Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emirhan ;usta sence ben ne yapmalıyım ? yazdıklarımı az da olsa okuduysan ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emirhan ;usta sence ben ne yapmalıyım ? yazdıklarımı az da olsa okuduysan ?
      Ömer okuyorum ama öyle dolambaçlı konuşuyorsunuz ki gerek yok bunlara sen sorununu bana en fazla 3 cümleyle sor bende birşeyler söyleyeyim.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında olması gerekende bu bir çok erkek bu yüzden mutsuz burada kızlar genel kültürsüzdür sosyal faalietsizdir çağdaş değildir diye genelleme yapmak istemiyorum ama ne yazık ki çoğunluğu öyle.

Senin kendi ilişkilerine kriter koyman kötü değil çok mantıklı bir iş.
        Gerçekten çoğu öyle güncel konulardan bile haberleri olmaz..

Ergenekonu sorsan bilmiyorum senden duydum diyebilirler..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerçekten çoğu öyle güncel konulardan bile haberleri olmaz..

Ergenekonu sorsan bilmiyorum senden duydum diyebilirler..
          Öyle güncelin dışında birde böyle bir nesneyi bir yiyeceği bilmeyenler olabiliyor veya bir kelimenin manasını bilmeyenler oluyor onlara hiç anlam veremiyorum ayıptır söylemesi geçenlerde bir kız arkadaşıma kaygana dedim bilmedi giresunlu olduğu halde enteresan ya.

Yorum

Öyle güncelin dışında birde böyle bir nesneyi bir yiyeceği bilmeyenler olabiliyor veya bir kelimenin manasını bilmeyenler oluyor onlara hiç anlam veremiyorum ayıptır söylemesi geçenlerde bir kız arkadaşıma kaygana dedim bilmedi giresunlu olduğu halde enteresan ya.
            Genel kültür gerçekten kızların doğasında yok..Hayatta önüne ne çıkarsa onu yaşıyorlar..Biraz daha fazla bilgi edinme gibi bişey yok çoğunda..Bilmediğin bişeyi araştırmak öğrenmek çok mu zor..

Ben öyleyim bilmediğimi öğrenmek isterim..Her konuda birazcıkda olsa bişeyler bilmek isterim...

İşte bu yüzden bir konuyu uzun uzun tartışamıyosun..30. sn yede altında kalıyor senin..Benimde hiç hoşuma gitmiyor..

Yorum

Ömer okuyorum ama öyle dolambaçlı konuşuyorsunuz ki gerek yok bunlara sen sorununu bana en fazla 3 cümleyle sor bende birşeyler söyleyeyim.
              lise birden beri ilk gördüğüm andan beri sevdiğim bir kız var. ama kız tamemen para düşkünü birisi. paralı koca arıyorum diye göğe çıktı

neyse bu bazen aklıma geliyor , yani sık sık unutamıyom bunu. sence ne yapmalıyım

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lise birden beri ilk gördüğüm andan beri sevdiğim bir kız var. ama kız tamemen para düşkünü birisi. paralı koca arıyorum diye göğe çıktı

neyse bu bazen aklıma geliyor , yani sık sık unutamıyom bunu. sence ne yapmalıyım
                Emirhanın tavsiyesinden önce ben bir tavsiye edeyim..Bol bol loto oyna..

Yorum

Genel kültür gerçekten kızların doğasında yok..Hayatta önüne ne çıkarsa onu yaşıyorlar..Biraz daha fazla bilgi edinme gibi bişey yok çoğunda..Bilmediğin bişeyi araştırmak öğrenmek çok mu zor..

Ben öyleyim bilmediğimi öğrenmek isterim..Her konuda birazcıkda olsa bişeyler bilmek isterim...

İşte bu yüzden bir konuyu uzun uzun tartışamıyosun..30. sn yede altında kalıyor senin..Benimde hiç hoşuma gitmiyor..
                  İşte bu yüzden her erkek biraz öğretmendir ve öğretmenlik yapması gerekir bu konudan şikayetçi olunmakla bir yere varılmadığı açık ve net ya aradığın kişiyi ne zaman geleceğini bilmeden bekleyeceksin yada sevebileceğin öğrenme hevesi olan biri ile genel kültür ve diğer bilgileri öğreteceksin.

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk önce kendine şunu sor sen duygulara önem vermeyip bu kadar seviyesiz bir istekte bulunan bir bayanla çıkabilecek kadar duygusuz bir insan mısın ?

Yorum

İlk önce kendine şunu sor sen duygulara önem vermeyip bu kadar seviyesiz bir istekte bulunan bir bayanla çıkabilecek kadar duygusuz bir insan mısın ?
                    işte orda aklım duruyor. Ben onu o güzel gülüşüyle , o tatlı bakışıyla sevdim. yaptıkları ve yaşadıkları bunları nedense silemiyor. içimde nefret besliyorum ama unutamıyorum. evin duvarlarında , geceleri rüyalarımda , hatta sabah kalktığımda mutlu olarak kalkıyorum. böyle birisini nasıl sevmişim onu da bilmiyorum ama unutamıyorum!

Yorum

• Emirhan birde şu dikkatimi çekiyor..Hiç bişey bilmezler ama sanki bişey öğrenemeye vakitleri yok çok yoğunmuş gibi davranıyorlar..

Yorum

Emirhan birde şu dikkatimi çekiyor..Hiç bişey bilmezler ama sanki bişey öğrenemeye vakitleri yok çok yoğunmuş gibi davranıyorlar..
                        süslenmekten , çene yapmaktan onlara vakit gelmiyo ki

Yorum

• Ömer sana şunu söyleyim daha kötü ibretlik hikayeler vardır duyduğunda kahrolursun vay be dersin öyle Aşk'lar vardır ki imkansızdır hani o bilindik imkansızlıklar değil yok annesi istemedi yok eski sevgilisi bırakmamıştı yok o yeni zellanda da ben mardindeyim bunlar hikaye bazen öyle iğrenç konumda ki öyle farklı kişilere aşık oluyorsunuz ki feleğin döner Ömer bana bu konuda inan çünkü bunlardan bir tanesinide ben yaşadım 6 sene oldu ben etkisinden üzülme ağlama isyan etme açısından kurtuldum ama kalbimde beynimde halen daha birşey canlandırıyorsa bu Aşktır işte.

Burda önemli olan şudur her zaman diyorum yine diyeceğim arkadaşım çok mu darda kaldın çok mu kötü durumdasın herşeyi sil yeniden başla yeniden bir elbise al stilini değiştir ve geç aynanın karşısına benim adım ömer ben en güçlü insanım ben istersem herkes benle olur istemediğimde olmaz diye haykır kaykır bunu bir evde bir çok araba geçen bir yolda birde denize karşı bağır haykır sonra da göğsünü gere gere git ve istediğini yap.

Ömer unutmak diye birşey yok unutmak diye birşey olsaydı insanlar 10'larca seneler sonra ilk aşkarını gördüklerinde ağlamazlardı inan bana böyle milyonlarca insan var unutamazsın onla yaşamayı öğrenmelisin ve acil yardım paketinde bu saydıklarımdır.

Yorum

Emirhan birde şu dikkatimi çekiyor..Hiç bişey bilmezler ama sanki bişey öğrenemeye vakitleri yok çok yoğunmuş gibi davranıyorlar..
                            Yok o şeyden ileri geliyor hani ben bunlarla ilgilenmem boş işler ben olgun bir insanım tripleridir çünkü erkekler büyümek istemezler kızlar ise hemen büyümek isterler olgunlaşmak isterler bunu sadece ergenlik olarak alma 16 iken 21 olmak ister 21 iken 35 olmak ister bu hep sürüncemeli olarak devam eder.

Gökhan şunu söyleyim durumun vahim değil bahsettiğin şekilde bir çok bayan var yani genel kültüre sahip olan gündemi takip eden kitap okuyabilen bir çok bayan var ama kitap okuyan bu şey değil kapağında kalpli boncuklu kitap okuyanlardan değil bildiğin kitap okuyan milyonlarca kız var inan bana onun için moral bozma sen kendi kişiliğini belli edersen elbet böyle şanslı bir bayana rastlayacaksındır.

Yorum

Ömer sana şunu söyleyim daha kötü ibretlik hikayeler vardır duyduğunda kahrolursun vay be dersin öyle Aşk'lar vardır ki imkansızdır hani o bilindik imkansızlıklar değil yok annesi istemedi yok eski sevgilisi bırakmamıştı yok o yeni zellanda da ben mardindeyim bunlar hikaye bazen öyle iğrenç konumda ki öyle farklı kişilere aşık oluyorsunuz ki feleğin döner Ömer bana bu konuda inan çünkü bunlardan bir tanesinide ben yaşadım 6 sene oldu ben etkisinden üzülme ağlama isyan etme açısından kurtuldum ama kalbimde beynimde halen daha birşey canlandırıyorsa bu Aşktır işte.

Burda önemli olan şudur her zaman diyorum yine diyeceğim arkadaşım çok mu darda kaldın çok mu kötü durumdasın herşeyi sil yeniden başla yeniden bir elbise al stilini değiştir ve geç aynanın karşısına benim adım ömer ben en güçlü insanım ben istersem herkes benle olur istemediğimde olmaz diye haykır kaykır bunu bir evde bir çok araba geçen bir yolda birde denize karşı bağır haykır sonra da göğsünü gere gere git ve istediğini yap.

Ömer unutmak diye birşey yok unutmak diye birşey olsaydı insanlar 10'larca seneler sonra ilk aşkarını gördüklerinde ağlamazlardı inan bana böyle milyonlarca insan var unutamazsın onla yaşamayı öğrenmelisin ve acil yardım paketinde bu saydıklarımdır.
                              Usta zor durumda olmamın sebebide bu ; istesem istediğim kişiyi bulabilirim ama vicdanım rahat olmuyor. hatta bunu bir kaç kere yaptımda. ama ne yazıkki aklımda hep o vardı.

insanların duygularıyla oynamak kadar kötü bir şey yok. o yüzden yeni stil yeni sistem ve yeni ilişkiler getirir. Benim içim nedense rahat etmiyor. karşımdakinide kırmak ve onun saf temiz duygularıyla oynamak istemiyorum.

Tabi söylediklerin çok doğru. Hayat sonuçta devam ediyor. Mutlu olmaya başlamalıyız. Gerçek manada mutlu olabilirim dersek belki oluruz. Deneyeceğim inşallah başarırım usta. Bilgilendirmelerin için de ayrıca teşekkür ederim. sağolasın.

Yorum

• 3 yıl oldu sevdiğim birinden ayrılalı....Ve onu 2 defa gördüm o gün bugündür..İçimde sevgi kalmadı ama evinin önünden geçerken hala elim ayağım titriyor..En son gördüğümde görsel açıdan hiç güzel gelmedi..Nasıl sevdim bunu dedim kendi kendime..İşte sorun burda..

Unutamamaktan mı elim ayağı titriyor yoksa ona alıştığım için mi..

unutamamak mı alışkanlık mı yoksa ikiside aynı şey mi ? Saçmalıyor olabilirim..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X