İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
ne olursa olsun moralini bozma, yalniz degilsin, bak tüm forum daglar gibi arkanda
- Alıntı
Yorum
-
Kiz hayir derse.. aha bunlar beni zorladi diye forumun linkini yollarim
kiz harbi bayildii ne? Face'den yazdim ama görmemis olabilir
Simdi sms yazarsam sokak ortasinda felan görür.. bide kiz basima kalmasin..
dedigim gibi kizdan biraz sogudum.. ne bicim biseymis bu yaevet derse Mecnun gibi ne yapacagimi bilmiyorum, hayir derse hayat aynen devam eder
Ahmet sen bir zahmet mesaj yollama bana... hep negatif enerji hep negatif bu ne ya?? kizdan kesin sen doguttun beni??insan moral verir.. ne yapacagimi bilmiyorum diyorum.. sen yollama etme .. mesaj mi yollanir?? zaten kizi görsem kiz erkek gibi tokalasiyor.. o kiza sokak ortasinda ilani ask edilir mi?? zaten edemem o ayri ... kizin karsisinda ne konusacagimi bilmiyorum ?`!? düsünün kiz ilen Sinop'un fistikli mantisi konustuk son yüz yüze geldigimizde?!? ne alaka yanio ?
Mesut abi tskler iyi moral veriyorsunahmet bak biraz mesut abiyi örnek al
mesaj dogru kisiye gitti ona eminimde.. kizin sifresini ablasi felan bilmiyordur insallah
forum'a simdiden desteklerinden dolayi tesekkürler... verdiniz gazi verdiniz havayi.. iyi havalandimben bunlari yapcak adammiydim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstadlar sizlere soruyorum;
Lisede kendinizden 1 sınıf büyük bir kıza aşık olan var mı içinizde?
Ama sakın ola yanaşmayın çok fena madara edilebilirsiniz :d
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur 1 sınıf olur 2 sınıf olur
Ama sakın ola yanaşmayın çok fena madara edilebilirsiniz :d
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende öyle bir durum yok ya, arkadaşım için soruyorum.
yaz oglum.. korma.. mesaj at.. face'de bul.. tel ac.. kapisinin önünde yat... derslerini yap... sakin kacirma.. hayat sana güzel.. hayir derse kiz mi yok??
sakin korkma
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha yapıyor kendimden biliyorum
Platoniklik gibisi yok , tanımıyorsun etmiyorsun o kızın yüzüne kalbindeki huyu yüklüyorsun offKarışma derdi yok dırdır yok . Kıskanma yok kıskanılma yok . Deli gibi seviyorum
Benim olmama ihtimalini seviyorum , bana yaklaştıkça itiyorum onu hatta çünkü aşk limanım gibi aşka inancım bittiği an onda buluyorum kendimi tekrar diriliyorum . Deli gibi aşığım ama teklif etse kabul etmem .
Hasta mıyım ? Evet.
Hakkatten hastaluk
Ilerde karina desen bunu bosar seni vallaMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkatten hastaluk
Ilerde karina desen bunu bosar seni valla
Delilik gibi dursa da çok güzel
~~
Mehmet geçmiş olsun kardeşim . 1 kıza msj attın ve 12 saattir cevap alamıyorsan zaten cevap beklemenin mantığı yok kız kibarca hayır demiş zaten .
- Alıntı
Yorum
Yorum