Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iki kişilik film bileti alıyorsun...... Doğum günü olduğunu hiç çaktırmadan sinemeya gidiyorsun. Tabi gitmeden bir kırmızı bir beyaaz gül alıyorsun... ve çok üşüdüm deyip güllleri önünü bağladığın montun içine özenle kırılmayacak biçimde yerleştiriyorsun....

devre arasında pardon film arasında montunu açıp çiçekleri takdim ediyorsun olay bitiyor....Kız milleti topluluk içinde yapılan ilanı aşklara bayılır

çok klasik ama etkili bir yol....

Ben kız arkadaşımla doğum gününde güzel bir gün geçirmiştim. Hiç bir şey olmamış gibi davranmıştım. Ayrıldıktan sonra kaldığı eve gidip kapısının önüne aldığım hediye ile birlikte bir kırmızı birde beyaz gül bırakmıştım....

Sonrada arayıp ben seni sadece doğum gününde değil her gün seviyorum hediyen şu an da kapının önünde demiştim....
    Bu yapılabilir evet ... Sade ve güzel ... Gayet hoş ... Sinemaya götürüp bunu yapabilirim
    İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    *kozmik odaya sok,bu aralar çok meşhur,ayrıca herkes giremiyor,nitelikli,özel hediye olur.

*silah al ya benimsin ya toprağın de sonunda ne derse desin vur oni,sonuçta ilahi düşünceye göre topraktan gelip toprağa gideceğimizden zaten hiç senin olmayan topraktan ödünç aldığın bir varlık,hiç senin olamayacaksa yaşamasın

*M.P.İ. bileti al,geleceğimizi düşünüyorum de

*defter al,herkes kitap alıyor ,bir de defter al bakalım ne olacak?

*alkollü içkileri seviyorsa bira bardağı al

*cıgara içiyorsa bir kutu kibrit çok makbule geçer

*en son hiç bir şeye karar veremezsen fular al,tabi giydiklerini uygun olacak renkte olsun-bütçeyi sarsmaz-

*yok aga param var benim diyorsan saat al,saat iyidir,ayrıca senin için her zaman vaktim var gibisiniden bir anlam taşıdığı süregelir....
    benim tercihim 3. den yana-m.p.i.bileti-

Aga çok teşekkür

Ama bana göre değil çoğu
    Twitter Adresim

Yorum

• Boşver Ahmet hiçbirşey yapma o yapsın ççç
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boşver Ahmet hiçbirşey yapma o yapsın ççç
        Dur bu da güzelmiş .... ççç ççç ççç
        Twitter Adresim

Yorum

• bu konuda yarum yapmayı çok isterdim ama orijinal fikirler bana kalsın
          bence zorla biraz kendini üretken ol
          çok masraflı bir şey olmasına gerek yok sadece biraz duygusallık olsun yeter
          Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Valla Ahmet benim tavsiyem de buradaki her fikri boşver. Kendi istediğin, kendi bulduğun bir hediyeyi ver. O kızı en iyi sen tanıyabilirsin ve bence kendi üretimin, kendi fikrin olan bir hediyeyi daha çok beğenirdi. Orjinal olmasına da gerek yok içinde sen ol yeter.

Hee dersen ki kız nasıl olsa fikri başka yerlerden aldığımı bilmeyecek; kız bilmiyor ama sen biliyorsun yetmez mi? Dandik olsun, içten olsun.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu konuda yarum yapmayı çok isterdim ama orijinal fikirler bana kalsın
              bence zorla biraz kendini üretken ol
              çok masraflı bir şey olmasına gerek yok sadece biraz duygusallık olsun yeter
              İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla Ahmet benim tavsiyem de buradaki her fikri boşver. Kendi istediğin, kendi bulduğun bir hediyeyi ver. O kızı en iyi sen tanıyabilirsin ve bence kendi üretimin, kendi fikrin olan bir hediyeyi daha çok beğenirdi. Orjinal olmasına da gerek yok içinde sen ol yeter.

Hee dersen ki kız nasıl olsa fikri başka yerlerden aldığımı bilmeyecek; kız bilmiyor ama sen biliyorsun yetmez mi? Dandik olsun, içten olsun.
              Teşekkür ederim ...

Öyle yapacaz bakalım ...
              Twitter Adresim

Yorum

• Aşkı geçtim meşkteyim )
                .

Yorum

• Ula Ahmet sende Nasreddin Hoca gibi herkes ne derse yapıcam diyorsun kaç tane sevgilin var bakim......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İçinden geçen anlamlı vurgulu sözler , ya da küçük kısa ama sevgi dolu bir dörtlük . . .

Ben Olsam böyle yapardım =)
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cem verdiği fikirlerin hiçbirini kendisi yapmış mı acaba ?

Ben olsam kıza doğum gününü unuttuğumu yuttururum. Son ana kadar doğum gününden bahsetmem,son anda bombayı patlatırım.
                      Ben taktik veririm oğlum bu güne kadar verdiğim taktikleri uygulayan kimse olumsuz bir cevap almadı
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ya da, yapabilen yapar, yapamayan öğretir.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben taktik veririm oğlum bu güne kadar verdiğim taktikleri uygulayan kimse olumsuz bir cevap almadı
                          Özelden görüşelim.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özelden görüşelim.
                            ççç ççç ççç
                            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                            #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ula Ahmet sende Nasreddin Hoca gibi herkes ne derse yapıcam diyorsun kaç tane sevgilin var bakim......
                              He hı

Kem küm ... Abi çaktırmaa ...

Arkadaşlar teşekkür ederim , ayırdığınız vakit için ...

Biraz Seda'dan biraz ondan biraz bundan biraz da benden güzel bir sandık aldım , resimli bir de takvim yaptırdım , anlamlı bir de kolye ..

Sandık içine mektup ...

Daha ne yapayım değil mi Kardeşş ? ..
                              Twitter Adresim

Yorum

• Hepsi Bir Arada Olmuş =)
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X