Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamadığım diğer bir nokta bir insan 3 ay boyunca buna nasıl dayanır? Şahsen ben dayanamam belkide bu yüzden kaybediyorum...

Bu nasıl bir inat? Nasıl bir kırgınlık?
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlamadığım diğer bir nokta bir insan 3 ay boyunca buna nasıl dayanır? Şahsen ben dayanamam belkide bu yüzden kaybediyorum...

Bu nasıl bir inat? Nasıl bir kırgınlık?
      Bana inat deme gözünü seveyim Onur.

Zaten ayrılığımızda bir inat uğruna oldu ya...

Yorum

• Temmuzda doğum günüydü onun ve benim tatilde olmam dolayısıyla kutlayamamıştım geçen hafta hediye aldım ama henüz vermedim.

Neden mi?

Yeminliyim diye...

Bir insan sevgilisine buluşmayı o söyleyene kadar ben söylemicem diye yemin eder mi? Eder abi eder bal gibi eder...

Ben ettim o bana söyleyene kadar söylemicem yatsın hediye evde.Benim doğum günümde bana hiç beklemediğim anda sürpriz yapmıştı ama ben ona yapmıcam kuru kuru hediyeyi vercem neden mi?

Yaptığım şeyler yüzünden ondan af dilediğim anlamını çıkarmasın diye.

İyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama sürpriz yapmayı düşünmüyorum.Yaparsam çok mutlu olacağına eminim ama yapmayacağım sanırım.

Belkide en doğrusu budur...
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Aynı şeyi bende yapardım.

O aramadan aramayacam o mesaj atmadan atmayacam derdim.

Sonu hep kavga ile biterdi...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı şeyi bende yapardım.

O aramadan aramayacam o mesaj atmadan atmayacam derdim.

Sonu hep kavga ile biterdi...

Hepte haksız biziz...

Ben bir kere haksız olduğunu görmedim.

Ama şu ander kalp yok mu anlamıyor işte yine illede o diyor söküp atamıyor.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Ulen essek herif diyorum kendi kendime 6 sene bir iliskin oldu büyüdün dunya görüşün herbir seyin değişti ee en nihayetinde ayrıldın

Peki şimdi niye bir iliski baslayamadi diye bu kadar ahlanip vahlaniyorsun diyorum kendi kendime

"ya başlasa bu olurdu Orhan bak valla"
              " laaayn hadi ordan olsa önceki olurdu"
              Şeytan çık git kafamın icinden konuşup durma
              Su yaptıgım saflık belki de yürümeyecek bir iliskinin olmamasına aslında olsa çok iyi olacaktı diye vahlanmak harbi saflık ama soyutlanamiyorum iste içinde bulunduğum durumdan
              En son Orhan Kahraman tarafından düzenlendi; 25.08.2010, 05:31.

Yorum

• Ula lise sonda iken lise 1 ama çok güzel bir kız bana vurulmuştu

Şimdi facebooktan resmini gördüm ne olmuş öyle yaaa

Yorum

• Yapsam mı ki?

Desem mi buluşalım?

O söylemeden canım,cicim,hayatım desem mi?

Yine mi ben şımartmış olurum?Çok mu herşeye göz yummuş olurum?
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Onur sana birsey söyleyeyim dinlersin dinlemezsin anlarsın anlamak istemezsin bilemem bu başlığa iliskinin başlama evresi ve oncesi zamanında yazdıklarını birer kez daha oku ve sonra o zamandan bu zamana kadar gecen süre icinde olan biteni unut ve kendi kendine sor

Acaba elde edene kadar miydi ?

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapsam mı ki?

Desem mi buluşalım?

O söylemeden canım,cicim,hayatım desem mi?

Yine mi ben şımartmış olurum?Çok mu herşeye göz yummuş olurum?
                      Bende hep kendime böyle sorular sorardım. Genelde dayanamaz yapardım.

Bu karşısındakine koz vermek demekmiş bana da arkadaş söyledi

Tabi senin bileceğin iş ama ben olsam kesin dayanamaz ve söylerdim orası ayrı

Yorum

• Eğer degilse ara mesaj at bisey yap
                        Eğer elde edene kadar ise git hediyeyi verecek baskasini bul

Yorum

• Yok abi yapmayacağım...

Bu zamana kadar hep ben söyledim hep ben birleştirici oldum bundan sonra beni istiyor ise birazda o olsun bana onu hissettirsin yeter.

Karşısında gözlerim bile doldu o konuyu anlatırken kalkıp tuvalete gittim belki en büyük hatayı orda yaptım dayanacaktım ama yapamadım orda verdim büyük kozu artık fazla olur dahası...
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Resmen insanın kafasını yoruyor ve masrafa sokuyor böyle işler.

Her anlamda çürüyorsun. Ben son 3 ayda 5 yıl yaşlandım.

Gerek yok. Hayatın tadını çıkarmak lazım

Yorum

• Yada yapıcam son kez bunu yapıcam.

Belki hediyemi verdikten sonra herşey daha iyi olur.

Yapıcam...
                              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Lise dönemindeki bir gencin karşısındaki diğer gence " hayatımın aşkı, sen olmadan ben yaşayamam, sensiz sabah olmuyor, bir teselli ver" gibi lafları genelde hep "Allah belanı versin, sevdiğim bir kız vardı olmuş bir ... " gibi laflarla bitmekte.

Siz siz olun lisede aşık olmayın.
                                perdere la trebisonda
                                @miractopal

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X