Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kalmadi demek belki sert olabilir. Ama gercekten iyi niyetli, dürüst ve maneviyata önem veren iki kisinin birbirini bulmasi cok zor.
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kalmadi demek belki sert olabilir. Ama gercekten iyi niyetli, dürüst ve maneviyata önem veren iki kisinin birbirini bulmasi cok zor.
      Ulan şöyle birini bulup , yanına kalp ve yüz güzelliğini ekleyeceğim birini bulursam , direk ileriye dönük düşünürüm

Yorum

• Inan bana güzellik kadar önemsiz bir konu yok ikili iliskilerde. Eger o insan zaten gönlüme göre biri ise, otomatikmen gözünde en güzel insan olmaya baslar.
        Trabzonspor

Yorum

• bende onu biliyorum zaten. güzellik en son isteyeceğim şey.

üstte saydığın

iyi niyetli, dürüst ve maneviyata

özelliklerini taşıyan kendimce birini bulursam gerçekten çok sanslı hissederim kendimi.

Yorum

• Sadece senmi? ne yazikki insanlarin bence %80i bu kriterlerin hepsini birarada tasimiyor. Geriye kalan %15 inin basi bagli. Iste o son %5i bulmak lazim.
            Trabzonspor

Yorum

Sadece senmi? ne yazikki insanlarin bence %80i bu kriterlerin hepsini birarada tasimiyor. Geriye kalan %15 inin basi bagli. Iste o son %5i bulmak lazim.
              ahhh ahhhh

o yüzde 5 i arayarak bulamayız, kadar kısmet işi. arasak zaten denk gelmez. işimiz çok zor aslında. annem diyor , oğlum inşallah bi sütsüze düşmezsin diyo. inşallahhhh

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahhh ahhhh

o yüzde 5 i arayarak bulamayız, kadar kısmet işi. arasak zaten denk gelmez. işimiz çok zor aslında. annem diyor , oğlum inşallah bi sütsüze düşmezsin diyo. inşallahhhh
                inş düşmezsin ama bir çok insanda ii gibi gözüküyo ama ole olmuyo işimiz çok zor çokkk
                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  inş düşmezsin ama bir çok insanda ii gibi gözüküyo ama ole olmuyo işimiz çok zor çokkk
                  aynen renkdaş.

ben 3 yıl cebimdeki parayı birlikte harcadığım arkadaşımı kız uğruna kaybettim ki gerisini sen düşün. kimseye gereğinden fazla değerde vermeyeceksin güvenmeyeceksinde.

Yorum

• herkese kendisi gibi birisi nasip olur. su gideceği yolu bulur.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Arkadaslar ben bu islerden elimi ayagimi cektim. Kesinlikle hevesim kalmadi. Herkese kardes gözü ile bakmaya basladim.

Size tavsiyem, kimsenin icine bakamiyacaginizi unutmayin. Hayet herzaman insanlara iyi veya kötü sürprizler sunuyor.

Önemli olan hevesinizi kaybetmemek, umudu kaybetmemek. Benim gibi heves yada umudunuzu yitirirseniz, ancak böyle basliklarda baskalarina yardimci olmakla sinirli kalir Sevgi ve Gönül isleri...
                      Trabzonspor

Yorum

aynen renkdaş.

ben 3 yıl cebimdeki parayı birlikte harcadığım arkadaşımı kız uğruna kaybettim ki gerisini sen düşün. kimseye gereğinden fazla değerde vermeyeceksin güvenmeyeceksinde.
                        sen ole bi hata yapmısın ben Allahdan okonuda akıllılık yaptım ama eve kimseye değer vermiycen ilk değer bulcan sonra vercen
                        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Arkadaslar ben bu islerden elimi ayagimi cektim. Kesinlikle hevesim kalmadi. Herkese kardes gözü ile bakmaya basladim.

Size tavsiyem, kimsenin icine bakamiyacaginizi unutmayin. Hayet herzaman insanlara iyi veya kötü sürprizler sunuyor.

Önemli olan hevesinizi kaybetmemek, umudu kaybetmemek. Benim gibi heves yada umudunuzu yitirirseniz, ancak böyle basliklarda baskalarina yardimci olmakla sinirli kalir Sevgi ve Gönül isleri...
                          ben senden farksızım yani. ama Allahıma dua ediyorum. hayırlısı olsun diye. helal süt emmiş birisini nasip etsin diye. ama bu devirde o kadar zor ki . insanların gözünü para bürümüş. sadece para bürüsü yine iyi , bin bir türlü hile hurda var içlerinde.

inşallah herkes kendi gibi birini bulur...

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen ole bi hata yapmısın ben Allahdan okonuda akıllılık yaptım ama eve kimseye değer vermiycen ilk değer bulcan sonra vercen
                            3 yıl yatılı olarak yanımda kaldı , Allah sizi inandırsın üstümdekini verdim giy diye. Riya olsun diye demiyorum. şıllık bir kız için bunca yapılanları sattı. olsun be ben Allaha havale ettim. iyi niyetimizi suistimal edenler utansın.karşılığını bu dünyada almazsa öbür tarafta alacaktır buna eminim

Yorum

3 yıl yatılı olarak yanımda kaldı , Allah sizi inandırsın üstümdekini verdim giy diye. Riya olsun diye demiyorum. şıllık bir kız için bunca yapılanları sattı. olsun be ben Allaha havale ettim. iyi niyetimizi suistimal edenler utansın.karşılığını bu dünyada almazsa öbür tarafta alacaktır buna eminim

sen arkadaşın dostun yapması gerekeni yapmışın bnce...
                              boşver bnc bu kadar uğraştığın insan için üzülme demeki o kadar değer vericek bi dost değilmiş....

Yorum

• İlk olarak lazkızı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen arkadaşın dostun yapması gerekeni yapmışın bnce...
                                boşver bnc bu kadar uğraştığın insan için üzülme demeki o kadar değer vericek bi dost değilmiş....
                                işte ona üzülüyorum ya, ben sevdiğim birisini çok seviyorum. çok değer veriyorum. yani yeter ki samimi olsun , yürekten olsun canımı veririm. lakin bu huyumdan dolayı çok üzüldüm.

insan sarrafı oldum denebilir. bu yaşımda çok hayat tecrübesi edindim. inşallah bir daha böyle hatalar yapmam. kimse yapmaz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X