Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O iki lafı biraraya getiremessen başkasına kaptıracağını düşün.
    ooof oooof

keske agaclarda yetissek hepimiz kardes olsak
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ağaçlarda yetişenleri bile arılar taşıma yoluyla birleştiriyor Aşk'ın olmadığı bir doğa ortamı yok. İstersen Zigon sehpa ol yine aşık olursun üstündeki masa örtüsüne.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ooof oooof

keske agaclarda yetissek hepimiz kardes olsak
        Demen için başka ne diyebilirim ki..Sen bekle belki kız gelir senle konuşmak ister. Neyse burası şaka yanı tabi ki..Söylemelisin,pişman olmak istemiyorsan.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağaçlarda yetişenleri bile arılar taşıma yoluyla birleştiriyor Aşk'ın olmadığı bir doğa ortamı yok. İstersen Zigon sehpa ol yine aşık olursun üstündeki masa örtüsüne.
          Dema...

ne yapali basa gelen cekilir, ugrasacagiz mecbur, allahtan cevre benden yana, destek var, yalniz olsam hepten isim tirt
          Trabzonspor

Yorum

• İlk aşamada ne kendi Trabzonsporlu kimliğini, ne de onun Fenerbahçeli kimliğini aklına getirme. Bunlar ilk aşamada ayrıntı sadece
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk aşamada ne kendi Trabzonsporlu kimliğini, ne de onun Fenerbahçeli kimliğini aklına getirme. Bunlar ilk aşamada ayrıntı sadece
              ama düsünki son hafta kadiköyde 1-0 kaybettik onlar sampiyon oldu 1 puan farkla, sonra bu bana bir espri yapcak, bende tokati patlatcam diye korkuyorum(yapmadim, tasvip de etmem, ama o anki piskolojim ne olur bilmem)
              Trabzonspor

Yorum

ama düsünki son hafta kadiköyde 1-0 kaybettik onlar sampiyon oldu 1 puan farkla, sonra bu bana bir espri yapcak, bende tokati patlatcam diye korkuyorum(yapmadim, tasvip de etmem, ama o anki piskolojim ne olur bilmem)
                o zamana kadar trabzonsporlu yaparsın ya
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

Son haftayı şimdi niye düşünüyorsun ki?
                  Daha bugününü yola sokmadan yarını düşünmek mantıksız

Ayrıca Fenerbahçe'ye yenilmeyeceğimize göre...
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ya arkadaslar afedersiniz kaba etim yetmediginden bahane ariyorum ben galiba

Of aculacaguk mecbur, eger bir ay sonra foruma ugramazsam, kardesiniz depresyonda haberiniz olsun
                    Trabzonspor

Yorum

Ya arkadaslar afedersiniz kaba etim yetmediginden bahane ariyorum ben galiba

Of aculacaguk mecbur, eger bir ay sonra foruma ugramazsam, kardesiniz depresyonda haberiniz olsun
                      Takma kafanaaa

Yorum

• Başarısızlık, hiç denememekten daha iyidir. Çünkü denemezsen zaten başarısız olursun
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başarısızlık, hiç denememekten daha iyidir. Çünkü denemezsen zaten başarısız olursun
                          Öyl öyle, ah ah zamninda toppesine koscama kiz pesine kossaydim, belkide daha rahat olurdum simdi :s
                          Trabzonspor

Yorum

• Abbow Forumda Nekadarda Asik varmis
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başarısızlık, hiç denememekten daha iyidir. Çünkü denemezsen zaten başarısız olursun
                              Ama o deneme içinde tamamen kaybetme korkusu yaşatıyorsa nolucak

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ama o deneme içinde tamamen kaybetme korkusu yaşatıyorsa nolucak
                                aynen o var bide offf offf
                                Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X