Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kazanırsam yazacağım.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaybedenler kulübü büyüyor..
      Kaybettiklerini sanıp kazananlar kulübü büyüyor

Yorum

• Bir ilişkide elinizden gelen çabayı gösterip kaybettiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuzdur . Çünkü asıl kaybeden karşı taraftır .
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi
          bende kazanmak üzereyim sanırım.imza günüde tanışıpta sadece ismini bildigim kişinin telefonunu ve msnini buldum.
          ve kurban bayramında/şubatta trabzona gidiyorum büyük ihtimalle.
          hasta oldum sizin bu tanışma olayınıza raslantılarınıza
          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• yoksa aşkından ölmüştün ali ilk görüşte aşk bole olsa gerek
            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Aşk sadece dış güzelliğe vurulmak değildir. İç güzelliğe aşık olduğunda onsuz yapamadığını anlamaktır.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ömer, Erkin Koray için teşekkürler.Makbule geçti..

Yorum

• aşk, gözlerinin içine baktıgında vücudunun uyuşmasıdır.
                  Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Gözün karnı yok ki doysun. Sana bir ömür baksam doyamam...
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aşk, gözlerinin içine baktıgında vücudunun uyuşmasıdır.
                      İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gözün karnı yok ki doysun. Sana bir ömür baksam doyamam...

Şu ikisini ard arda okuyunca bi hoş oldum.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Zaten göz kelimesini görünce bana gelen mesaj geldi aklıma paylaştım bende
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Oktay, Sultangazi'de hangi fırıncının kızı o?
                          En son ceserdar tarafından düzenlendi; 05.09.2009, 02:14.

Yorum

• Oktay ne yapsın şimdi ? !

İlişkinizin çözümlemesi şu Karşı taraf Atlattığı evrelerde kendisine bir basamak arar bunu erkekde arar kadında arar sana kullanıldın demiyorum ama bu karşı tarafın basamak kullanırken ki durumu aşırı şuursuzdur olup olmadık kişilerle birlikte olup olup olmadık laflar söyleyebilir onun için bir ilk okul bir lise'de ki konuşmalar önemsenmemelidir.

Sizinde ilişkiniz sanırım böyle olmuş ikinizde her "Ya birşey yapmalıyım birisi ile birlikte olmalıyım" dediğinizde birbirinizi bulmuşsunuz rastgelmiş. Her ayrılığı karşı taraf yapmış yani bu evreyi karşı taraf yaşamış sen değil o basamak basamak olgunluk evrelesine ulaşırken konuşma ikili ilişki aşk karşı cins ile diyaloğunu geliştirmek için seni kobay olarak kullanmış ve her ergenin yaşadığı gibi sıkılma evresine gelmiş ve ayrılmış sonra tekrar denemek istemiş çünkü karşı taraf senden ayrı kaldığı sürede çevreden yeni bilgiler öğrenip uygulaması gerektiğini düşünmekte olduğu için kendine bir kobay aramıştır.

Bu teknik açıdan değerlendirmesiydi şimdi gelelim yapman gerekene artık bundan sonra diyeceğim ama derken çok terettüdtle diyorum yaşınız 17 çok sular kaldırır ihtimali olan bir ilişki olabilir ancak 2-3 kere ayrılıp birleşme olmuş bunda tekrar bir birleşme beklemek olabilir ancak birleşme durumunda ilk verimi ilk heyecanı alamayacaksınız birleşip sorunsuz devam etseniz bile ilişki sürecinde kavgalar tartışmalar hatta birbirinden nefret etmeler olabilir.

Bu nedenle burda ipler ilk defa senin eline geçsin hep dizginler karşı taraftaydı ilk defa ipleri eline al ve güçlü olduğunu istersen yapamayacak hiç birşeyin olmadığını kendine haykır sonra da eğer ben devam ederim arkadaş diyorsan yine bir ara ver sonra son kez karşısına dimdik çık ya herrü ya merru de içinde ne var ne yok çıkar dök "dökemem" deme çünkü sen bir daha 17 yaşında olmayacaksın ve bir daha o anı yaşamayacaksın.

Benim önerim ki bunu yapmak sana kalmış yine dimdik karşısına çık sevgini aşkını uzun uzun anlat ve olmadı yapamadın sen bu oyunu oynayamadın de çek ve git ama bunu yaparken yüreğin sağlam olacak arkanı düşünüp "acaba üzülüp geri döner mi" demeyeceksin dönse bile kabul etmeyeceksin çünkü şunu bilmelisin dönerse yine üzüleceksiniz.

Senin Adın Oktay ve Sen bundan sonra fırında kuyruğa girmeyeceksin istediğin marketten istediğin ekmeği istediğin zaman alacaksın

"Yazdıklarım sadece birer öneridir,uyulup uyulmaması size kalmıştır"
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Oktay önce şu soruyu kendine sor: "İlişkinin yeniden başlamasını mı istiyorum yoksa onu tamamen unutmayı mı?"
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Keşke hiç olmasaydı aşk denen saçmalık.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X