Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Sinop'luyum hayırdır

[/QUOTE]

Kiz da Sinoplu ççç tanidik felan cikmayin !! O kadar mesaj yazdik olaylar karismasin ?!?

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devir bekleme , utanma , çekinme devrini geçti çoktaaaaaaannn. Beklerseniz hata edersiniz edin teklifi çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin az hızlı yaşayın az hızlı yardırın gençler seneler çok çabuk geçiyor.
    Tamam.. Emirhan sen Bulgaristana git hizli yasama devrimus

Türkiye neyine yetmiyor.. Hizli yasam acilimi yap Bulgaristana

Eger sartlar iyise ve benim teklifim red edilirse gelirim yanina
    En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 00:49.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok kötü posta yiyeceğim ama , yakında açılacağım .
      Sonucu yazarım buraya .
      Konuşmak iyi geldi ama ,
      Başlığı açtığından dolayı teşekkürler Emirhan abi .
      Durr la...

Ozaman iddaaya girelim

Bende söylerim bu sekilde

Ilk kim acilacak yapalim

En azindan kiz bu nereden cikti derse, ben sen ilknönce evezt yada hayir de derim kabzl etmezse bende en azindsn altinda kslmam zaten bende iddaaya girmisdim.. Yani ciddi degilim derim

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kiz da Sinoplu ççç tanidik felan cikmayin !! O kadar mesaj yazdik

Çıkar valla hee ççç

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karadenizli bayanlardan kaçın derim , asla önermiyorum. Karadenizli dediğim samsundan artvin arası.

Mehmet Sultan neden Samsun dedi de Sinop'u katmadı zannediyorsun ççç

Ne var bu Sinop'un kızlarında arkadaş saplık bende mi onlarda mı 8 senedir bulamadım kimseyi burda ççç

Onur sana helal olsun
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Onur bu konuda gerçekten efsaneymiş.Alkışlıyorum
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

Yapmayin etmeyin

Seni Seviyorum, bu iki kelime hayatimi söndürecek..

Mesut yapma gaza getirme hayir mayir derse bütün hayatim kayar.. En kötü sartlarda 2-3 sene daha görecegim egem onu.. Arkadaslarda taniyor, yani onunlan konusmayalimda diyemem, neden felan derler ?!?

Elin Isvicresinde... Türk bulmak zorken Karadenizli yakim komsu bulmusum... Ama agizimi acamiyorum

Aceba bana mesaj yazarken ne düsünüyor? Bunuda merak etmiyor degilim ??!?
            Ben sana şöyle bir şey söyliyim. Kızın da sana karşı duyguları olmasa, bir sene boyunca senin umutların hala canlı kalmazdı. Git konuş, olumlu bir cevap alacağından eminim
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

Durr la...

Ozaman iddaaya girelim

Bende söylerim bu sekilde

Ilk kim acilacak yapalim

En azindan kiz bu nereden cikti derse, ben sen ilknönce evezt yada hayir de derim kabzl etmezse bende en azindsn altinda kslmam zaten bende iddaaya girmisdim.. Yani ciddi degilim derim

Farketmez abi girelim .
              Bu arada arkadaşsanız teklif etmekten çekinme derim abi .
              Lise 4. sınıftayım ben , sınıf arkadaşım bizim sınıftan bir kıza açıldı bu sene .
              3.5 yıldır arkadaşlar , 4. sene açıldı .
              Kız 1 - 2 hafta surat yaptı , konuşmadı .
              Şimdi çok yakınlar ..
              Çıkmalarına da az var ..
              Yani sizde arkadaşsanız eğer , bir teklif zarar vermiyor arkadaşlığa .
              Hele ki İsviçre'de dediğin gibi Türk bulmak zorsa ..

Yorum

• Mehmet Said fizanda da olsam dediklerim geçerli. Senin yaş kaç bu arada ?

Onur Sen beni dinle işleyen demir ışıldar oturupda ben aşk istiyorum denilir mi la öyle bir olay var mı kovalayacaksın

Şuna emin olun daha yaşamadığımız çok şey var şu hayatta.
                En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 00:57.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Teknolojinin nimetlerınden faydalanmak gerek tabi yüzyüze diyemem diyorsan faceden telefondan bir şekilde söyle yahu mesaj yaz gözünü kapat entere bas

Yorum

• Onur,
                    Saygı duyuyorum abi sana
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Canberk sizin yakinlarda Isvicrede yasayan var mi? Yazin gelen felan ??

Onur ççç senmiydin metroda okul defterinden kiz bulan ççç capkinlikta sinir tanimiyorsun

Emirhan 18 ama forumda 20 küsür degismiyor

Yorum

• Seviyeyi lütfen düşürmeyin....
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Geç oldu , yarın yine okul .
                          Herkese hayırlı geceler .
                          6 hafta aşka ara verelim
                          Kalan maçlarımıza odaklanalım .

Yorum

• Simdi baktim... Ben kiza ilk asik oldugumda bu baslikta Gökhan Kasiyere asikdi.., anlayinn ne kadar uzun süre gecti aradan

Cok pis gaza getirdiniz?!!! Kiza face'de yazdim..

Kutlayacak bula bula 1 Mayis'i mi buldun??

Ben seninle zaman gecirmek istiyor.. SS

Sonuc yarin
                            En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 01:11.

Yorum

Simdi baktim... Ben kiza ilk asik oldugumda bu baslikta Gökhan Kasiyere asikdi.., anlayinn ne kadar uzun süre gecti aradan
                              he ya bi aralar bu kasiyerci kiz muhabbeti vardi

mutlu sona ulastimi

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                he ya bi aralar bu kasiyerci kiz muhabbeti vardi

mutlu sona ulastimi
                                Yok cogumuzun kaderi bu herhalde.. Oda mutlu sona ulasamadi

**

Kiz kabul etmetzse.. Sampiyon oldugumuzda yeniden soracam..

( düsünsenize 27 sene önce bunu biri dedi ççç 6 haftacik kaldi ama )

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X