Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Almanlari Bilirsin Evde can skintisi iste
    Almanyada iste öyle...Kafana göre birisini bulamiyorsun malesef, hepsi simarmislar artik, akli fikri baska yerlerde...Ask nerdeee
    Gercek Ask Memlekete yasanir belki...
    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Almanyada iste öyle...Kafana göre birisini bulamiyorsun malesef, hepsi simarmislar artik, akli fikri baska yerlerde...Ask nerdeee
      Gercek Ask Memlekete yasanir belki...
      Almanyada Ask denen Birsey YOk artik kim nedersin Bitmis

Söylediklerine harfiyen katiliyorum
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Almanyada Ask denen Birsey YOk artik kim nedersin Bitmis

Söylediklerine harfiyen katiliyorum
        Saolasin kardes, vallah kalmamis öyle birsey, ne yazik ki...
        Cok kötü birsey aslinda, insan böyle Cift görünce bi acayip oluyor yaa...
        Beni cok iyi anliyorsun, farkindayim...Ayni Gurbetci Kader, ne yapicaksin
        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4-4-2 Kanat futbolu orta kafa gol Milanın fırtına gibi estiği yıllarda ki taktiği solda seedorf ortada kaka forvette sheva inzagi ön libero Pirlo kalede dida Katı defans artık kanat futbolu atak yaparken pres uygulamak.
          aman kaleye dikkat,katı savunma yaparsın adamın biri 30 metreden sallar ne savunma kalır ne pres
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• aşk konusuna gelince,zor zanaat diyelim.
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Saolasin kardes, vallah kalmamis öyle birsey, ne yazik ki...
              Cok kötü birsey aslinda, insan böyle Cift görünce bi acayip oluyor yaa...
              Beni cok iyi anliyorsun, farkindayim...Ayni Gurbetci Kader, ne yapicaksin
              Aynen ya gecen Gün bir cift gördüm öyle kalakaldim cok guzeldir gülüp eyleniyorlar di icim bir hos oldu
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• arkadaşlar caddelerde gezen çiftleri görüp bu kadar kahrolmayın belki onlarda sizi gördüklerinde " ohh istedikleri gibi her istediğini yapıyorlar hesap verme zorunlulukları yok" diyorlardır
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar caddelerde gezen çiftleri görüp bu kadar kahrolmayın belki onlarda sizi gördüklerinde " ohh istedikleri gibi her istediğini yapıyorlar hesap verme zorunlulukları yok" diyorlardır

aynen katılıyorum çok doğru diyosun başka türlü avunamıyoruz
                  ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

arkadaşlar caddelerde gezen çiftleri görüp bu kadar kahrolmayın belki onlarda sizi gördüklerinde " ohh istedikleri gibi her istediğini yapıyorlar hesap verme zorunlulukları yok" diyorlardır
                    farklı bir bakış açısı da bu tabi.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynen katılıyorum çok doğru diyosun başka türlü avunamıyoruz
                      avunma meselesi değil ben hiç bir çiftin kusursuz mutluluğa ulaştığına inanmıyorum (!) çünkü ben hayatımda ve etrafımda hiç böyle bir ilişki ile karşılaşmadım. şahsi konuşuyorum bir ilişki içerisindeyken karşı tarafla uyuşmadığım zaman hayatımda kimse olmadığı zamanları özlüyorum. ama ne tuhaftır bir süre sonrada hayatımda biri olmasını istiyorum. İnsan oğlu maymun iştahlı
                      #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        farklı bir bakış açısı da bu tabi.
                        olaya her yönden bakmak gerekir
                        #20 COLMAN

Yorum

böyle düşünen bir insan olamaz serdar (evli insanlar hariç - genelde evli erkrkler söyler )
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            böyle düşünen bir insan olamaz serdar (evli insanlar hariç - genelde evli erkrkler söyler )
                            fatih kız arkadaşının aşırı kıskanç ve biraz cazgır olması yeterli böyle demen için
                            #20 COLMAN

Yorum

• ben onu her haliyle kabul ettiğim için bu durumlara düşmem eger bi şikayetim ve hoşlanmadığım durum oluyrsa söylerim

çok açık sözlüyüm bu yüzden uzun süreli değilim ççç
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben onu her haliyle kabul ettiğim için bu durumlara düşmem eger bi şikayetim ve hoşlanmadığım durum oluyrsa söylerim

çok açık sözlüyüm bu yüzden uzun süreli değilim ççç
                                aynen ya açık sözlü olunca uzun süreli olmuyor bknz: ben kızlar gerçekleri duymaya gelemiyor
                                #20 COLMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X