Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• E birde kralın hatuna asılmayacaksın.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umutsuz Bakmamak Lazım =)
      Çeken bilir valla yelkenleride indirdiysen ozaman ayvayı yedin .

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        E birde kralın hatuna asılmayacaksın.
        truvadaki aşilde böyle yaptıydı
        ülen bu gavurlarda pek meymenetsiz çıkıyor ha...
        ne işin var kardeşim evli hatunla
        git köyğne anan bulsun bi'tane eli yüzü düzgün,evinin kadını,çocuklarının anası bi' hatun...
        yok illa adrenalin illa adrenalin
        ayrıca aşilin yanık olduğu hatundada suç var
        hatta özlü sözüde hemen yapıştrıayım
        diş köpek kuyruk sallamazsa erkek yanaşmazmış ...
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bu tarihi biraz irdelemek lazımmış. Ortaya güzel muhabbetler çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çeken bilir valla yelkenleride indirdiysen ozaman ayvayı yedin .

Yok yahu ben sadece umutsuz bakmamak gerek dedim sonuçta herşey olacağına varıyor =)
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Bu tarihi biraz irdelemek lazımmış. Ortaya güzel muhabbetler çıkıyor.
              Fatih ' in Hürrem için yapacakları misal =)

Yorum

• Aşık olmak güzel aşık olduğun kişi ile birlikte olmak güzelde, ortada aday olmaması üzüyor
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aşık olmak güzel aşık olduğun kişi ile birlikte olmak güzelde, ortada aday olmaması üzüyor
                  Aeeyy Serdar Aeeyy..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Sende mi Brütüs lafı nerden çıktı sanıyosun sen ?

Adam kralın hatuna tutulunca,bunlar beraber kaçıp gidiyolar. Kralda ondan sonra hatunu aricam diye yaktı geçti Roma'yı.
                    Sende mi Brütus lafı oradan çıkmadı işte
                    Bu lafın kaynağı şudur;

Brutus, Cassius ve ekibi Jul Sezar'ı Roma'nın geleceği için bir tehhlike görürler. Öldürmeye karar verirler.Jul Sezar, Kapitol de otururken hançeri saplarlar göğsüne Sezar'ın. Kendisini öldürenler için de Brütusu da gören Sezar o meşhur lafını söyler "Sen de Mi Brütus YIKIL SEZAR"

Brütus Sezar'ın manevi oğludur. En çok güvendiği isimdir.

Bilgi yanlışını da düzeltelim

Nerden biliyorum. Cassius karekterini oynamıştım tiyatro da. Ayrıca Şekspirin de en baba tregedyalarındandır.
                    En son Mustafa Önder tarafından düzenlendi; 11.12.2009, 13:27.
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih ' in Hürrem için yapacakları misal =)
                      Renktaş Fatih değil de Kanuni'ydi diye hatırlıyorum Hürrem'e aşık olan....
                      Aslında Hürrem sanılanın aksine çok kötü bir kadın değildir.
                      Hürrem'e laf atanlar onu kötüleyenler hakkını nasıl verecekler merak ederim.
                      Hürrem İstanbul da bir çok Darül'aceze, Aşevi, Hastahane gibi hayratları olan bir kadın.
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Düzeltme için sağol.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aeeyy Serdar Aeeyy..
                          aeyy ya çok garip bi durum
                          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                          #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renktaş Fatih değil de Kanuni'ydi diye hatırlıyorum Hürrem'e aşık olan....
                            Aslında Hürrem sanılanın aksine çok kötü bir kadın değildir.
                            Hürrem'e laf atanlar onu kötüleyenler hakkını nasıl verecekler merak ederim.
                            Hürrem İstanbul da bir çok Darül'aceze, Aşevi, Hastahane gibi hayratları olan bir kadın.

Yanlış hatırlıyormuşum demek ki =)

Teşekkürler =)

Yorum

• sevgi gzl şeyde onu anlatamıyosan karşındakine....sevgi bir zaman sonra acı çekmeye döner.....

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sevgi gzl şeyde onu anlatamıyosan karşındakine....sevgi bir zaman sonra acı çekmeye döner.....
                                Aşkın acısı da güzel değil midir ?
                                Birisi için uğraşmak ona ulaşıncaya kadar geçen zaman dilimi daha zevkli bence...
                                Ne zaman İlan-ı aşkım kabül gördü o zaman bir rahatlık geldi. Rahatlık da bana battı açıkcası

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X