Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben şimdi buraya, 'boş işler bunlar' yazacağım; başlığın sahibi fena kızacak.

Tamam, boş iş değil. Ama zor iş...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben şimdi buraya, 'boş işler bunlar' yazacağım; başlığın sahibi fena kızacak.

Tamam, boş iş değil. Ama zor iş...
      Sen ders çalışsana yeğenim
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen ders çalışsana yeğenim
        Derslere aşık olmak gerek belki de. Yoksa geçmez bu hafta...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Derslere aşık olmak gerek belki de. Yoksa geçmez bu hafta...
          Bu dersler bana ben derslere sırılsıklam aşık olsam yine yararı olmaz.
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Uygun bir dille telefon numarasını istemenin yolunu söyleyecek avcılar arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uygun bir dille telefon numarasını istemenin yolunu söyleyecek avcılar arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
              Lan varya bir telefon numarası alırım benden uzmanı yoktur o kadar deyim ....

Durumu söyle kızla ne kadar tanışıyorsunuz ...

Nasıl tanışıyorsunuz .. Ortak yön : Dershane , Okul , Mahalle vs...
              Twitter Adresim

Yorum

Uygun bir dille telefon numarasını istemenin yolunu söyleyecek avcılar arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
                Amacı, karşı tarafı ve çeşitli diğer bilgileri açman lazım..
                Duruma göre sonuç üretmek lazım
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Amacı, karşı tarafı ve çeşitli diğer bilgileri açman lazım..
                  Duruma göre sonuç üretmek lazım

Bak dayımı gördün mü aynı benim dediklerimi demiş ...
                  Twitter Adresim

Yorum

• Okuldan beğendiğim bir kız var ve 3-4 kerede MSN'den konuştuk.Okulda selamlaşmalarda oluyor tabiki.Ama ben işi ilerletmek istediğim yani bu kızla çıkmak istediğim için telefon numarasını almak zorundayım çünkü çok nadir internet'e giriyor ve görüşme az görüşme fırsatı buluyorum doğal olarak.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• AŞk İŞlerİ karmaŞik İŞler derİn konular bunlar herkes sİzce ne İÇİn sever ???????? Cevabi sİzde kalsin

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bak dayımı gördün mü aynı benim dediklerimi demiş ...
                        Seni çapkın seni, bu haylaz da işi biliyor

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Okuldan beğendiğim bir kız var ve 3-4 kerede MSN'den konuştuk.Okulda selamlaşmalarda oluyor tabiki.Ama ben işi ilerletmek istediğim yani bu kızla çıkmak istediğim için telefon numarasını almak zorundayım çünkü çok nadir internet'e giriyor ve görüşme az görüşme fırsatı buluyorum doğal olarak.
                        Kronik durumlardan birisi..

Ortak bir şeyler yapabiliyor olsanız, kurs olur, aktivite olur vs, açık açık telefonunu isteyebilirsin "haber vermek", "bir şey sormak" vs gibi sudan sebeplerle..

Durduk yerde de isteyebilirsin, gayet sempatik bir davranış olur bence..

Ama kesinlikle başkasından numarayı alarak bir şeyler yapma, sevilmeyen bir harekettir.

Yorum

Okuldan beğendiğim bir kız var ve 3-4 kerede MSN'den konuştuk.Okulda selamlaşmalarda oluyor tabiki.Ama ben işi ilerletmek istediğim yani bu kızla çıkmak istediğim için telefon numarasını almak zorundayım çünkü çok nadir internet'e giriyor ve görüşme az görüşme fırsatı buluyorum doğal olarak.
                          -ya bişey soracam yanlış anlamazsan
                          +haydi sor sor
                          -hattımı değişcemde, sen hangisini tavsiye edersin
                          +turkcell tabiki
                          -çekimi falan iyimi
                          +valla ben memnunum
                          -senin hattın turkcell mi?
                          +evet
                          -ya şimdi turkcell alsam bana 538lisini verirler hiç sevmem. sendeki 535mi?
                          +hayır 532
                          -vay zenginsin yani
                          +yok be ne alakası var
                          -ne bileyim genelde zenginlerde 532 olur bide ilk numaralardan olur
                          +?
                          -seninki kaçla başlıyor bak 2ile başlayan seridense kesin zenginsin ha
                          +hayır be benimkisi 735 ile başlıyor.
                          -son dört rakamı uyumlu isede torpillidir.
                          +hayır değil.
                          -hımmm. söylemeyecen yani.
                          +neyi?
                          -yok bişey xxxx
                          +ne diyon be
                          -ya bi xxxx
                          ççç ççç ççç ççç

Direk iste olm ... Kız zaten ne amaçla istediğini bilir ... Gönüllü ise verir veya yok telim falan der ...
                          Twitter Adresim

Yorum

Seni çapkın seni, bu haylaz da işi biliyor

Kronik durumlardan birisi..

Ortak bir şeyler yapabiliyor olsanız, kurs olur, aktivite olur vs, açık açık telefonunu isteyebilirsin "haber vermek", "bir şey sormak" vs gibi sudan sebeplerle..

Durduk yerde de isteyebilirsin, gayet sempatik bir davranış olur bence..

Ama kesinlikle başkasından numarayı alarak bir şeyler yapma, sevilmeyen bir harekettir.

Dayı benimkileri okuyarak mı yazıyorsun ...
                            Twitter Adresim

Yorum

• Başkasından kızın numarasını almak bencede sevilmeyen bir hareket olduğu gibi iticidirde

Aynı okuldasın bence git direk iste
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dayı benimkileri okuyarak mı yazıyorsun ...
                                Senden önce yazdık kardeşim, tarzlarımız aynı demek ki

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X