Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sunu alin basimdan!!!!!

Vurdukce vuruyor?!?

La kiza face'den yazdim diyorum?!?! Kiz son mesaja'da 2 gün sonra cevap yazmisdi ?!?!

Kiz belki daha görmedi?!?!

Niye böyle yapiyorsun??? Neden???

Simdi yazdigim mesaji yeniden okudum... Biraz sacma olmus

Soruyorum?!??

Siz nasil yazardimiz sevdiginizi???

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sunu alin basimdan!!!!!

Vurdukce vuruyor?!?

La kiza face'den yazdim diyorum?!?! Kiz son mesaja'da 2 gün sonra cevap yazmisdi ?!?!

Kiz belki daha görmedi?!?!

Niye böyle yapiyorsun??? Neden???

Simdi yazdigim mesaji yeniden okudum... Biraz sacma olmus

Soruyorum?!??

Siz nasil yazardimiz sevdiginizi???
      Ben şöyle yazardım .

SheNiii sefiioOoRum BeNN yHaaa ! çok cix oluyor böyle

Mehmet'im keşke ilk gün burda olsaydım sana bu hatayı yaptırmazdım . Bana değil de sana gaz verenlere kız kardeşim dost acı söyler.

Face'den mesaj mı gönderdin amaaoovv . Hiç şansın yok . Hatta şey yapsaydın facebookdan ilişki isteği gönderseydin

Kızmıyorsun de mi ?
      Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet rahat bırak laa adamı mehmet aynen devam dostum açılmaktan hiçbir zaman zarar gelmez...

Ayrıca eğer bir kişi diğerine açıldığında karşı taraftada bir şeyler varsa istediği kadar odun olsun yada yapılan şey romantik olmasın telden faceden ordan burdan nerden nasıl yaparsanız yapın o iş olur ama yoksa karşıda da bişey, olmuyor demiyim ama çok zor yada çok uğraşmak lazım .. (genel konuştum hee mehmet üzerine alma odun falan yazdım )
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• ARKADAŞ sonum ne olacak bilinmez ama ben tüm kızlara aşığım,
          şaka bir yana uzun ilişkiye karşıyım yaşasın tek günlük ilişki

Yorum

• Insani pisman edersiniz siz?!?!

Evlenme teklifi etmiyoruz?!? Mesajlan olurmuymus?!?!

Yok ucak kiralayip kicina cikma teklifi yazsaydim?!?!

Kizin tel nosu yok bende... Kizin telefon numarasini isteyecegim kisiler bilmiyor benim duygularimi.., ileride sorun cikar...

Kiza bir yere gidelim dicem, ama o da olmaz.. Kiz gel 1 mayisi kutlayalim dedi..

Yazis seklimden pismanim ama ne sapacaksin artik

Kiza sunu yazdim "odun" gibi

1 mayis ne kizim?!?

Simdi ciddi birsey soracagim... " seni seviyorum " desen ne dersin ?!?

Cok utaniyorum

Facebookumu mu silsem ?!?

Yorum

• Mehmet Sen iyisini Yapmissin Iyi yoldasin Bu belli
              Yazmasaydin daha pisman olucakdin
              Arkandayiz bunu Unutma Hemde Yakinsin Olmadi Cikarma yapariz burdan
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Mehmet kız tamam olur der hemen kabul eder desem iyi mi olacağım Ben de isterim senin mutlu olmanı ama etmeyecek kabul .

Geçmiş olsun kardeşim .
                Twitter Adresim

Yorum

• Mehmet yazacağın yazıyıda sorsaydın keşke buradan
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Insani pisman edersiniz siz?!?!

Evlenme teklifi etmiyoruz?!? Mesajlan olurmuymus?!?!

Yok ucak kiralayip kicina cikma teklifi yazsaydim?!?!

Kizin tel nosu yok bende... Kizin telefon numarasini isteyecegim kisiler bilmiyor benim duygularimi.., ileride sorun cikar...

Kiza bir yere gidelim dicem, ama o da olmaz.. Kiz gel 1 mayisi kutlayalim dedi..

Yazis seklimden pismanim ama ne sapacaksin artik

Kiza sunu yazdim "odun" gibi

1 mayis ne kizim?!?

Simdi ciddi birsey soracagim... " seni seviyorum " desen ne dersin ?!?

Cok utaniyorum

Facebookumu mu silsem ?!?
                    hic birseyini silme, umrunda degil gibi davran ve cevabini bekle, cevap vermezse nasip degildi ve hayat devam ediyor, ama böyle bir mesaj daha yazip neden cevap vermiyorsun diye sormak hic yakismaz, yani delikanli adama yakismaz. Sen ilk basta hata yaptin, face'den yazmiycaktin, ama neyse hayat devam ediyor, insallah umdugunu bulursun...ayrica neden numarasi yok sende?? yarim seneden beri konusmuyormusunuz?? Kizlar cekingen erkeklerden hic ama hic hoslanmaz, bunu unutma kardesim.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Yahu bizim isler karisik

Tel numarasini ona sormadim..

Alacagim diger arkadaslarda güvenmiyorum malesef

Birsey felan söyler..

Ben acikcasi gaza geldim.. BMN gazina

Seviyorum.. Ama söyleyemiyordum..

Simdi söyledim.. Icimden insallah hayir der yada hic yazmaz diyorum

Keske yazmasaydim

Ben bu durumu yine baglarim yazarsa.. Onun yüzünden yazili yada görsel fark etmez..

Ben icimdekini söyledimya yeter bana

Evet demesin diyorum icimden

Ben biraz bu baslikdan uzak durayim

Kiz yazarsa cevabi paylasirim.. Yazmazsa kismet..

Canberk... Siz kizi tanimadiginizdan buraya sorup akil fikir aliyorum..

Cevremdekiler isin icine eder

Yorum

• İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence alakasi var, huzurlu evlilik icin ilk basta kendin huzurlu olman lazim ve bu tabi aklin disarda olmazsa evlilik hayatinin ve esinle gecirdigin zaman daha mutlu ve huzurlu gecer. var benim bir kac arkadaslarim genc yasta evlenen ve sonlari hep hüsrandi, bekarlik zamaninda yapmadiklarini evlilik icinde yaptilar...
                        Ben evleneceğim kişiden temiz bir geçmiş isterim.

Eğer böyle bir şey istiyorsam kendimde temiz olmam lazım yoksa istemenin bir anlanmı yok.

Yaşanılacak şeylerden kastını gezip tozmak ise o olabilir tabi. Evlenince monoton bir hayata geçeceğini varsayarsak gezip tozmayı evlenmeden önceye bırakabilirsin.

Ama diğer konularda evlilik çok önemli bir mevzu olduğu için kendini sakınman gerekir diye düşünüyorum.

Kadın ya da erkek olmak farketmez. Evlendiğinde eşine cevap verirken vicdanın rahat olacak BENCE...

Yorum

• Aga sonuçları bekliyoruz bak hemen paylaş bizimle
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Mehmet halami bir isaret sonuc yok mu
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Sayfaları 5-6 sayfa geriden okuyarak geldim gece gece baya güldüm

Sayfaları okurken düşündüm de Şimdiye kadar hiç kimseyi sevmemişim sadece Onu elde etme ihtimalini sevmişim

Gerçekten şimdiye kadar elde ettiğim bütün kızlardan soğudum...

Hatta bi keresinde 6 ay boyunca kıza ha açıldım,ha açılıcam diye kendimi paralarken Kız bana açıldı ben cevap bile vermedim sadece güldüm ve ondan sonra kızdan hızla soğumaya başladım...

Buna benzer olayı birkaç kez daha yaşamadım hepsinde de hızla soğudum

Sadece 1 kişiyi uzun yıllar sevdim onu da elde edemediğim için bu kadar sevdiğimi düşünmeye başladım..

Ve Mehmet kardeşimizin mesajlarını okuduktan sonra hayat felsefemi değişmeye karar verdim Sevdiğim kızla birlikte olmak yerine Birlikte olduğum kızı sevmeye çalışıcağım bundan sonra
                              En son Bekir tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 00:08.

Yorum

• Off....

Kizi unutamiyorum...

Ama su anda yanimda olsaydida demiyorum..

Evet dese ne yapacagimi bilmiyorum, hayir dese daha iyi olurdu diyecegim

Hayir derse neden hayir diyecegim??

Benim bugün bu konuda yasadiklarim bana sunu söylettiriyor.. Ben sadece ego mu mu tatmin etmek istiyorum??

Kiza mesaji yolladim.. Zincirlerde ona kosmak isterken ulasamazdim.. Simdi zincirleri kopardim ama o yöne gitmek istemiyorum

Anlata biliyor muyum ??

Yani kavgada hani tutmayin lan beni seni ... Dersiniz ya.. Tutmayincada vuramausiniz?!?!

...

Kiz bundan önceki mesaja 3 gün sonra cevap vermis..

Simdi hafta sonu p'tesine kadar bekleyecegim... Birsey gelmezse.. Mahallede dün gördügüm kizin ismini arastiracagim... yani olmayacaksa bir zahmet önümü kesmesin.. Hayat kisa

Bu BMN Ask Cemati Adamin aska bakisini degistirir dün mesela böyle düsünmezdim ama kiza yazmanin zamani gelmiti 6 ay olmus kizdan ilk elektrik alali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X