok acı oluyo..

En son Canberk tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 22:52.
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gençler buda size gelsin :meşale1:
                            2 ay cektim su biber acisini

Yorum

• Yazık olmuş gerçekten. Açılmalıydın kardeşim yaa
                              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yazık olmuş gerçekten. Açılmalıydın kardeşim yaa
                                Tatilde is yerinde tanismistim onla. MSNimi sordu falan, fakat ayda 1 kezmi ne online olur Birde benim sehirden 10 km uzak. Bazen AVMinde konusuyorduk, maalesef

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X