Kalmadi demek belki sert olabilir. Ama gercekten iyi niyetli, dürüst ve maneviyata önem veren iki kisinin birbirini bulmasi cok zor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalmadi demek belki sert olabilir. Ama gercekten iyi niyetli, dürüst ve maneviyata önem veren iki kisinin birbirini bulmasi cok zor.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece senmi? ne yazikki insanlarin bence %80i bu kriterlerin hepsini birarada tasimiyor. Geriye kalan %15 inin basi bagli. Iste o son %5i bulmak lazim.
o yüzde 5 i arayarak bulamayız, kadar kısmet işi. arasak zaten denk gelmez. işimiz çok zor aslında. annem diyor , oğlum inşallah bi sütsüze düşmezsin diyo. inşallahhhh
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahhh ahhhh
o yüzde 5 i arayarak bulamayız, kadar kısmet işi. arasak zaten denk gelmez. işimiz çok zor aslında. annem diyor , oğlum inşallah bi sütsüze düşmezsin diyo. inşallahhhh''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinş düşmezsin ama bir çok insanda ii gibi gözüküyo ama ole olmuyo işimiz çok zor çokkk
ben 3 yıl cebimdeki parayı birlikte harcadığım arkadaşımı kız uğruna kaybettim ki gerisini sen düşün. kimseye gereğinden fazla değerde vermeyeceksin güvenmeyeceksinde.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaslar ben bu islerden elimi ayagimi cektim. Kesinlikle hevesim kalmadi. Herkese kardes gözü ile bakmaya basladim.
Size tavsiyem, kimsenin icine bakamiyacaginizi unutmayin. Hayet herzaman insanlara iyi veya kötü sürprizler sunuyor.
Önemli olan hevesinizi kaybetmemek, umudu kaybetmemek. Benim gibi heves yada umudunuzu yitirirseniz, ancak böyle basliklarda baskalarina yardimci olmakla sinirli kalir Sevgi ve Gönül isleri...Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen renkdaş.
ben 3 yıl cebimdeki parayı birlikte harcadığım arkadaşımı kız uğruna kaybettim ki gerisini sen düşün. kimseye gereğinden fazla değerde vermeyeceksin güvenmeyeceksinde.''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar ben bu islerden elimi ayagimi cektim. Kesinlikle hevesim kalmadi. Herkese kardes gözü ile bakmaya basladim.
Size tavsiyem, kimsenin icine bakamiyacaginizi unutmayin. Hayet herzaman insanlara iyi veya kötü sürprizler sunuyor.
Önemli olan hevesinizi kaybetmemek, umudu kaybetmemek. Benim gibi heves yada umudunuzu yitirirseniz, ancak böyle basliklarda baskalarina yardimci olmakla sinirli kalir Sevgi ve Gönül isleri...
inşallah herkes kendi gibi birini bulur...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen ole bi hata yapmısın ben Allahdan okonuda akıllılık yaptım ama eve kimseye değer vermiycen ilk değer bulcan sonra vercen
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıl yatılı olarak yanımda kaldı , Allah sizi inandırsın üstümdekini verdim giy diye. Riya olsun diye demiyorum. şıllık bir kız için bunca yapılanları sattı. olsun be ben Allaha havale ettim. iyi niyetimizi suistimal edenler utansın.karşılığını bu dünyada almazsa öbür tarafta alacaktır buna eminim
sen arkadaşın dostun yapması gerekeni yapmışın bnce...
boşver bnc bu kadar uğraştığın insan için üzülme demeki o kadar değer vericek bi dost değilmiş....
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak lazkızı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen arkadaşın dostun yapması gerekeni yapmışın bnce...
boşver bnc bu kadar uğraştığın insan için üzülme demeki o kadar değer vericek bi dost değilmiş....
insan sarrafı oldum denebilir. bu yaşımda çok hayat tecrübesi edindim. inşallah bir daha böyle hatalar yapmam. kimse yapmaz.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
Yorum