Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir zamanlar İspanyol bir kız arkadaşım vardı.Kendisine neden aşık olduğumu ve onda ne blduğunu sormuştu, o gün moralim bir şeye bozuktu ve o soruya "Ancak seni bulabildim o yüzden sana aşık oldum daha güzelini bulsaydım ona aşık olurdum" ama neyse ki almancası kötüydü sözlerimi anlamadı
    En son esirgolge tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 00:52.
    Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir zamanlar İspanyol bir kız arkadaşım vardı.Kendisine neden aşık olduğumu ve onda ne blduğunu sormuştu, o gün moralim bir şeye bozuktu ve o soruya "Ancak seni bulabildim o yüzden sana aşık oldum daha güzelini bulsaydım ona aşık olurdum" ama neyse ki almancası kötüydü sözlerimi anlamadı

bir zamanlar dediğine göre,demek ki anlamış

yahu karşı cins değişik ya,cidden,sen şimdi başka dilden konuştun ya,anlamadı sanıyosun.banko anlamıştır. kadınlara verilmiş bir huy bu,anlıyorlar.

bazende anlamıyorlar ama hiç bir kuvvet onu kendi bildiğinden çeviremiyor.işte o zaman Allah erkeği sınıyor demektir. söylenecek tek söz varıdr o anda;

Rabbim sen görüyorsun yarabbim.(tabi onuda içinden diceksin)
      Entropi İyidir.

Yorum

• aşığım ullaaannnnnn.

yıllar.yıllarıııımmm.yıllaaarr.yıllar senindir.yıllarııııııım.yıllarıııım.yıllaaaaarr,yı llar senindir

cengiz babasız aşk başlığı olmasın
        Entropi İyidir.

Yorum

• Bir an tamamen değiştiğimi zannedip bir soru sordu.Aldığı cevap karşısında oldukça şaşırdı hani değişmiştin dedi,bende cevap verdim seni bir an mutlu etmek için yazdım ve söyledim dedim.Bir nevi yalancı oldum yani.Bana ferrarisini sattı diyenlere bin selam olsun ...
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• dün sabah,yaklaşık 15 saat aynı otobüste seyahat ettiğim ve yol boyunca belli aralıklarla gözgöze geldiğim bir kızın yanına oturmaya cesaret edemedim serviste.böyle saçma bir hareket yaptığım için kendimi hâlâ ayıplıyorum.normalde olmaması lazım ama oldu.bir daha görürsem her şey farklı olacak.güzel kız beni duyuyorsan,bir daha karşılaştığımızda olur bu iş diyorum sana.
            En son oguzhann tarafından düzenlendi; 28.01.2011, 17:51.
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir an tamamen değiştiğimi zannedip bir soru sordu.Aldığı cevap karşısında oldukça şaşırdı hani değişmiştin dedi,bende cevap verdim seni bir an mutlu etmek için yazdım ve söyledim dedim.Bir nevi yalancı oldum yani.Bana ferrarisini sattı diyenlere bin selam olsun ...
              Yoldaşımız geri döndü. Kırıldık ama olur böyle şeyler
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Aşk beni bozuyor abi , neden bilmiyorum ama öyle

Yorum

• Aşk; milyonlarca kelimenin bir araya gelip, bir şey anlatamamasıdır.
                  Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                  #20 COLMAN

Yorum

• .
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bildiğim bir şey var ki,
                      eğer gerçekten sevebilecekseniz evet,
                      zaman verebilecekseniz evet,
                      zorluklara direnmeyi bilecekseniz,pes etmeyecekseniz evet,
                      çok küçük mutluluklar sevgileri hep çoğaltır,bunun farkına varıp mutlu etmeyi bu yolda mutlu olmayı bilecekseniz evet denmeli..

Ben anlam veremiyorum,nasıl oluyorda bazı(pardon çoğu) insana sevmek zor geliyor..Çok şey değil aslında,yalnızca gerçekten sevmek gerek..Bir olmayı anlamak,değerli olanı görüp değer vermek...Söylenecek çok şey var aslında çok az şey için..İnsanoğlu bencilliğini terk ederse bir gün sevmeyi öğrenir..dip not olarak,sevilmeyi hak eden çok az olsa da,Allah hak eden herkese mutlu bir yuva nasip etsin..Hayırsız olacaksa olmasın hiç zaten..

Yorum

• Aşk yakar!

Ah ulan ahh yaktı beni,yaktı beni,yaktı beniiii

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Herkes adına konuşulmasını hiç sevmem..Bu yüzden(istisnalar hariç) diyerek,iddia ediyorum ki,erkeklerin yüzde 98i(2yi istisnalara bırakıyorum)aynı,ve de sevilmeyi asla hak etmiyor Gel gelelim kadınlar için de durum aynı ama farklı oranlarla..Bayanların da yüzde 60-70i böyle..Ama bu oran erkeklerin yanında bir hiç...NOT:çok iyi bir gözlemciyim,gözlemlerime dayanarak bunu söylüyorum Yaşasın feminizm

TSnin hatrına sözüm meclisten dışarı
                          En son Sibel tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 19:58.

Yorum

• Yüzde 2 nin birini alayım ben kendi üzerime ççç
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yüzde 2 nin birini alayım ben kendi üzerime ççç
                              Meclis için kontenjan bıraktım zaten,yoksa yüzde 99 bence
                              En son Sibel tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 20:09.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yüzde 2 nin birini alayım ben kendi üzerime ççç
                                hehe bende diğer 1 i alayım ozaman belki yer kalmaz bize

İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes adına konuşulmasını hiç sevmem..Bu yüzden(istisnalar hariç) diyerek,iddia ediyorum ki,erkeklerin yüzde 98i(2yi istisnalara bırakıyorum)aynı,ve de sevilmeyi asla hak etmiyor Gel gelelim kadınlar için de durum aynı ama farklı oranlarla..Bayanların da yüzde 60-70i böyle..Ama bu oran erkeklerin yanında bir hiç...NOT:çok iyi bir gözlemciyim,gözlemlerime dayanarak bunu söylüyorum Yaşasın feminizm

TSnin hatrına sözüm meclisten dışarı
                                Bence akıllı olan tüm erkekler sevilmeyi hak eder ama bayanlar konusunda haklı olarabilirsin
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X