Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha yasin 18 illa bir sekilde düzlüge cikarsiniz, sadece kendinizi gereksiz bunalimlara sokmayin... benim bu islerde kesinlikle hevesim sevkim kalmadi, bu duruma gelmemeye bakin... Pozitif olun...
    ya benim durumumda aynen öyle , yani artık kimseyi sevmem düşüncesi beynimde hakim ama işte aklımda çıkaramıyorum. unutmak isterken daha çok bağlanıyorum

3 yıl boyunca aynı sınıfta okursunda gidip yüzüne bir tek kelime konuşamaz mısın ? işte bu benim ama sorun bu değil sorun para hevesi

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu nasıl bi şeydir yaaa... atsan atılmaz satsan satılmaz o seni terkeder döner gelir, sen bırakırsın gitmek istersin gidemezsinnn bundan sonra duygusal davranmak yok herşeye rasyonel bakıyorum ilgililere duyurulur
      çok kararlı gördüm seni ama bu kadar emin olma derim ben koskoca 20 sene bu duyguya aykırı yaşam sürerken 1 yılda değişti bütün herşey 1 kişi yüzünden
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok kararlı gördüm seni ama bu kadar emin olma derim ben koskoca 20 sene bu duyguya aykırı yaşam sürerken 1 yılda değişti bütün herşey 1 kişi yüzünden
        bu bir kişileri ortadan kaldırısak tüm hayatımız düzene girecek ben kararlıyım
        Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Seni para icin istemeyen kizdan sana hayir gelmez... Aslinda sükretmelisin, iyikide olmamis, materyalist biri ile beraber olacagina, seni seven kisiyi ara daha iyi...
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Seni para icin istemeyen kizdan sana hayir gelmez... Aslinda sükretmelisin, iyikide olmamis, materyalist biri ile beraber olacagina, seni seven kisiyi ara daha iyi...
            sende materyalist olma , dış güzelliğe değil, iç güzelliğe yani karaktere önem ver.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sende materyalist olma , dış güzelliğe değil, iç güzelliğe yani karaktere önem ver.
              Ben güzel birini ariyorum dedimmi adem? Ben kimseyi istemiyorum artik...
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu bir kişileri ortadan kaldırısak tüm hayatımız düzene girecek ben kararlıyım
                sen kaldır bende ne istersen yaparım. ama yok yok yok heryerde var bu tipler

Yorum

Seni para icin istemeyen kizdan sana hayir gelmez... Aslinda sükretmelisin, iyikide olmamis, materyalist biri ile beraber olacagina, seni seven kisiyi ara daha iyi...
                  beni seven kişiyide ben sevemiyorum ne olacak benim halim ?

Yorum

• bak sadece bir kişi dedim öncesi ve sonrası yok banu ...
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beni seven kişiyide ben sevemiyorum ne olacak benim halim ?
                      Zorla güzellik olmaz, akisina birak:

Ama sunu cok samimi olarak söylüyorum: Sevmekten cok Sevilmek önemli...
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bak sadece bir kişi dedim öncesi ve sonrası yok banu ...
                        bu bir kişiler diye çoğul kullandığım senin bir kişi ve benim bir kişi anla kardeşim daaa
                        Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Zorla güzellik olmaz, akisina birak:

Ama sunu cok samimi olarak söylüyorum: Sevmekten cok Sevilmek önemli...
                          ya seviliyorsun da bu beni mutlu etmiyorki. Mesele en ulaşılamaz olan kişiye ulaştım ama mutlu olmadım.

Fakat istediğim kişi o kadar ulaşılamaz değil ama olmuyor. olmuyor olmuyor

Yorum

ya seviliyorsun da bu beni mutlu etmiyorki. Mesele en ulaşılamaz olan kişiye ulaştım ama mutlu olmadım.

Fakat istediğim kişi o kadar ulaşılamaz değil ama olmuyor. olmuyor olmuyor
                            Olmuyorsa birakacaksin, bos inatlara düsme. Naz yapar bir iki haftada gecer diyorsan baska, ama gercekten is imkansizsa hic zorlama, zamanina yazik edersin...
                            Trabzonspor

Yorum

Olmuyorsa birakacaksin, bos inatlara düsme. Naz yapar bir iki haftada gecer diyorsan baska, ama gercekten is imkansizsa hic zorlama, zamanina yazik edersin...
                              abi zamanda ne kelime, öss yi kazanamadım, o kadar iyi okulda okudum barajı zor geçtim

2 yıldır ders filan dinliyemiyorum. yani ben o kadar bağlanmışken karşımdaki insan mı diye kendime sorar oldum ?insan olan bunu yapmaz!

Yorum

abi zamanda ne kelime, öss yi kazanamadım, o kadar iyi okulda okudum barajı zor geçtim

2 yıldır ders filan dinliyemiyorum. yani ben o kadar bağlanmışken karşımdaki insan mı diye kendime sorar oldum ?insan olan bunu yapmaz!
                                Sevmiyorsa yapilacak birsey yok, fazla naz asik usandirir...
                                Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X