Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sana o iyiliği yapmışsalar daha ne istiyorsun

Yorum

• Size bir karadeniz türküsü armağan ediyorum...

Eskiden sevdaluklar yürektendi yürekten,

Şimdiki sevdaluklar hep döneyi direkten...

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana o iyiliği yapmışsalar daha ne istiyorsun
        Bende çeşitli göz göze gelmelerden çeşitli anlamlar çıkarmıştım önce kendimi garantiye almak adına bekledim. Sonra kıs tatilinden önce açılmam lazim dedim ve aynı mekanın çıkışında önünü kestim kolunu tuttum "konuşmamız lazim" dedim ""nedir?" dedi. Böyle böyle dedim suan birsey demek zorunda degilsin demeye kalmadan tanımak bile istemiyorum dedi. Anladım ki bosa anlamlar cikarmisim olan bitenden neyse arkadaslarım sırtımı sıvazladı biraz zaman gecti unutmam lazim hayat böyle gitmez dedim "unutmak için beni seven birini bulayım habu yüz daha gülmüyor belki güler" dedim nitekim birinin çıktığını zannettim mutlu mesut tadını çıkarayım su işin belki severim dedim ama o da ne "manyak mısın ? Yok öyle birsey" ile karşılaşınca 2. Fail geldi son 5-6 aydır kimseyle göz göze gelmemeye çalışıyorum belki yanlış bir anlam çıkarırım da yine bana hüsran olur diye

Valla ne iyilik ama...

Yorum

• Yıkılıp şişelerin dibinde aradım aylarca cevapları

Neden? Sorusunun cevaplarını

Az biraz bulmuş ya da avunmuşken tekrar sarılmaya çalışırken hayata 2. kez darbe yiyince kolay olmuyor ayakta durmak kendimi işe(okula) verdim olmadı çareyi kendimi Trabzonspor'a adamakta buluyorum suan

Yorum

• Oho usta sen ne yapmışsın.Sadece arkadaştık

Ama gerçekten iyilik yapmış bunda ısrar ediyorum.Yaşanmaması daha iyi.

Aslında biraz doğru söylüyorlar.Kastığın zaman,başarılı olunduğunda ilerde anlaşılıyor neden bu kadar zorlanıldığı baştan.Yani bu arızanın nedeni neydi..
            Bakıyordu diyorsun eminsin.Altında vardır bir şey ve bununla yüzleşmesi çok kötü.O yüzden onun ne olduğunu bilemeden bitmesi çok daha iyi.

Sonu baştan yazılmış gibi bir şey.Berbat berbat..

Olmuyorsa olmayacağını anlamıştır da olmamıştır.

Yorum

• Hayatımda ilk kez işte gerçek aşk dediğim kızı bulmuştum,ama onu sahiplenemedim.Üzüntüsü beni sigaraya başlattı.

Yorum

• İşin kötü yani olumsuz cevap bile tatmin etmiyor seni.

"heyecanlanmistir" dıyorsun içten içe
                "sadece arkadaş" bile olmamak koyuyor insana ne ola ki bunun sebebi nedir yani ne?
                Hayir göz göze bile gelmiyorum artık kimseyle ama peki neden gözlerin hiç gitmiyor gözlerimin önünden
                Çık artık lanet olası beynimden
                Tenefus ettigim hava bile ciğerlerime zarar veriyor

Peki "böylesi daha iyi olmuş"

İyide halaa acıyor be içim

Yorum

• Seni temin ederim bunun en önemli nedeni bizdeki bu ''elde edebilme güdüsü''

Aslında neye yandığını bilmiyorsun.Yani kaybedilen bir şey yok ortada.Şöyle yok,emek verilir aylar yıllar harcanır,saçın ağırır başka biri olursun sonra biter oturur ağlarsın onu anlarım.Ama öyle değil anladığım kadarıyla.O gözün önünden gitmeyen objeler de hayal kırıklığının tezahürüdür diye düşünüyorum.Daha doğrusu tahmin edebiliyorum.

Bence pek takılmayın buna.

Yorum

• Belki haklisindir bazı seyleri bazen ogrenmemek daha iyidir ama insanoğlu merak ediyor işte

Ve beni korkutan ; 20 gün sonra üniversite açılıyor tam 8 ay sonra yeniden onu görmenin üzerimde yaratacağı etkiden korkmuyor değilim
                    Bu durum dersleride etkiler ki etkiledi ve bu sene benim için egitim bazında çok değerli

Zaman geçtikçe de artıyor hersey heyecan,stress ,korku , endişe

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Seni temin ederim bunun en önemli nedeni bizdeki bu ''elde edebilme güdüsü''

Aslında neye yandığını bilmiyorsun.Yani kaybedilen bir şey yok ortada.Şöyle yok,emek verilir aylar yıllar harcanır,saçın ağırır başka biri olursun sonra biter oturur ağlarsın onu anlarım.Ama öyle değil anladığım kadarıyla.O gözün önünden gitmeyen objeler de hayal kırıklığının tezahürüdür diye düşünüyorum.Daha doğrusu tahmin edebiliyorum.

Bence pek takılmayın buna.
                      Emek 6 aylık bir emek vardı (tanımaya çalışmak , dogrumdur degilmidir e karar verme aşaması tanıma evresi muhabbet etme zorla aynı ortamlarda bulunma )
                      Artık bu pembe hayattan sıkılmıştım gidip konuşayım ne olursa olsuna geldi iş arkadaşlığı bile bitirmeyi göze almıştım aslında megersem alamamışım arkadaşlığı bile bitirmeyi göze
                      Suan eskiden olduğu gibi kuru kuruya bile muhabbet edebilmeyi arıyorsam razı degilmisim meger

Yorum

• Aynı amfide olmak pek iyi değil ama ona görmeyecek şekilde oturun bir kaç hafta kademe kademe atlatırsın.

Beni tanımazsın etmezsin ama olmuyorsa mutlaka bir nedeni var ve bu neden seni çok rahatsız edecek,bugüne kadar yaşamadığınız ağrıyı sızıyı size yaşatacak olan nedendir.Bence kurcalamayın.Bunun bedelini ben ağır ödedim.Öyle böyle değil hem de o yüzden diyorum.

Neyse niyetleri edelim yatalım bence sonra devam ederiz.

Yorum

• Haa tabiki de normal bir iliskinin bitmesi ile baslayamadan bitmesi çok farkli yikimida farkli

Allah'a şükür ikisini de yaşadım..

Yorum

• nolmuş la size ... aşk mı ...daha neler ?

Yorum

• kendinimi Türk Sanat Müziğine adadım .. Bordo Maviye adadım .. daha güzel aşk mı var ?

Yorum

• "Daha"sinı bilemeyeceğim cihan ama bu da var yani neyse yarın aksam bagaruk

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X