Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes böyle der ama emin olun sevgilinin yeri ayrıdır bilmiyorum bence öyle her ne kadar beni sevmesede ben onu büyük ihtimalle ömrümün sonuna kadar unutamam...

Ömrünün sonuna kadar unutmazsın ama aklına geldiğinde şimdiki kadar da acıtmaz

Yorum

• Bazı gerçekler vardır ki bunlardan kaçamaz insan işte buda onlardan bir tanesi ama şunu söylemeden geçemicem insanlar çok acayip anlamak mümkün değil....
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Bazı gerçekler vardır ki bunlardan kaçamaz insan işte buda onlardan bir tanesi ama şunu söylemeden geçemicem insanlar çok acayip anlamak mümkün değil....
        Evet hele de erkekleri anlamak ...
        Habu Sevdaluk 7 Beni
        HarekeTSirası bizimdur !
        ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Tek aşkın Ts aşkı olduğuna inanmıyorum ... Hem de hiç katılmıyorum ... Aşkımın yanında Ts aşkı hiç ... Saçma olduğunu düşünüyorum ayrıca benim görüşüm bu ... Ts ile üzülüyorum onunla seviniyorum ama Aşk başka Bu başka ...
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tek aşkın Ts aşkı olduğuna inanmıyorum ... Hem de hiç katılmıyorum ... Aşkımın yanında Ts aşkı hiç ... Saçma olduğunu düşünüyorum ayrıca benim görüşüm bu ... Ts ile üzülüyorum onunla seviniyorum ama Aşk başka Bu başka ...
            Haklısın aslında ama şöyle bi durum var ben bi çok insan tanıyorum gerçekten takım aşkına sevdiği insandan daha fazla değer veren . Ha bu ne kadar doğrudur tartışılır bende onaylamam ama böyle örnekleri çok gördüm Bende kendi adıma şu anda Ts nin aşkı bana yetiyo demecinde bulundum o kadar
            Habu Sevdaluk 7 Beni
            HarekeTSirası bizimdur !
            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haklısın aslında ama şöyle bi durum var ben bi çok insan tanıyorum gerçekten takım aşkına sevdiği insandan daha fazla değer veren . Ha bu ne kadar doğrudur tartışılır bende onaylamam ama böyle örnekleri çok gördüm Bende kendi adıma şu anda Ts nin aşkı bana yetiyo demecinde bulundum o kadar
              İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet hele de erkekleri anlamak ...
              Mesela ben şu an seni anlayamdım zeynep hem takım aşkı diyosun hemde erkekleri anlayamıyorum diyosun ççç çelişki var sadece uyarayım dedim kendi kendini ele verme sakın bu en kötüsü
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Mesela ben şu an seni anlayamdım zeynep hem takım aşkı diyosun hemde erkekleri anlayamıyorum diyosun ççç çelişki var sadece uyarayım dedim kendi kendini ele verme sakın bu en kötüsü
                Orda çelişki yok Bi erkeği sadece aşk için anlaman gerekmeyebilir Yani sadece arkadaşız Günlük yaşantı içinde anlamak zor demek istedim ama diyemedim sanırım
                Habu Sevdaluk 7 Beni
                HarekeTSirası bizimdur !
                ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Aşkın Deyimini Değiştirmeyin Ula..

Aşk, Berabere Kalmak ve Birbirini Teselli Etmektir Unutmayın..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Asik oldum evet, ama hep tek tarafli. O kisi beni ya fark etmedi, yada hoslanmadi benden. Nasip degilmis. Isin kötüsü 2 sene cok fena asiktim, ve cok üzüldüm tek tarafli oldu icin. Ne yazikki degmez mis, ve Ask zorla olmaz bunu da ögrendim. Artik gelirse hay hay gelmesse de bye bye, banane o kadar kafaya takmiyorum, cünkü birdaha canimin yanmasini istemem ve buna da birdaha izin vermem...
                    Su anda TS aski benim icin vardir, gerisi de hayal....
                    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Asik oldum evet, ama hep tek tarafli. O kisi beni ya fark etmedi, yada hoslanmadi benden. Nasip degilmis. Isin kötüsü 2 sene cok fena asiktim, ve cok üzüldüm tek tarafli oldu icin. Ne yazikki degmez mis, ve Ask zorla olmaz bunu da ögrendim. Artik gelirse hay hay gelmesse de bye bye, banane o kadar kafaya takmiyorum, cünkü birdaha canimin yanmasini istemem ve buna da birdaha izin vermem...
                      Su anda TS aski benim icin vardir, gerisi de hayal....

İşte Felfese bu ya =)
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Hemde ne Felfese
                        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İşe yarıyor =) Pek bişi yaşamasamda kendimden biliyorum =)

Yorum

• Boş iş......
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Düşünce Farklılığı saygı duyarım =)

Yorum

• Düşündürenler utansın.

Sevdim dedim.Cesaret ettim uzun zaman sonra söyledim bu lafı hiç söylemicem dediğim halde.3 ay sürdü sadece.Kısmet deyip geçesim geliyo yapamıyorum.Uzakta olmanın bu kadar sorun olcağını bilmezdim.
                                En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 23:33.
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X