Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vahh Vahh Eyüp de gitti
    Nereye doğru
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nereye doğru
      Sivas YOlu Gözük tü Yine Sana Anladim
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        avunma meselesi değil ben hiç bir çiftin kusursuz mutluluğa ulaştığına inanmıyorum (!) çünkü ben hayatımda ve etrafımda hiç böyle bir ilişki ile karşılaşmadım. şahsi konuşuyorum bir ilişki içerisindeyken karşı tarafla uyuşmadığım zaman hayatımda kimse olmadığı zamanları özlüyorum. ama ne tuhaftır bir süre sonrada hayatımda biri olmasını istiyorum. İnsan oğlu maymun iştahlı

galiba haklısın herkese aynısı oluyo
        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Melal bir ara yazmıştı buraya,

' Etmiyelum sevdaluk, edenler yaşamadi. '
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• aşk mı ; kısmet de geç
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Fenerli bir kiza asik oldum

Arkadaslar,

almanyada dogup büyüdüm ama ailemizdeki herkes gibi bizde cok koyu ve fanatik Trabzonsporluyuz. Ömrümüzün her saniyesinde var Trabzonspor.

Gelin görünki ben almanyada ayni universitede okuyan bir kiza asik oldum. Ortak arkadaslarimiz sayesinde tanistik. Cok cekiniyorum, arkadaslarimi görecegim bahanesiyle onun yanina gidiyorum. Kizla adam akilli iki konusu edemedim, cekindim. herkes acil bu is olur diyo ama bende nafile

Kaldiki kiz bide koyu fenerli, ne yapsam acaba. Hic riske girmesem mi? Zaten bu islerde cok beceriksizim !Akil verse verse sizin gibi fanatik renkdaslar verir... Ne yapsam ne yapsam acep...

habu sevdaluk beni 7 usaklar
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Aşk ve Aşık Olmak!
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Merak etme heşmerim. Benim eşim de kargasporluydu, böyleyken böyle dedim. Yolladım Trabzonspor formasını, sağolsun anlayış gösterdi, mazisini geçmişte bırakıp giydi formasını ve İzmir Karşıyaka'da gezdi o formayla
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Benim kız arkadaşım da Fb liydi.. Ama artık Trabzonsporlu.. Ona cicili gicili Tsclup bayan ürünlerinden de alınca tam trabzonsporlu olucak
                    ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• Ya bildiginiz gibi degil, zaten acilamiyom asiri derecede cekiniyom. Birgün ortak arkadaslar gaza getirdi, acil macil.

unide acilcam kiz fenerium ürünü giymis iyimi, dikkatim dagildi hic bi icraat yapamadim
                      Trabzonspor

Yorum

• Biraz Şekil olmayı denemek gerek

Fiyakali bir telefon,üstün baş şekil olması lazım,birde elinde marka sigara az içeceksin ama...

Bunlar yardımcı olur
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biraz Şekil olmayı denemek gerek

Fiyakali bir telefon,üstün baş şekil olması lazım,birde elinde marka sigara az içeceksin ama...

Bunlar yardımcı olur
                          Kusura bakmada beni elimdeki sigara icin sevecekse hic sevmesin daha iyi. Bence sigara icmeyen erkek her akli basindaki kiz icin daha olumludur. Arti cebimde zaten iphone var, altimda 61 plakali araba da var(renault ama idare eder), tip de yerinde, bi tek biraz kilo vermem lazim...

Problem acilamiyom, fenerli olmasini sorun ediyom kafamda
                          Trabzonspor

Yorum

• öncelikli hedefin fenerli olup olmaması değil öncelikle açılman bir ilişkiye başlamak kızda sana aşıksa işte ondan sonra trabzonsporlu yapıcaksın yoksa açılırken kıza " senden çok hoşlanıyorum ama fenerlisin trabzonsporlu olman gerekiyor " dediğin anda başlamadan biter ( kız sana birşey hissetmiyorsa ) ama önce kendine aşık edicen sonra trabzonsporlu zaten yaparsın hiçbir kız takımı için aşkını bırakmaz
                            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                            #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öncelikli hedefin fenerli olup olmaması değil öncelikle açılman bir ilişkiye başlamak kızda sana aşıksa işte ondan sonra trabzonsporlu yapıcaksın yoksa açılırken kıza " senden çok hoşlanıyorum ama fenerlisin trabzonsporlu olman gerekiyor " dediğin anda başlamadan biter ( kız sana birşey hissetmiyorsa ) ama önce kendine aşık edicen sonra trabzonsporlu zaten yaparsın hiçbir kız takımı için aşkını bırakmaz
                              off offf ne zor bu sevdaluk isleri yas geldi 21 e kizin yaninda süt dökmüs kediye dönüyom(kedi gsli cagrisimi yapiyosa ters tepebilir onda )

acilacaguk mecbur, de nasil olcak bilmiyom
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kusura bakmada beni elimdeki sigara icin sevecekse hic sevmesin daha iyi. Bence sigara icmeyen erkek her akli basindaki kiz icin daha olumludur. Arti cebimde zaten iphone var, altimda 61 plakali araba da var(renault ama idare eder), tip de yerinde, bi tek biraz kilo vermem lazim...

Problem acilamiyom, fenerli olmasini sorun ediyom kafamda

İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen ne yaptin ts taraftari? Fiyakali telefonun var, üstün basin iyi, elinde sigara...Neyinden kistin da kombine aldin?
                                Bence Kombine Almalısın.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X