Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hani Çok Açsındır ,Böyle Sıkı Sarım, Bol Yeşillikli, yumuşak lavaşda bir dürüm söylersin gelir onu avuçların arasına alır yemeye başlarsın ya, O arada o dürümün kağıtından bir parçayı yersin ve bunu farkedersin ama o açlık o iştah onu sana umursatmazya...
    Emirhan,kitap yaz sen
    Böyle bir tanımlama olamaz,öldürdün beni
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      emirhan bu arada çok önemli bi durum var bizim çok yakın dostlarımızdan birisi derin bi aşk acısı çekiyor başlığada girmiyor dikkat ettim

sence bu neden olabilir....
      Harun'dan mı bahsediyorsun ?

İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emirhan,kitap yaz sen
      Böyle bir tanımlama olamaz,öldürdün beni
      Abi valla dün dürüm yerken aklıma geldi ikisini birbirine benzettim çok benziyor gerçekten ikisinide umursamıyorsun
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yok ne harunu emirhan, başkası harun kadar yakın bize ama isim vermeyelim ayıp olmasın
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İçi yanıyor içi..
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

yok ne harunu emirhan, başkası harun kadar yakın bize ama isim vermeyelim ayıp olmasın
            Aşk Tıp Gibidir Ayıbı Olmaz !

Yorum

• Şeytan Ayrıntıda Gizlidir Müneccimmisin
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Gerida kalmasın Emirhan Başlığa sahip çık

"Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demektir"

Yorum

• Fatih Bu Aralar Pek Şiirsel Gördüm seni..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Aşk; Kısa Mesajla Sevgilinle Karşılıklı "Bordooo....Maviiiii.....Şampiyon......Trabzon....." yapmaktır.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Bu Aralar Pek Şiirsel Gördüm seni..

hayret edilecek bir durum

buda içimden geldi yaptım öyle kitap kapağı aslında şiir can yücel e ait

En son Fatih Yücel tarafından düzenlendi; 12.06.2009, 00:24.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşk; Kısa Mesajla Sevgilinle Karşılıklı "Bordooo....Maviiiii.....Şampiyon......Trabzon....." yapmaktır.
                        BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• aşkla ilgili bir çok tanımlama söz konusu kuşkusuz... bazıları, bizlere "cuk" diye oturuyor... "heh, işte budur" diyoruz...

benim aşk tanımlamalarımdan birisi de şudur:

"aşk; sonrasını düşünmeden, sonrasını hesap etmeden sevebilmektir..."

birisine aşık olduğunuzda, sadece onu düşünürsünüz... "sonrası var mı, ne kadar yürütebiliriz, şartlar ne kadar uygun" hesaplamalarına girmezsiniz pek... bu hesapları yapmaya başladıkça, sorgulamalar arttıkça, aşk da bitmeye başlar yavaş yavaş... bu sebepledir ki, yaş ilerledikçe insanın aşık olma ihtimali de azalır bence...
                          "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• vallahi doğru

bide şu var sonunu düşündüğünde bazı şeylerden mahrum kalıyorsun hayatın tadını çıkarmak için bazen sonunu düşünmeyeceksin tabi düşeceğin duruma razı gelmek şartı ile....

Yorum

vallahi doğru

bide şu var sonunu düşündüğünde bazı şeylerden mahrum kalıyorsun hayatın tadını çıkarmak için bazen sonunu düşünmeyeceksin tabi düşeceğin duruma razı gelmek şartı ile....
                              Fatih ne demiş Polat abi sonunu düşünen kahraman olamaz

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aşkla ilgili bir çok tanımlama söz konusu kuşkusuz... bazıları, bizlere "cuk" diye oturuyor... "heh, işte budur" diyoruz...

benim aşk tanımlamalarımdan birisi de şudur:

"aşk; sonrasını düşünmeden, sonrasını hesap etmeden sevebilmektir..."

birisine aşık olduğunuzda, sadece onu düşünürsünüz... "sonrası var mı, ne kadar yürütebiliriz, şartlar ne kadar uygun" hesaplamalarına girmezsiniz pek... bu hesapları yapmaya başladıkça, sorgulamalar arttıkça, aşk da bitmeye başlar yavaş yavaş... bu sebepledir ki, yaş ilerledikçe insanın aşık olma ihtimali de azalır bence...

çok güzel bi yorumlama olmuş daha güzel tanımlanamaz belşkide
                                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X