Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakında biraz aşk ve aşık olmak hakkında yazacak olanlar yazsın arkadaşlar. Anladık hayatınızda kimse yok.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• tepki yok

Yorum

• La durun başlıkları karıştırdım zaten nereye geldim ben böyle benim ne işim var aşkla meşkle ben o defteri kapattım bak gene hatırlattınız he.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Başlıkla alakası olmayan mesajlar artık yok.

-

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tepki yok
            hadi dilara asıksın kabul et....kimseye caktırmadan bizim tarafa gec...
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Gece gece dönen muhabbete bak :P
              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
              **Latocan**

Yorum

• laf ağızdan bir kere çıkar. Aşk gelip geçici heves

Yorum

• dilara tepki yok mesajını alkışlayacaktım ama bi türlü beceremedim
                  Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• aşık olma konusunda şuanlık kendime tavsiye etmiyorum sizede etmem ama zamanla değişebilir..
                    ha ama aşık olmak baştan sona bi sanattır.. kimileri hatasız sıyrılır kimileri bu işlerde zorluklar yaşayarak tecrübe kazanır sonunda bu işten bezecek duruma gelir ..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dilara tepki yok mesajını alkışlayacaktım ama bi türlü beceremedim

Alkışlamış kadar oldun

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gece gece dönen muhabbete bak :P
                        Ha şimdi bunu yazacaktım.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşk ve Aşık Olmak

Yanlış Anlaşılmasın Aşk Hiayelerinizi Anlatın Demiyorum Ama Böyle bir Duygu var Aslında Bilim Adamlarınca Kesin olarak bir duygu olduğu bile kesinleşmemiş değişik birşey ve Hepimiz bunu ya yaşadık yada yaşayacağız yaşayanlar yaşarken nasıl evrenerlden geçtiğini ve bu duygu hakkındaki Düşüncelerini Yaşamayanlar ise Bu Manevi Şey İçin Ne Düşündüklerini Yazsınlar.

Umarım Gereksiz Bir Konu Olmaz !
                          Başlığın açılma nedeni ve açan arkadaşın temennileri açılın mesajında olduğu gibi yukarıdadır. Ganita kategorisi forum üyelerinin spor dışı konuları kendi aralarında konuşabilecekleri, gerek esprileri gerekse tartışmaları ile görüşecekleri özel bölümlerden bir tanesidir.

Ama serbestlikte bir yere kadar diyoruz. Son 2 sayfanın başlık ile bir ilgisi mi var? "Sen bizdensin","Gel bize katıl" gibi ne konu ile bağdaşan ne de konu ile yakından uzaktan alakası olmayan mesajlar.

Yoksa kimseyi sıkma gibi bir gayretimiz yok. Yoksa bizler de yazmazdık bu başlıklara.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• aşk insanı deli eder
                            Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Lato yu gördüm, yine bu sahada,
                              Sevgi üzerine şiiri varmı aklında,
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Duygular vardır anlatılamayan..sevgiler vardır kelimelere sığmayan...
                                Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan...yollar vardır aşılması güç olan.
                                Kalpler vardır acılarla parçalanan, ve insanlar vardır hiç unutulmayan.
                                Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olanlardan...

diyip 180 derecelik dönüş yapıp herkese iyi geceler diyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X