Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşin en cafcaflı kısmı ora
    Herkese en anlamlı gelen ama EN KÖTÜ yöntem bu.

Karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum diyemeyen biriyle niye çıksın ki bir şahıs

Hadi aracıyı gönderip çıkışta şurada beklesin dese neyse :rooleyes:
    bizim bi arkadaşın başına bu aracı yüzünden kötü bişey geldi ya.Kızın kankasına gitti dedi ben senin arkadaşından hoşlanıyorum kızda cevap verdi o kaşardan mı hoşlanıyorsun ççç
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• ya yeri burasi degil ama "Matrax" basligini bulamiyorum ganitada aradim durdum yok.

zeki kayhan coskun diyede arattim ma yine yok

Yorum

• La oğlum git söyle. Hatta git kafasına vur 1 tane şamar seni seviyorum de 1 şamar daha vur. Sonra arkana bile bakmadan git. Çok etkileyici olur.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Mehmet hocam sen ne yaptın ya seneyide geçmiş beklemeyın o kadar ya geç kalabilirsiniz işin en kötüsünü düşünün ya başkasıyla çıksa gözünüzün önünde dahamı iyi olacak vallahi söyleyın çekmeyın eziyet etmeyın kendinize.Ben kendimi utangaç bilirdim he

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mehmet hocam sen ne yaptın ya seneyide geçmiş beklemeyın o kadar ya geç kalabilirsiniz işin en kötüsünü düşünün ya başkasıyla çıksa gözünüzün önünde dahamı iyi olacak vallahi söyleyın çekmeyın eziyet etmeyın kendinize.Ben kendimi utangaç bilirdim he
            Utangaç dedin de aklıma geldi , abi ben çok fenayım o konuda ya .
            Kızın yanında sesim , yanağım , elim titriyor .
            Arkamdan soluyorum resmen .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Utangaç dedin de aklıma geldi , abi ben çok fenayım o konuda ya .
              Kızın yanında sesim , yanağım , elim titriyor .
              Arkamdan soluyorum resmen .
              En azından nefes alabiliyorsun

Rahat olun dostlarım sıkıntı yapmayın kendinize
              As Roma
              Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaslar yapmayin?!? Isci bayraminin nesini kutlayacak benimle?!?

Simdi kontroll ettim..

Kizi 19.10.10 dan beri seviyorum o tarihlerde buraya yazmisdim...

19.10.11 olmadan sevdigimi söyleyemem ben ama sunun surasinda 6ay kslmis

Offf.. Canberk sen Sinoplumuydun?!?
                Evet Sinop'luyum hayırdır

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim bi arkadaşın başına bu aracı yüzünden kötü bişey geldi ya.Kızın kankasına gitti dedi ben senin arkadaşından hoşlanıyorum kızda cevap verdi o kaşardan mı hoşlanıyorsun ççç
                Hadi bee ççççççççç

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya yeri burasi degil ama "Matrax" basligini bulamiyorum ganitada aradim durdum yok.

zeki kayhan coskun diyede arattim ma yine yok
                BURADA

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                La oğlum git söyle. Hatta git kafasına vur 1 tane şamar seni seviyorum de 1 şamar daha vur. Sonra arkana bile bakmadan git. Çok etkileyici olur.
                Al işte örnek alacaksın böylelerini
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Devir bekleme , utanma , çekinme devrini geçti çoktaaaaaaannn. Beklerseniz hata edersiniz edin teklifi çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin az hızlı yaşayın az hızlı yardırın gençler seneler çok çabuk geçiyor.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Elbet birisi kabul eder dimi Sultan.
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devir bekleme , utanma , çekinme devrini geçti çoktaaaaaaannn. Beklerseniz hata edersiniz edin teklifi çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin az hızlı yaşayın az hızlı yardırın gençler seneler çok çabuk geçiyor.
                      Dostlarım bu yazdıkların benim verdiğim taktiğe benzedi.7 kıza teklif et elbet biri kabul eder

Not: Bu taktiği ben yapmadım kuzene söyledim uyguladı gayette başarılı oldu
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

• Yapmayin etmeyin

Seni Seviyorum, bu iki kelime hayatimi söndürecek..

Mesut yapma gaza getirme hayir mayir derse bütün hayatim kayar.. En kötü sartlarda 2-3 sene daha görecegim egem onu.. Arkadaslarda taniyor, yani onunlan konusmayalimda diyemem, neden felan derler ?!?

Elin Isvicresinde... Türk bulmak zorken Karadenizli yakim komsu bulmusum... Ama agizimi acamiyorum

Aceba bana mesaj yazarken ne düsünüyor? Bunuda merak etmiyor degilim ??!?

Yorum

• @ Canberk ARSLAN

tesekkürler

Yorum

• Karadenizli bayanlardan kaçın derim , asla önermiyorum. Karadenizli dediğim samsundan artvin arası.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Mehmet söyle laa yok derse düşündüğün gibi kötü olmayacak.söylemedikçe kendini suçlayacaksın ama söyleyınce ben sevgim adıma elimden gelenı yaptım diyebileceksın ve bu senı rahatlatacak söyle la

Yorum

• Çok kötü posta yiyeceğim ama , yakında açılacağım .
                                Sonucu yazarım buraya .
                                Konuşmak iyi geldi ama ,
                                Başlığı açtığından dolayı teşekkürler Emirhan abi .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X