Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 yıl oldu sevdiğim birinden ayrılalı....Ve onu 2 defa gördüm o gün bugündür..İçimde sevgi kalmadı ama evinin önünden geçerken hala elim ayağım titriyor..En son gördüğümde görsel açıdan hiç güzel gelmedi..Nasıl sevdim bunu dedim kendi kendime..İşte sorun burda..

Unutamamaktan mı elim ayağı titriyor yoksa ona alıştığım için mi..

unutamamak mı alışkanlık mı yoksa ikiside aynı şey mi ? Saçmalıyor olabilirim..
    bence alışmak.

ben 3 yıl boyunca gecesiyle gündüzüyle aynı havayı teneffüs ettim. sabah sınıfta akşamları etüt çıkışları gördüm. ama yaşanmış bir şeyde yok ortada.

Bu olsa olsa alışkanlıktır. ben onu görmeyi özledim gibi bir şey , ama şu an yanıma gelse nefret ettiğimi yüzüne söylerim. Paragöz ahlaksız diye yüzüne haykırırım. neyse ya üzülmeye değmez ben bunu anladım. bundan sonra üzülmeyecem ama

Yorum

• Olum Ramazan Ramazan Düşünmeyin Böyle Şeyler.. Sinirlendikce Başınıza Vurur Benden Demesi..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Ömer gerekirse 2-3 kişinin duygularıyla istemeden oynayacaksın ama bu sayede o illetten kurtulacaksın bu iş öyle yürümez anladın mı nereye kadar 35-40 yaşına kadar bu eziyeti mi çekeceksin ondan sonra "Ulan ne salakmışım ya" diyip gülümseyecek misin gerekirse 4-5 kişiyle yeniden başla sonra onları o eskisini unutamamak yüzünden kır ayrıl terket ama sonra bu depresiflikten kurtuğunda git ayaklarına kapan helallik iste bundan başka çözüm yolu yok alışmalısın.

Gökhan

O Elinin ayaının titremesinin eskisinden farkı ne biliyor musun titrerken üzülmemen içinden tatlı bir tebessümün geçmesi " ne günlerdi ve olamaz ya o günleri yaşar gibiyim seneler önce burdan geçer gibiyim" der ve güler gibi olur kalbin.

Çünkü Gökhan oradan 3 sene önce geçerken Sırıksıklam aşığın biriydi gözü karaydı insan eskisini hatırlarken duygusallaşır eminim sende üzülmemiş ama tatlı bir duygusallık yaşamışsındır herkese böyle mazi nasip olmaz emin ol en azından şu tarihten itibaren bizim yaşadıklarımız bile yaşanamaz kendini şanslı bil bizden önceki aşkları biz dinledik masal gibi bundan 10 sene sonra da bizimkilere vay be diyerek dinleyecekler emin ol çünkü yeni nesil hiç birşeye önem vermiyor.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu işlere hiç bulaşmıyorum geçen Aralıkta bi bulaşalım dedik Temmuz'da zor kurtulduk etkisinden halen daha artçıları sürüyor.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ömer gerekirse 2-3 kişinin duygularıyla istemeden oynayacaksın ama bu sayede o illetten kurtulacaksın bu iş öyle yürümez anladın mı nereye kadar 35-40 yaşına kadar bu eziyeti mi çekeceksin ondan sonra "Ulan ne salakmışım ya" diyip gülümseyecek misin gerekirse 4-5 kişiyle yeniden başla sonra onları o eskisini unutamamak yüzünden kır ayrıl terket ama sonra bu depresiflikten kurtuğunda git ayaklarına kapan helallik iste bundan başka çözüm yolu yok alışmalısın.
            Denedim , hatta dediğin gibi gidip helallik bile istedim. tertemiz saf bir kızın hayalleriyle oynadım ( sakın kimse yanlış anlamasın kötü manada değil olamazda zaten )

gittim helallik istedim gerçekten yanlış yaptığımı anlamışım. artık mecbur başka kişilerde mutluluk arayacaz. ama ben bu şekile karşıyım. sadece unutmak için ise olabilir diyorum. yoksa sırf eğlence olsun diye bu işler yapılmaz. ayrıca haa deyince de olmaz. herşeyi zamana bırakacaksın.

Bu sene başımı taşlara vurdum keşke sınava çalışsaydım diye, bu bir kere olur bir daha bu hataya düşmeyecem ve Allahın izniyle güzel bir gelecek kuracam kendime.

Bende biliyorum salakça ve boşça bir hevesten başka bir şey değil ama alışkanlıklara bir son verirsek kurtulacaz bu illetten.

Yorum

• Ya Emirhan aklıma geldi şimdi..Bu kızdan ayrıldıktan sonra beraber olduğum ilk kızla ilk buluşmamızda konuşuyoruz ama aklımda hep diğeri var..Konuşuyoruz aklımdan öteki geçiyor ama aynı zamanda bunu o anda şimdi sana söyler gibi kendime söylüyorum..Ne yapıyorum ben diye..

O an o kıza çok üzüldüm..Aklıma her geldiğindede üzülürüm kötülük yapmış gibi hissediyorum..

İşte şimdiki gençlerde bu duygu yer almıyor..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ömer sana daha hiç birşey söylemiyorum sana söylenecekleri sen kendine söylüyorsun zaten yaranı biliyorsun melhemini biliyorsun melhemin yerinide biliyorsun eee alda sür da devir muylu olma devri arabesk işi bitti güçlü olma zamanı.

Yorum

Ya Emirhan aklıma geldi şimdi..Bu kızdan ayrıldıktan sonra beraber olduğum ilk kızla ilk buluşmamızda konuşuyoruz ama aklımda hep diğeri var..Konuşuyoruz aklımdan öteki geçiyor ama aynı zamanda bunu o anda şimdi sana söyler gibi kendime söylüyorum..Ne yapıyorum ben diye..

O an o kıza çok üzüldüm..Aklıma her geldiğindede üzülürüm kötülük yapmış gibi hissediyorum..

bir önceki mesajı okursan anlarsın abi

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ömer sana daha hiç birşey söylemiyorum sana söylenecekleri sen kendine söylüyorsun zaten yaranı biliyorsun melhemini biliyorsun melhemin yerinide biliyorsun eee alda sür da devir muylu olma devri arabesk işi bitti güçlü olma zamanı.
                    tamam usta, bundan sonra güçlü olacaz. Allahın izniyle güzel günler yakındır...

hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hayırlı sahurlar...

Yorum

Ya Emirhan aklıma geldi şimdi..Bu kızdan ayrıldıktan sonra beraber olduğum ilk kızla ilk buluşmamızda konuşuyoruz ama aklımda hep diğeri var..Konuşuyoruz aklımdan öteki geçiyor ama aynı zamanda bunu o anda şimdi sana söyler gibi kendime söylüyorum..Ne yapıyorum ben diye..

Eğer bu duygu şimdiki gençlerde olsaydı tutunamazlardı zaten bu ortamda ıslak mendil ve kirli el mantığı ile haraket ediyorlar ama bilmiyorlar ki Aşk balık yemek gibidir kolonyalı mendille veya başka bir kolonyalı mendillle veyahut kolonyanın kendisi ile geçmez Direk su ile yıkayacaksın.

(Ömer sen buna aldırma senin konumun farklı ben burda genel düşünce yapısından bahsediyorum çocuklar hiç bir ilişki yaşamamışken böyle kullanmaya başlıyor insanları bizim gibi değil yani)

Gökhan sende ki herşeyde olumlu iyi niyetli insan haraketi sana ne diyeyim bu kişiliğinin basamaklarını gözümün önünde canlandırmama neden oluyor bence bu özelliklerin iyi valla.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir önceki mesajı okursan anlarsın abi
                        Şimdi okudum..

Bu gece aşk günümdeyim heralde..

Ya birde şundan nefret ediyorum..İlk ayrılık zamanları acaba o da beni düşünüyormudur sorularını sürekli kendine sorarsın ya uyuz oluyorum ya..

Yorum

• Acımasızlık bazen bir çoğu düşünceleri yener bazen acımasız olun o zaman çok şey düşünmezsiniz.

Yorum

• Neyse sahurumuzu yapalım..

Yorum

• msnde açık ve benim o kişi olduğumu bilmiyor. Ben ise her zaman ki gibi kayıplardayım.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

msnde açık ve benim o kişi olduğumu bilmiyor. Ben ise her zaman ki gibi kayıplardayım.
                                Ömer yüzeğimizi dağlama..Üzülüyorum gerçekten..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X