Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bankada karşılaştım
    bulunduğun şehri terk et renktaş tek çözümü bu bence yoksa ne zaman görmek yada hatırlamak istemezsen işte o an ya karşına çıkar ya aklına gelir
    Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Bankada karşılaştım

Git açık açık konuş yoksa için rahat etmez . . .

En azından ne hissettiğini karşı taraf da öğrenmiş olur ve sende daha kolay kararlar alabilirsin . . .
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi trabzonspordan bide kızlardan çekiyoruz
        Kitabın ortasından konuştun
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• bu sıralar aşk meşk bizi bozar dermişim:hııh Benim tek aşkım bulabilirsem olacak ama şu sıralar aşk da yok meşk de yok.:hırr

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biliyorum konusacak birseyimiz kalmadi, paylasacak hic bir seyimiz yok.
            Yine de yüregimden gücümün yettigi yere kadar sana sesleniyorum,
            seninle konusuyorum... Bugün sana olan kirginligimi rafa kaldirdim,
            sevgimi aldim avuclarimin arasina, ona siginiyorum... Cümlelerimi kisalttim,
            kelimelerim buruk, gülüslerim istenmeyen dudaklarimda...

Bir ihtimal gelisine sigindigimi farkettiysem de, engel olamadim gurursuz
            ama umutlu hasretine... Bugün gönlümü hos tutmak istiyorum,
            imkansiz olan her rüyaya inanasim geliyor... Bir cocuk gibi
            isteklerimi bastiramiyorum... calmayan telefonuma elim gidiyor,
            sana halen bende oldugunu israrla yazmaya calisiyorum... Bende olan seni,
            hic kirmadim, degistirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin
            nasil oldugunu, gülüp gülmedigini anlamsiz bir sikintiyla merak ediyorum...

icimdeki güzelligine inanip inanmamani artik umursamiyorum!
            Üsüyorum, bu üsüme yalnizligimdan geliyor ve sariyor her tarafimi...
            Tutunabilecegim hicbir güzellik yok, hatirlamaktan usanmayacagim
            anilarim disinda... isinabilmek icin onlara sariliyorum...
            Anlamsiz ve cevapsiz sorular hihzirca siritiyor, ben görmemeye
            calisiyorum... Düsler uzak gibi görünüyordu ama yakindi...

Belki de görmeyi istemek gerekiyordu... Gözlerini ac desem kapatacaksin
            ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldim ama bakmadim
            falima... Gözlerimi gelislere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemis
            itiraf etti sonunda... Düsüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam degil...
            Gelseydin, kendimi unutup sana kosacaktim, susturacaktim icimdeki isyani,
            kavgalarin ortasinda bir günes gibi dogup isitacaktim yüregini,
            sevincten aglayacaktim bu defa, mutluyken hemen sarhos olmusum gibi,
            dokunacaktim, sarilacaktim. Ama gelmedin, gelemezdin belki de gelmeye de
            hic niyetin yoktu aslinda... Kendimi kandirdigimi anladigimda agliyordum...

Eskiden kimi sarkilarin ne kadar anlamli oldugunu düsünürken, simdi
            ayriligin ardindan calinan her sarki umutsuzlugumu ve sevgimi anlatiyormus
            gibi geliyor... Sevdigim ne cok sarki varmis, bunu senin gidisin gösterdi bana...
            Her sarkida sen varsin, her yerde, her gördügüm insanda, denizde,
            gecede, uykumda... Nasil beceriyorsun her yerde olabilmeyi...
            Bu bir marifetse eger, neden benim yanimda degilsin ki?
            Gözyaslarim asilligini yitiriyor ve yenik düsüyorum sevdana...

Gittin! Belki de hic gelmemistin ben, geldigini sandim... Ayak uyduramadim
            yorgunluguna... Dudaklarina düslerindeki öpüsü konduramadim...

Kimi zaman bir cocuk oldum gülüslerinde simaran, kimi zaman bir kadin;
            dokunuslarinda kendini bulan... Ama! En cok da imkânsizin oldum...

Her gelisimde bir kez daha gönderdigin oldum... inanamadigin, Yenemedigin,
            üzerinden atlayamadigin korkularin oldum... Agladigin, bagirdigin ya da
            sustugun isyanin oldum, sessizce bosalan gözyaslarin, birikmisligin oldum...
            Yüregindeki kadin ben olmak isterken yüregine siginan ve tozlanacak olan
            bir ani oldum... Haketmediklerin, artik yeter dediklerin ve herseyin olmak isterken
            belki de hicbir seyin oldum... Söylesene ben gercekten senin neyin oldum?
            Sesin hep uzaklari cagiriyordu, ben üstüme alindim, sana geldim...
            Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenisi sahiplenir miydim?

simdi bir mevsimlik ask kaldi avuclarimda sadece bir mevsim yasanan
            ama bir ömür gibi gelen ask... Kalbime henüz söyleyemedim gittigini,
            ögrenirse onun da aci cekmesinden korkuyorum... Seni halen
            benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum...
            Gittin! Sevdamin yokluguna alisabilirim belki ama sesinin uzak yollarin
            sonunda olmasi acitiyor icimi... Suskunlugun en büyük silahindi,
            suskunlugunla vurdun beni asil aci olan, canimi acitan unutulmak...

Söylesene unutulmak kime yakisiyor?
            Unutan sen olsan da sana bile yakismiyor ...

Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak
            sende daha güzel duruyor... Görüyorsun iste, ask'a ve sana ihanet etmiyorum
            benim kirginligim ask'a... Sen üstüne alindin...
            La Emrah Ne Oldi sana

Yorum

• İlk olarak TrabzonCell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sıralar aşk meşk bizi bozar dermişim:hııh Benim tek aşkım bulabilirsem olacak ama şu sıralar aşk da yok meşk de yok.:hırr
              Bunu genelde aşk konusunda isyan edenler söyler, buldular mı da söylediklerini unuturlar
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunu genelde aşk konusunda isyan edenler söyler, buldular mı da söylediklerini unuturlar

Misal yukarda yazdığım gibi ben bu unutanlar arasndayım
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Arkadaslar Ask diye kendinizi kandirmayin, güzel kiz buldugumuz zaman "asik" oluruz, sonra isteye isteye cekeriz, bittikten sonra da arkadan söveriz cogunlukla
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Bankada karşılaştım

Trabzonu bilenler dediğimi anlayacaktır..
                    KuranKursu dolmuşuna bindim..Kaptan 5 dk beklicez öyle gidecez uyar mı dedi tamam dedim..Güloglu'nun ordan 5 kişilik arkadaş grubuyla geliyordu tam dolmuşun yanından geçtiler..o yüzünü astı yere bakarak geçti bende arkasından öyle baka baka gittim..28 agustos günü berbat geçti açımdan etkisi sürüyor..

Ha birde Muhammed'in mesajı geldi aklıma hemen..Kaderin cilvesi

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar Ask diye kendinizi kandirmayin, güzel kiz buldugumuz zaman "asik" oluruz, sonra isteye isteye cekeriz, bittikten sonra da arkadan söveriz cogunlukla
                      İstisnalar Kaideyi Bozmaz Kuru Yanında Yaş Telaş Yapmaz.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biliyorum konusacak birseyimiz kalmadi, paylasacak hic bir seyimiz yok.
                        Yine de yüregimden gücümün yettigi yere kadar sana sesleniyorum,
                        seninle konusuyorum... Bugün sana olan kirginligimi rafa kaldirdim,
                        sevgimi aldim avuclarimin arasina, ona siginiyorum... Cümlelerimi kisalttim,
                        kelimelerim buruk, gülüslerim istenmeyen dudaklarimda...

Bir ihtimal gelisine sigindigimi farkettiysem de, engel olamadim gurursuz
                        ama umutlu hasretine... Bugün gönlümü hos tutmak istiyorum,
                        imkansiz olan her rüyaya inanasim geliyor... Bir cocuk gibi
                        isteklerimi bastiramiyorum... calmayan telefonuma elim gidiyor,
                        sana halen bende oldugunu israrla yazmaya calisiyorum... Bende olan seni,
                        hic kirmadim, degistirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin
                        nasil oldugunu, gülüp gülmedigini anlamsiz bir sikintiyla merak ediyorum...

icimdeki güzelligine inanip inanmamani artik umursamiyorum!
                        Üsüyorum, bu üsüme yalnizligimdan geliyor ve sariyor her tarafimi...
                        Tutunabilecegim hicbir güzellik yok, hatirlamaktan usanmayacagim
                        anilarim disinda... isinabilmek icin onlara sariliyorum...
                        Anlamsiz ve cevapsiz sorular hihzirca siritiyor, ben görmemeye
                        calisiyorum... Düsler uzak gibi görünüyordu ama yakindi...

Belki de görmeyi istemek gerekiyordu... Gözlerini ac desem kapatacaksin
                        ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldim ama bakmadim
                        falima... Gözlerimi gelislere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemis
                        itiraf etti sonunda... Düsüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam degil...
                        Gelseydin, kendimi unutup sana kosacaktim, susturacaktim icimdeki isyani,
                        kavgalarin ortasinda bir günes gibi dogup isitacaktim yüregini,
                        sevincten aglayacaktim bu defa, mutluyken hemen sarhos olmusum gibi,
                        dokunacaktim, sarilacaktim. Ama gelmedin, gelemezdin belki de gelmeye de
                        hic niyetin yoktu aslinda... Kendimi kandirdigimi anladigimda agliyordum...

Eskiden kimi sarkilarin ne kadar anlamli oldugunu düsünürken, simdi
                        ayriligin ardindan calinan her sarki umutsuzlugumu ve sevgimi anlatiyormus
                        gibi geliyor... Sevdigim ne cok sarki varmis, bunu senin gidisin gösterdi bana...
                        Her sarkida sen varsin, her yerde, her gördügüm insanda, denizde,
                        gecede, uykumda... Nasil beceriyorsun her yerde olabilmeyi...
                        Bu bir marifetse eger, neden benim yanimda degilsin ki?
                        Gözyaslarim asilligini yitiriyor ve yenik düsüyorum sevdana...

Gittin! Belki de hic gelmemistin ben, geldigini sandim... Ayak uyduramadim
                        yorgunluguna... Dudaklarina düslerindeki öpüsü konduramadim...

Kimi zaman bir cocuk oldum gülüslerinde simaran, kimi zaman bir kadin;
                        dokunuslarinda kendini bulan... Ama! En cok da imkânsizin oldum...

Her gelisimde bir kez daha gönderdigin oldum... inanamadigin, Yenemedigin,
                        üzerinden atlayamadigin korkularin oldum... Agladigin, bagirdigin ya da
                        sustugun isyanin oldum, sessizce bosalan gözyaslarin, birikmisligin oldum...
                        Yüregindeki kadin ben olmak isterken yüregine siginan ve tozlanacak olan
                        bir ani oldum... Haketmediklerin, artik yeter dediklerin ve herseyin olmak isterken
                        belki de hicbir seyin oldum... Söylesene ben gercekten senin neyin oldum?
                        Sesin hep uzaklari cagiriyordu, ben üstüme alindim, sana geldim...
                        Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenisi sahiplenir miydim?

simdi bir mevsimlik ask kaldi avuclarimda sadece bir mevsim yasanan
                        ama bir ömür gibi gelen ask... Kalbime henüz söyleyemedim gittigini,
                        ögrenirse onun da aci cekmesinden korkuyorum... Seni halen
                        benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum...
                        Gittin! Sevdamin yokluguna alisabilirim belki ama sesinin uzak yollarin
                        sonunda olmasi acitiyor icimi... Suskunlugun en büyük silahindi,
                        suskunlugunla vurdun beni asil aci olan, canimi acitan unutulmak...

Söylesene unutulmak kime yakisiyor?
                        Unutan sen olsan da sana bile yakismiyor ...

Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak
                        sende daha güzel duruyor... Görüyorsun iste, ask'a ve sana ihanet etmiyorum
                        benim kirginligim ask'a... Sen üstüne alindin...
                        kardeşim sen mi yazdın bunu yoksa alıntı mı?

Yorum

• Ula Emirhan nolucak benimhalim bi tavsiye ver bakayim
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• evet hakkeden manu senmi yazdın

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstisnalar Kaideyi Bozmaz Kuru Yanında Yaş Telaş Yapmaz.
                              Eli uzun alemin cebide tenha sivri dillerin alayı kesilir anla ççç

içimden geçti

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ula Emirhan nolucak benimhalim bi tavsiye ver bakayim
                                Hayırdır derdini söylemeyen derman bulamaz sorunu öğrenelim
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X