Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

erkek Aşk'a Sevgi'ye odaklandığından " La ben seviyorum bunun amacı ne böyle " durumu olduğundan çoğu kadınla erkek arasında ilişkiler kopma noktasına geliyor yada işkence vari sürüncemeler ortaya çıkıyor.

işte bu ya erkek kzın ne yapmaya anladığını çalışıncaya kadar kız kafada erkeğe önce kızıyor,sonra benim kadar derin düşünemez diyor,sonra affediyor,sonra tekrar kızıyor falan ama bu süreçte hala erkek''noluyo lan'' durumu içinde düşünmekte oluyor.

korkulur.karşı tarafın ne düşündüğünü bilmek imkansız...
    Entropi İyidir.

Yorum

• Şu 3 harfli kelimeye çok pis sövesim var.. Öyle böyle değil hemde..
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ula Barış sende ne işler var imiş oyle Rabb'im mesut,bahtiyar eder bir ömür İNŞALLAH

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10 numara

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ula Barış sende ne işler var imiş oyle Rabb'im mesut,bahtiyar eder bir ömür İNŞALLAH
            Amin gardaşumAllah razı olsun
            Entropi İyidir.

Yorum

• Barıııışşşşş

Maşallah =)
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• ben ayrıldım inanın çok huzurluyum

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu 3 harfli kelimeye çok pis sövesim var.. Öyle böyle değil hemde..
                  3 harfli kelime diyince Cinler'e söveceksin sandımççç
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu 3 harfli kelimeye çok pis sövesim var.. Öyle böyle değil hemde..
                    - Kankamsın Selami , Aynen
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Selami bu üç harflilerle aynı kefeye konası bir sözcük değil mi ççç
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• 2 haftadir konusmuyor benimle yahu
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ağır seviyorum. O sevmesede bırakıp gittiyse de sert seviyorum. O gelmediyse de 3 aydır ben hala bekliyorum.

Cenab-ı Rabbim onun döndüğü ve doya doya sarıldığım günleri inşallah bana gösterir.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Çok önemli bi ayrıntı

He's Just Not That Into You
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Güzel bedenler için zevk güzel ruhlar için ıstırap gerektir" demiş Seneca.

Istırap çekiyorsanız bilin ki güzel bir ruhunuz var demektir.

Güzel bedenlerin yaşadıkları zevkleri televizyonda ya da başka yerlerde "aşk" olarak gösterdiklerinizi de biliyorsunuz.

Zor olduğuna göre, acı çektirdiğine göre, korkuttuğuna göre hem güzel bir ruha sahipsiniz hem de gerçek aşka yürüyorsunuz demektir.

Birilerin "hayatı zevk için yaşayayım" düşüncesinin şimdiki dildeki adı aşk.

Demem odur ki, kendi ruhunuzdan başkasına güvenmeyin.
                              Cihan abi şu cümlelerin telif haklarından feragat et de doya doya paylaşayım şunları.

Muhteşem...
                              En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 05.01.2011, 00:01.
                              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Atsız HN, Ruh Adam
                                ...
                                - Aşk denen bir hal,yahut bir hastalık yok mu?
                                - Vardır ama, dediğim gibi asli sebep değil,tezahürdür. Bazı insanların bazı yiyeceklere karşı alerjisi olur. Onu yedikleri zaman şuralarında buralarında kızartılar çıkar. Görünüşe bakarsan adamın derisinde bir hastalık vardır, ama hasta olan derisi değil, sindirim organı veya karaciğeridir. Aşk da doğrudan bir hastalık değil, bir hastalığın görünüşüdür.

- Asıl hastalık nedir?
                                - Açığa vurulmayan şehvet duygusu…
                                Selim garip bir duygu içinde sustuktan sonra pencereden göğe bakarak sordu:
                                - İlahi bir kadına veya kıza karşı duyulan aşk da nihayet bir şehvetten mi ibarettir?
                                - Tamamiyle. Aşk, şehvetin estetik şeklidir. Onun için daha ziyade estetik kadınlara veya kızlara karşı duyulur…
                                ...

- Aşkın felsefesiyle uğraşacak vaktim olmadı, ama onu hiç de senin dediğin gibi düşünmemiştim.
                                - Felsefesi değil, tarifi… Kesilmiş bir koyunun kasap dükkanındaki manzarası hoşa gitmez,hatta bazılarına iğrenç görünür. Fakat usta bir aşçının elinde nefis bir et yemeği olduğu zaman,dükkandaki manzarasına bakmayanlar bile onu iştahla yer. Aşk da böyledir. Aslında şehvettir, yani hayvani bir istek. Fakat romantik bir muhayyele onu o kadar süsler ve güzelleştirir ki,aşkın ilahi bir duygu olduğuna inanırız. Yüzlerce yıldan beri bu şairane tarifleri dinleye dinleye aşkın insanüstü bir şey olduğunu sanmışızdır. Gerçekte şehvet isteğinden başka bir şey değildir.
                                ...
                                Bu mevzu üstünde o kadar durmayı, yanıp yıkılmayı hak etmez.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X