Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ömer yüzeğimizi dağlama..Üzülüyorum gerçekten..

msn iletisi bile , mUtLu

herkes hayatını sürdürüyor anasını satayım , basur çıktı bende ama halen daha mutlu olamıyoruz ( zaten basurun çıkma nedeni de stres...)

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      msn iletisi bile , mUtLu

herkes hayatını sürdürüyor anasını satayım , basur çıktı bende ama halen daha mutlu olamıyoruz ( zaten basurun çıkma nedeni de stres...)
      Mutlu mu ?

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mutlu mu ?
        karşımdaki kızın iletisi mutlu olan. o hayatından mutlu ben ise ölüme 5 kala...

Yorum

karşımdaki kızın iletisi mutlu olan. o hayatından mutlu ben ise ölüme 5 kala...
          Mutluysa da bari iletiye yazmasın mutlu olduğunu,nispet yaparcasına..Gerçi senin onu gördüğünü bilmiyor sanırım..Stres yaptım şimdi,bi an kendimi senin yerine koyunca

Yorum

Mutluysa da bari iletiye yazmasın mutlu olduğunu,nispet yaparcasına..Gerçi senin onu gördüğünü bilmiyor sanırım..Stres yaptım şimdi,bi an kendimi senin yerine koyunca
            ya toplu olarak msnlerini eklemiştim. aylar öncesinden aklıma geldi açıyım dedim açık. ama benim Ömer olduğumu bilmiyor. mutlu yazmış iletisinin yanına

hey gidi hey biz geceleri uykusuz kalalım onun yaptıklarına bak.

Yorum

• Sizin mesajları okurken 2 sene önce yaşadığım bir anım geldi.

Kendisine hiç ulaşmamı istemiyordu, telefon numarası dahi değişmişti. Ben sadece kuzeni vasıtasıyla haber alabiliyordum durum böyle olunca psikolojikmen aklımdan çıkmıyordu. Kız arkadaşlarımdan birini çağıracak olsam yanlışlıkla bunun adını derdim Durum bir ara öyle bir hale gelmişti ki amcamın oğlunu çağırırken bunun adını diyordum, ilk hecesini söyledikten sonra iyi kıvırmıştım

Bunu hatırlayınca gece gece gülmekten öldüm ççç

--o-o-o--

Ömer sana gelince:

Olay kafada bitiyor, hiç boşuna unutamıyorum, onsuz yapamıyorum deme. Öyle bir yaparsın ki...
              Sen bu aralar arkadaşlarınla zaman geçir, yanlız kalmamaya çalış. Birşeylerle uğraşınca emin ol aklından çıkacaktır.

4-5 sene önce birine aşık olduğumda bende sızlanıyordum. Bir gün boşuna sızlandığımı fark ettim, olayın benim kafamda bittiğini fark ettim ve bitti Sonra ise yeni bir aşka yelken açtım ve daha beteri oldu o ayrı
              En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 10.09.2009, 03:58.
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizin mesajları okurken 2 sene önce yaşadığım bir anım geldi.

Kendisine hiç ulaşmamız istemiyordu, telefon numarası dahi değişmişti. Ben sadece kuzeni vasıtasıyl ahaber alabiliyordum durum böyle olunca psikolojikmen aklımdan çıkmıyordu. Kız arkadaşlarımdan birini çağıracak olsam yanlışlıkla bunun adını derdim Durum bir ara öyle bir hale gelmişti ki amcamın oğlunu çağırırken bunun adını diyordum, ilk hecesini söyledikten sonra iyi kıvırmıştım

ahh keşke bende gülebilsem. ama başaramıyoz ki

Yorum

ya toplu olarak msnlerini eklemiştim. aylar öncesinden aklıma geldi açıyım dedim açık. ama benim Ömer olduğumu bilmiyor. mutlu yazmış iletisinin yanına

hey gidi hey biz geceleri uykusuz kalalım onun yaptıklarına bak.
                  İlk cümlelerini bilerek attım o mesajı..Ben ne desem boş..

Bu konuda her şey senin elinde unutma.

Yorum

• Sorunun ne Ömer abi ?

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizin mesajları okurken 2 sene önce yaşadığım bir anım geldi.

Kendisine hiç ulaşmamız istemiyordu, telefon numarası dahi değişmişti. Ben sadece kuzeni vasıtasıyl ahaber alabiliyordum durum böyle olunca psikolojikmen aklımdan çıkmıyordu. Kız arkadaşlarımdan birini çağıracak olsam yanlışlıkla bunun adını derdim Durum bir ara öyle bir hale gelmişti ki amcamın oğlunu çağırırken bunun adını diyordum, ilk hecesini söyledikten sonra iyi kıvırmıştım

Hani numara falan değişmese umrunda olmaz da,değişince durmadan ona ulaşmak istiyorsun,aklından çıkmıyor,degil mi ?

Yorum

Hani numara falan değişmese umrunda olmaz da,değişince durmadan ona ulaşmak istiyorsun,aklından çıkmıyor,degil mi ?
                        Aynen öyle oluyordu, sinir bir durum

Bu arada Ömer yukarıdaki mesajımı yeniledim oku
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ömer,büyüttükçe kendine zarar verirsin.Karşındakinin ruhu bile duymaz.Danışmaz'ın dediği gibi her şey senin kafanda bitiyor.

Ayrıca,bu üniversite meselesini kız uğruna harcadığın için sana ne diyeceğimi bilemiyorum,biraz da geleceğini düşünseydin be Ömer.Neyse zararın neresinden dönsek kardır diyelim,seneye olur umarım.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorunun ne Ömer abi ?
                            dur ula sen bulaşma bu işlere yoksa çıkamazsın

İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen öyle oluyordu, sinir bir durum

Bu arada Ömer yukarıdaki mesajımı yeniledim oku
                            Okudum aslında yapmadaım değil bir kaç tane aşka yelken aştım ama çok zor be abi... ama bu aralar biraz iyiydim ta ki bu akşam msni açık görünceye kadar...

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömer,büyüttükçe kendine zarar verirsin.Karşındakinin ruhu bile duymaz.Danışmaz'ın dediği gibi her şey senin kafanda bitiyor.

Ayrıca,bu üniversite meselesini kız uğruna harcadığın için sana ne diyeceğimi bilemiyorum,biraz da geleceğini düşünseydin be Ömer.Neyse zararın neresinden dönsek kardır diyelim,seneye olur umarım.
                            Valla üniversite konusunda çok pişman oldum. kaç yılımı yedim bir kız uğruna. O ne yaptı beni takmadı bile. Vay anasını ben niye takıyom o zaman bu kızı ? takmamam lazım takmamam

Yorum

• Ayıp ettin Ömer Abi , neyse bir daha rahatsız etmem

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayıp ettin Ömer Abi , neyse bir daha rahatsız etmem
                                Şaka yaptım la yoksa alındın mı ?

Ayıpsın kardeşim senin derdin benim derdim farketmez tabi çözüm yolu bulacaksak birlikte bulacaz. sakın yanlış anlama okey mi ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X