Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amin Yazık Selo'ya yoksa

Yorum

• En büyük Aşk.gerisi boş.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Aşk karşılıksızdır,menfaat gözetmeksizin...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Evet aşk vardır. Bunu kimse inkar edemez. Kimine göre aşk bir elma şekerine benzer. Kimine göre ölümsüzlüğe açılan bir kapıdır. Kimine göre aşk bir romantizmin büyüsüdür. Kimilerine göre ise vuslatı olmayan. dokunulduğunda biten bir olgudan ibarettir. Herkes kafasında ''Aşk Nedir'' sorusuna yanıt arayabilir. Ama bir gerçek daha varki aşkın asla bir anlamdan ibaret olmadığıdır. Yani her yaşayanın mutlaka değişik bir aşk yorumu vardır. Bana göre aşk asla mutluluk değildir mesela Ama biliyorum ki aşkın anlamıda bu değildir.

Aşkı çeken yorumlar, çekmeyen ise elma şekerine benzetir durur.
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet aşk vardır. Bunu kimse inkar edemez. Kimine göre aşk bir elma şekerine benzer. Kimine göre ölümsüzlüğe açılan bir kapıdır. Kimine göre aşk bir romantizmin büyüsüdür. Kimilerine göre ise vuslatı olmayan. dokunulduğunda biten bir olgudan ibarettir. Herkes kafasında ''Aşk Nedir'' sorusuna yanıt arayabilir. Ama bir gerçek daha varki aşkın asla bir anlamdan ibaret olmadığıdır. Yani her yaşayanın mutlaka değişik bir aşk yorumu vardır. Bana göre aşk asla mutluluk değildir mesela Ama biliyorum ki aşkın anlamıda bu değildir.

Aşkı çeken yorumlar, çekmeyen ise elma şekerine benzetir durur.

Aşk elma şekerine benzermiş Cafer abi şekerini yersin bi süre sonra kazıgı kalırmış tabi ben buna inanmıyorum..

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aşk elma şekerine benzermiş Cafer abi şekerini yersin bi süre sonra kazıgı kalırmış tabi ben buna inanmıyorum..
              Bize şekerini yemek kısmet olmadan kazığı kaldı Dilara
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bize şekerini yemek kısmet olmadan kazığı kaldı Dilara

Hımm... Geçmiş olsun abi

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Egemen şimdi birde şöyle düşün. Programda yazarken belli bir yolu izleyerek sonuca ulaşırsın değilmi ? Aşkda da öyle ... Mesela aşık olduğun birine teklif edeceğin zaman ilk önce neyi seçersin kullanacağın kelimeleri ve onları kullanabileceğin en iyi cümleleri. Daha sonra nereden başlayacağını gibi. Daha sonra bunları işe dökmek vardır.

Aynı en basitinden bir hesap makinesi programı gibi. Sadece aşka algoritmaları kafanda tasarlarsın. Daha sonra kodlara dökersin yukarıda dediğim gibi.

Bu başlıkta Emirhan Çok Başarılı. Yaptığın tespitlerden dolayı seni kutluyorum.

Mesela üstte yazdığı yazı.
                  Tabii ki insanın kendi içinde yaşadığı sürecin algoritmik bir yapısı var ama iş pratiğe dökmeye gelince bunların hepsi yalan olabiliyor

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tabii ki insanın kendi içinde yaşadığı sürecin algoritmik bir yapısı var ama iş pratiğe dökmeye gelince bunların hepsi yalan olabiliyor
                    Compile-time tamam da her seferinde run-time hatası veriyor.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harun aynı durumda kalsam Selami gibi bende kapatırdım emin ol bunu kılıbıkla bir alakası yok. Ben kapatırırım aynı zamanda kapattırırım da Ama dediğin gibi gelmesini istiyorum da gelmey

Kanka seni en iyi tanıyan kişilerden birisiyim. Selami'ye light yakıştırması yapmak Kadir İnanır'a pembe takım elbise giydirmek gibi bir şey olur herhalde
                      Varmıdır üstüne laf ?

İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ah Selami vah Selami

İnşallah, inşallah
                      Selman abi bana acır gibi bir halin var sanki.

İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevenleri kavuştur yarabbi
                      İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yakında hasret giderirsin inş

Amiiinn.

Hatim edicem şimdi haa.
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Site kopmuş gidiyor,aşık olan aşık olan üstüne hayırlısı bakalım )
                        Selami Allah sabır versin kardeşim
                        Milleti güle güle Allah beni de çarpacak aşık olacağım ondan korkuyorum
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Koray sen asik olamiyorsun diye kiskanma

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Compile-time tamam da her seferinde run-time hatası veriyor.
                            Evet ben de o yüzden makinalara aşığım, en azından beni yok yere umutlandırıp hemen sonra hayallerimi katletmiyorlar. İstedikleri belli, verdikleri belli...

Yorum

• Aşık olanlara ALLAH`tan şifalar diyorum
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                reklam kokan hareketler bunlar Yasin

Mesajını yeni gördüm bir hayli şaşırdım........
                                TRABZONSPOR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X