Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Simdi düsünüyorumda.. kiz evet derse hapi yuttuk.. yolladik'dan sonra bir anda kizdan sovumaya basladim

nasil is bu ya??

Kiz bir anda eskisi kadar güzel gelmiyor gözüme.
    Karşındakinin imkansızlığını seversin,elde ettin mi düşündüğün gibi mutluluk olmaz.

Yorum

• Mehmet kız kabul falan etmez mesajla teklif mi edilir

Geçmiş olsun başka taliplere artık
      Twitter Adresim

Yorum

• Mehmet olumsuz cevap alırsan pes etme
        En güzel aşk zor olanmış türküsü bile var.
        40 takla at gerçekden seviyorsan bırakma peşini ısrarcı ol

Yorum

• ne olursa olsun moralini bozma, yalniz degilsin, bak tüm forum daglar gibi arkanda
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• msji dogru kisiye yolladigindan emin misin
            belki o yüzden cevap gelmiyordur

Yorum

• Aşk mı bugün itibariyle öyle birşey bilmiyorum artık.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Üstadlar sizlere soruyorum;

Lisede kendinizden 1 sınıf büyük bir kıza aşık olan var mı içinizde?

Yorum

• Kiz hayir derse.. aha bunlar beni zorladi diye forumun linkini yollarim

kiz harbi bayildii ne? Face'den yazdim ama görmemis olabilir

Simdi sms yazarsam sokak ortasinda felan görür.. bide kiz basima kalmasin..

dedigim gibi kizdan biraz sogudum.. ne bicim biseymis bu ya evet derse Mecnun gibi ne yapacagimi bilmiyorum, hayir derse hayat aynen devam eder

Ahmet sen bir zahmet mesaj yollama bana... hep negatif enerji hep negatif bu ne ya?? kizdan kesin sen doguttun beni?? insan moral verir.. ne yapacagimi bilmiyorum diyorum.. sen yollama etme .. mesaj mi yollanir?? zaten kizi görsem kiz erkek gibi tokalasiyor.. o kiza sokak ortasinda ilani ask edilir mi?? zaten edemem o ayri ... kizin karsisinda ne konusacagimi bilmiyorum ?`!? düsünün kiz ilen Sinop'un fistikli mantisi konustuk son yüz yüze geldigimizde?!? ne alaka yanio ?

Mesut abi tskler iyi moral veriyorsun ahmet bak biraz mesut abiyi örnek al

mesaj dogru kisiye gitti ona eminimde.. kizin sifresini ablasi felan bilmiyordur insallah

forum'a simdiden desteklerinden dolayi tesekkürler... verdiniz gazi verdiniz havayi.. iyi havalandim ben bunlari yapcak adammiydim

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üstadlar sizlere soruyorum;

Lisede kendinizden 1 sınıf büyük bir kıza aşık olan var mı içinizde?
                    Olur 1 sınıf olur 2 sınıf olur
                    Ama sakın ola yanaşmayın çok fena madara edilebilirsiniz :d

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olur 1 sınıf olur 2 sınıf olur
                      Ama sakın ola yanaşmayın çok fena madara edilebilirsiniz :d
                      Bende öyle bir durum yok ya, arkadaşım için soruyorum.

Yorum

• Anormal durumlarda var tabi ama genelde rezil ederler büyüde gel vs lisede olur böyle şeyler
                        Üniveristede olabilir üst sınıfdan ama lisede olmayi

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende öyle bir durum yok ya, arkadaşım için soruyorum.
                          arkadasmis

yaz oglum.. korma.. mesaj at.. face'de bul.. tel ac.. kapisinin önünde yat... derslerini yap... sakin kacirma.. hayat sana güzel.. hayir derse kiz mi yok??

sakin korkma

Yorum

• bence kiz evet demeye utandigi icin geri yazmiyor

kiz suan kiz arkadaslari ile meclis toplantisi yapip msjini görüsüp nasil bir cevap verceklerini düsünüyorlar.
                            sen kendini ferah tut

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallaha yapıyor kendimden biliyorum
                              Platoniklik gibisi yok , tanımıyorsun etmiyorsun o kızın yüzüne kalbindeki huyu yüklüyorsun off Karışma derdi yok dırdır yok . Kıskanma yok kıskanılma yok . Deli gibi seviyorum

Benim olmama ihtimalini seviyorum , bana yaklaştıkça itiyorum onu hatta çünkü aşk limanım gibi aşka inancım bittiği an onda buluyorum kendimi tekrar diriliyorum . Deli gibi aşığım ama teklif etse kabul etmem .

Hasta mıyım ? Evet.

Hakkatten hastaluk

Ilerde karina desen bunu bosar seni valla
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakkatten hastaluk

Ilerde karina desen bunu bosar seni valla
                                Herkese öneriyorum kendinize bir platonik bulun ama ulaşmak istemeyin aksine sizin olmama ihtimaline aşık olun

Delilik gibi dursa da çok güzel

~~

Mehmet geçmiş olsun kardeşim . 1 kıza msj attın ve 12 saattir cevap alamıyorsan zaten cevap beklemenin mantığı yok kız kibarca hayır demiş zaten .
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X