Bırakında biraz aşk ve aşık olmak hakkında yazacak olanlar yazsın arkadaşlar. Anladık hayatınızda kimse yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
-
Başlıkla alakası olmayan mesajlar artık yok.
-Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepki yokMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
aşık olma konusunda şuanlık kendime tavsiye etmiyorum sizede etmem ama zamanla değişebilir..
ha ama aşık olmak baştan sona bi sanattır.. kimileri hatasız sıyrılır kimileri bu işlerde zorluklar yaşayarak tecrübe kazanır sonunda bu işten bezecek duruma gelir..
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledilara tepki yok mesajını alkışlayacaktım ama bi türlü beceremedim
Alkışlamış kadar oldun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGece gece dönen muhabbete bak :P
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk ve Aşık Olmak
Yanlış Anlaşılmasın Aşk Hiayelerinizi Anlatın Demiyorum Ama Böyle bir Duygu var Aslında Bilim Adamlarınca Kesin olarak bir duygu olduğu bile kesinleşmemiş değişik birşey ve Hepimiz bunu ya yaşadık yada yaşayacağız yaşayanlar yaşarken nasıl evrenerlden geçtiğini ve bu duygu hakkındaki Düşüncelerini Yaşamayanlar ise Bu Manevi Şey İçin Ne Düşündüklerini Yazsınlar.
Umarım Gereksiz Bir Konu Olmaz !
Ama serbestlikte bir yere kadar diyoruz. Son 2 sayfanın başlık ile bir ilgisi mi var? "Sen bizdensin","Gel bize katıl" gibi ne konu ile bağdaşan ne de konu ile yakından uzaktan alakası olmayan mesajlar.
Yoksa kimseyi sıkma gibi bir gayretimiz yok. Yoksa bizler de yazmazdık bu başlıklara.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
Duygular vardır anlatılamayan..sevgiler vardır kelimelere sığmayan...
Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan...yollar vardır aşılması güç olan.
Kalpler vardır acılarla parçalanan, ve insanlar vardır hiç unutulmayan.
Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olanlardan...
diyip 180 derecelik dönüş yapıp herkese iyi geceler diyorum.
- Alıntı
Yorum
Yorum